2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..... umarım herkes ıyıdır ızmırde hava cok guzel sımdı oglusumu alıcam bı cıkıcam hava alsın :)

Canım nasıl 8. ayda oluyorsun haziranda doğmadımı senin bebiş :bbo:
Bzimkinin boyuda 67 cm ama biz 6,5 aylığız.

canım yani 7 aybitti 8den gün aldık benimk geceleri uyumuyo gündüzleri uyuyo hatta artık sürekli uymamazlıktan evi su bastı gece duyuyorum amasu sesi kalkacak demanım yok sabaha yakın bi kalktımki he uyumadım mutfaga giitin ne göreyin yerler su hep bak zilll uyuyo yine

Saadetçim onlinesin naber?
senin tarifin büskiviyi yaptım çok teşekkürler, ama sert oldu biraz erimedi sütte, bende çektim rondodan un gibi kaşık kaşık koyuyoruz, içine cevizde karıştırdım mis gibi oldu
un olarak tam buğday unu kullandım, daha faydalı olsun diye..

slm kızlar biz sabah hebatit ve rota aşımızı olduk ceylin hanım 9 kilo 200 gr olmuş maşallah kuzuma boyuda 72 cm
bugün misafirlerim gelicek koşturup duruyorummm

önemli değil canım

ireme çok çok geçmiş olsun valla bebeklere böyle bi durumda ne yapabiliriz bilmiyom ki bişeyden anlamadıklarından bişey yiyip içiremezsin herşeyde sokamazsın ağzına işimiz zor valla bütün bebişleri ALLAHım korusun yarabbim

Bende 30 um canım, 79luyum, bencede genç anneler daha kolay veriyor..

Canım benim, ben suyu bazen bardakla içiriyorum yusuf kayraya, oyun sanıyo, brr brr yapıyo ama bayada içiyo, üstü başıda ıslanıyor ama içiyor , bir dene istersen
öptüm seni ve zeynep duruyu
muhallebi olarakta ben gece tahılına elma yada muz rendeliyorum biraz öyle daha güzel yiyor, sade tadını beğenmiyor olabilir

bende kıyma vermek istiyorum artık ama çiğmi koyucam çorbasına , kavurupmu? bilen varmı kızlar yardım edin
Benim oğlumda emeklemiyor ama ayakta bir yere tutunarak durabiliyor artık, bizimkinin derdi ayakta durmak oturmayı yatmayı hiç sevmiyoruz
dede baba diyor, ağlarken anne diye ağlıyor sanırım ama çok net anlaşılmıyor

Canım benim bazen öyle dönemler oluyo, çok zor bende oturup ağlıyordum, belki diş çıkarıyordur ondan iştahsız olabilir , üzülme annesi bugün inşallah uslu kız olur bitirir mamalarını

ben çay kaşığına damlatıyorum güldürüyorum ağzı açıkken döküyorum anlamadan
sütle 1 er saat arası olcak demir damlasının

Geçmiş olsun canım, portakal suyu içirsene , yeni başlıyorsa önler iyi gelir
yada kivi yedir onda daha çok C vitamini , ekşi olursa pekmez karıştırabilirsin

geçmiş olsun canım kıyamam bol taze meyve suyu içir geçirmez ama daha hafif atlatmanızı saglar ha birde ılık su ver bol bol ıhlamur iyi ama içine birde elma kabugu ayva falan atıp kaynap belki içer öyle hem meyve çayıda cok ii gelir

offf canım ya 6 ay aşıları zor neyseki ben ailemin yanndayken yaptırdım 2 gün ateşlendi mızmızlandı.inşallah metot işe yarar uyuyup büyümeleri lazım
günaydın herkese her zaman ki gibi erkenciydik bu günde
sabah erken kalkıyor benim uykumu dagıtıp o tekrar uyuyor
tabi bende uyku kalmıyor 3 gündür çıglık atıyor sesi çatlıyor çıglık atıcam diye tatlım benim ya
cok sevimli oluyor tenormu olucak ne ses açma denemeleri yapıyor:roflol:

sağol canım bugun iyiyiz çok şükür:)) aslında bugun de tetanoz vardı ama sağlı ocağını aradım dedım ateşi çıktı falan haftaya getırın sarsmayalım tekrar dedi.p.tesi gidicem artık aşıya.

