bu arada daha önce de yazdım sanırım amaben kılo vermenın bıraz yaşla da alakalı olduğunu düşünüyorum.çünkü 23 -25 yaşımdakı gıbı hızlı çalışmıyo metabolızmam.25 de n sonra kesınlıkle yavaşlıyo zaten.bakıyorum çabuk kg verenler hep 25 yaş altı.ben 30 um senağlama ühüüüüü hüüüüüüüüüüüüü hatta şubatta 31 olucam ama kararlıyım yaza kadar verıcem hepsini en hayatımda 54 de n fazla görmedım tartıda çok gücüme gıdıyo baktıkça:)))
bu arada derin sabah beri emmek dışında hiçbişey yemedı.demın de uyudu gene emerken.
Bende 30 um canım, 79luyum, bencede genç anneler daha kolay veriyor..
iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim ara ara...Zeynep Duru acayip iştahsız oldu çıktı günüm ona bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyo....neden böle oldu anlamadım sabahları kavaltıyı kesinlikle yemek istemiyo öğlen çorbasını azıcık yiyo akşam muhallebiyi hiç yemiyooooo
sadecee meme istiyo zavallı kızım hep aç geziyo zaten kum döküyo bol su içmesi lazım onuda içmiyo..
Canım benim, ben suyu bazen bardakla içiriyorum yusuf kayraya, oyun sanıyo, brr brr yapıyo ama bayada içiyo, üstü başıda ıslanıyor ama içiyor , bir dene istersen
öptüm seni ve zeynep duruyu
muhallebi olarakta ben gece tahılına elma yada muz rendeliyorum biraz öyle daha güzel yiyor, sade tadını beğenmiyor olabilir
kızlar bebişlerin menülerine kıyma kaçıncı ayda ekleniyo?
ben 7ci aydan sonra diye biliyorum ama burda okudum bi kaç arkadaş veiryo galiba...
bir sorum daha olucakkkk???
bebişlerinz emeklemeye başladımı?asya çok hareketli çabuk emekler dedim ama hala tam emeklemiyo.sürünüyo ite ite gidiyo..
bide hala anne baba demiyo yaa... garip sesler çıkarıyo ama tam net bişey demiyo.sizde durumlar nasıl?
bende kıyma vermek istiyorum artık ama çiğmi koyucam çorbasına , kavurupmu? bilen varmı kızlar yardım edin
Benim oğlumda emeklemiyor ama ayakta bir yere tutunarak durabiliyor artık, bizimkinin derdi ayakta durmak oturmayı yatmayı hiç sevmiyoruz
dede baba diyor, ağlarken anne diye ağlıyor sanırım ama çok net anlaşılmıyor
nasılsınız kıslar ben hiç diilim depresyonaa girmek üzereyim bu kızın iştahsızlığı yüzünden
yarın kendi doktorumdan başka bi doktora gidicem her yemek saati o ağlıyo ben ağlıyorum çok kötüyüm anlatamam halimi düzelcek derken beter olduu
Canım benim bazen öyle dönemler oluyo, çok zor bende oturup ağlıyordum, belki diş çıkarıyordur ondan iştahsız olabilir , üzülme annesi bugün inşallah uslu kız olur bitirir mamalarını
İşdahsızlık mızmızlık bütün bebeklerde var galiba. Bende demir ilacını kullanmıyorum içiremiyorum, hemşire içirsen iyi olur dedi ama ağzını açamıyorum acaba benimkide ilerde iyice işdahsız olurmu ben ferro sanol kullanıyorum siz nasıl içiriyorsunuz.
ben çay kaşığına damlatıyorum güldürüyorum ağzı açıkken döküyorum anlamadan
sütle 1 er saat arası olcak demir damlasının
tşkler filiz a.s.
İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn
Geçmiş olsun canım, portakal suyu içirsene , yeni başlıyorsa önler iyi gelir
yada kivi yedir onda daha çok C vitamini , ekşi olursa pekmez karıştırabilirsin