2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çözüldükten sonra buzdolabının normal rafında 24 saat dururmuş canım
dışardada 6 saat durur
çok geçmiş olsun, 6.ay aşıları çok zor

canım dene tursu mayonez bıde un ıceren hersey yeme he ekmek olarak ben unonun ekmgını yıyorum cavdarlı oda gunde 3 dılım okadar emın ol veırsın bıde calısıosun yanı evde oturmuosun yaza ınceck olursun

ah o kilo derdi bende var negüzel beya inmiştim dogumdn sonra ama yine aldım çocuklar durmazken ne varsaa onu yersen öyle olyo bide tatlıyı çok seviyorum aslında ben bi başlasam çok azimliymdir hamile kalcam diye 6 ayda tam 25 kilo vermiştim ama azim yyok şimdi bi gelse onu bekliyorum

fılızcım evet bı zamanı var fkat doktorun neden bılgılendırmemıs senı sordunmu kafamçokkarıştı

of canım çok sıkılıyo hepev hep evvv 7 senedir hep ynı off offffffff ev kuşu oldum pöffffffff

hülyacım adaşım gel bigün bulaşalım tatlım hem tanışmış oluruz sende kocaeli bende bende senin gibi ev kuşuyum ve çocuk oldu dahad çok bağlandım çocuk olmadan önce evde durmazdım ya annem ya ablam ya çarşı ya sinema ya izmit ya pendik habire geziyoduk şimdi ev kuşu oldum

kaydirigubbakcemile5 gece gunduz oynat çocuklara gerçi 1.kademe yer de 2.kademey sökmez:)

Geçmiş olsun Derine,
kıyamam yavrucuk çabucak iyileşir inşallah
bende ayakta uyuyorum ama yavaş yavaş alışıyorum bu düzene sanırım
başka çare yok ..
sağol tatlım.fitil işe yaradı açıldı bıraz.

doktor ateşi çıkmadan bışey verme demişti bana.bız de"sabaha karşı pedifen aldık
.

canım ınşallah başka bı guzel havada buluşuruz bugun guzerldu hava gerçekten.

bebişlerine aşı olan arkadaşlar aşı 4 tane demi nasıl oluyo kol bacak ağız hepsi varmı bizim hiç ağızdan olmadı ya
4 canım 3 bacak 1 ağızdan damla çocuk felci.ama ben tetenazu yaptırmadım yarına bırakmıştım ama belkı ertelerım bı kaç gun daha bebişim daha toplanmadı.

SEKERKIZ canım ekmek yeme , bol su iç , tursu-makarna-pılav-borek-kek-mayonez bunları cıkar hayatından okadar :) 7 ayda 18 kılo verdım ben sekerım dahada 5 kılo fazlam var :)22 kılo almıstım
canım valla benb de yemıyorum onlaı ama aqnca 10 gıttı 11 duruyo daha ben de 21 kg aldım:gitme:

çözüldükten sonra buzdolabının normal rafında 24 saat dururmuş canım
dışardada 6 saat durur
çok geçmiş olsun, 6.ay aşıları çok zor
cvp için sağol tatlım.

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
yaşıyo musun sen?

bu arada daha önce de yazdım sanırım amaben kılo vermenın bıraz yaşla da alakalı olduğunu düşünüyorum.çünkü 23 -25 yaşımdakı gıbı hızlı çalışmıyo metabolızmam.25 de n sonra kesınlıkle yavaşlıyo zaten.bakıyorum çabuk kg verenler hep 25 yaş altı.ben 30 um senağlama ühüüüüü hüüüüüüüüüüüüü hatta şubatta 31 olucam ama kararlıyım yaza kadar verıcem hepsini en hayatımda 54 de n fazla görmedım tartıda çok gücüme gıdıyo baktıkça:)))
bu arada derin sabah beri emmek dışında hiçbişey yemedı.demın de uyudu gene emerken.

canım boşver kiloyu takma o kadar
derin nasıl oldu iyi mi

iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim ara ara...Zeynep Duru acayip iştahsız oldu çıktı günüm ona bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyo....neden böle oldu anlamadım sabahları kavaltıyı kesinlikle yemek istemiyo öğlen çorbasını azıcık yiyo akşam muhallebiyi hiç yemiyooooo sadecee meme istiyo zavallı kızım hep aç geziyo zaten kum döküyo bol su içmesi lazım onuda içmiyo..

tam yazdıgın cevapları okuyordum ne güzel pat diye tokat gibi geldi vallahi yazdıgın .yaşıyorum canım saol arda çok yoruyo bu aralar ama yıkılmadım ayaktayım:)

slm kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun ocak 8de bizimde aşımız inş. ateşlenmez zaten mız mız iyice mızmızlanırkafamçokkarıştı

nası yani ya ne kumu el kadar bebede .çok üzüldüm bak şimdi yavrum ya nasıl zıorlanuıyordur inşallah bitirir yakında zorlada olsa içir canım ya nasıl kurtulucak yoksa yemeyen çocuk çok zor vallahi.ardada sabahları burun kıvırıyo kahvaltısına her çeşidini denedim ama zorla yiyor ama öyle yemegi ve yogurdunu yiyor çok şükür üzmüyo annesini.:)

aynı dert bizde de var canım zeynepte cok az yiyor.canım ya kıyaman büyük insan bile ne kadar agrı çekiyo kum dökerken geçmiş olsun üzüldüm
akşama havuçlu patatesli soganlı tavuk çorbası yaptım kızıma çok nefis oldu ama az yedi kasede kalanıda ben yedim:kedi: napım cok nefis olmuş zeynep hanımın karnı toktu sanırım

kızlar bebişlerin menülerine kıyma kaçıncı ayda ekleniyo?
ben 7ci aydan sonra diye biliyorum ama burda okudum bi kaç arkadaş veiryo galiba...

bir sorum daha olucakkkk???
bebişlerinz emeklemeye başladımı?asya çok hareketli çabuk emekler dedim ama hala tam emeklemiyo.sürünüyo ite ite gidiyo..
bide hala anne baba demiyo yaa... garip sesler çıkarıyo ama tam net bişey demiyo.sizde durumlar nasıl?

ben veriyorm canım et kemik suyu tavuk balık hepsinden yiyor azar azar corbanın yemegin içinde henüz bizdede emekleme yok anne dio dede dio garip sesler çıkartıyo 2 gündürde çıglık atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…