ı bılgım yok ama geçmiş olsun canım ireme.

sorma yasemincim ya dün ası olduk 6 ay asısı ve cok huysuz dünden beri ayagımda sallıyorum artık beni bırakmıo aglıo hemen
bir de tükürmeyi öğrendi sorma habire tükürüo agzında gır gır
of huysuzlanır ben ne çektım 2 gun:KK43:( tukuruk bızde de var balon yapıp guluyo:)

selam kzılar.. herkese iyibir gün diliyorum.. geçmişe bakamdım.. sadetçim geçmiş olsun yukarda okudum girp olmuş iremcik nane limon kaynat istersen canım.. benim kızada ben öyle yapmıştım.. birara oda hast olcak gibiydi.. iyi geliyor.. içinede pekmez koyabilirsin..
narencim ben 1-2 aydır oturutoyrum bıdıkı.. şimd desteksiz oturuyor maşhh..
tşkr ederiz iremin düşünceli teyzoşları a.s.
önerilerinizi uyguluycam bi hapşırıyo okar şimdilik keyfi iyii umarım ilerlemeden atlatırr
dün 2 kere burnu akmıştı dahadaakmadıı inşşş akmaz dün bi ıhlamur içirebildim içine pekmez koyarak zoraki 10 ml

Saadetçim onlinesin naber?
senin tarifin büskiviyi yaptım çok teşekkürler, ama sert oldu biraz erimedi sütte, bende çektim rondodan un gibi kaşık kaşık koyuyoruz, içine cevizde karıştırdım mis gibi oldu
un olarak tam buğday unu kullandım, daha faydalı olsun diye..
ii sayılırım cnm bi kaç günü saymazsammm
kara bullutlar dolaşıyor sanki tepemdee
şu lanet urfadan bi gtsemmm kötükedihüso hayırlısıyla ...bn normal unla yapmıştım cnm
sert olmadı..
afiyet olsun oğluşunaa öpüyorum tatlı yakışıklı oğlunuu :emir_bebek:

slm kızlar biz sabah hebatit ve rota aşımızı olduk ceylin hanım 9 kilo 200 gr olmuş maşallah kuzuma boyuda 72 cm
bugün misafirlerim gelicek koşturup duruyorummm

roto aşısı 2 ve 4 aylarda değil mi??
bz çoktan olduk çocuk felcini kastedosun sanırım

evet sadecim öyle olması lazım rota aşısının da bazı yerlerde 3 doz oluyomuş

roto aşısı 2 ve 4 aylarda değil mi??
bz çoktan olduk çocuk felcini kastedosun sanırım [/QUOTE]

3. dozunu olduk canım

maşallah ceyline canım geçmiş olsun

bebişe maşallah
ayrıca tatlım kolay gelsin
teşekkür ederim kızlar..
çıktıktan sonra kızımın amcasını aradık bilgilendirdik amcası çoçuk dr.uzemuszemus
anne sütüne devam, kahvaltı çorba yogurt hergün olmamak kaydıyla muhallebi vermemi söyledi kilosu iyi olduğu ve anne sütü aldığı için sadece d vit ve kan damlası ver dedi...

ya şu ek gıda işini sıraya koymaktan bi hal oluyorumm hangisini yedircem hangi ara anne süt vercem,çorba,sebze püresi.yoğurt,kahvaltı,meyve püresi
dün milupadanda paket geldii

teşekkür ederim kızlar..
çıktıktan sonra kızımın amcasını aradık bilgilendirdik amcası çoçuk dr.uzemuszemus
anne sütüne devam, kahvaltı çorba yogurt hergün olmamak kaydıyla muhallebi vermemi söyledi kilosu iyi olduğu ve anne sütü aldığı için sadece d vit ve kan damlası ver dedi...

canım ya benimki kan damlasını içmedi vermiyom ondan vitamin veriyom şimdi sadece minadeks veriyom

saadetcim ben sabah kalvaltı sonra emziriyorum ikindi vakti yoğurt veriyorum sonrasında emiyo akşam çorba sonrasın da emiyo meyve suyunu yada püresini karın doyuracak kadar vermiyorum zaten gece de emio istisnasız 3 kere kalkıyo hep aynı saatlerde

X