2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben veriyorm canım et kemik suyu tavuk balık hepsinden yiyor azar azar corbanın yemegin içinde henüz bizdede emekleme yok anne dio dede dio garip sesler çıkartıyo 2 gündürde çıglık atıyo

hmmm demek sen veriyosun.sağol canım.bizimki daha sebzeleri tam yemiyo eti nasıl yer bilmiyorum ama deniycem...

hülyacım adaşım gel bigün bulaşalım tatlım hem tanışmış oluruz sende kocaeli bende bende senin gibi ev kuşuyum ve çocuk oldu dahad çok bağlandım çocuk olmadan önce evde durmazdım ya annem ya ablam ya çarşı ya sinema ya izmit ya pendik habire geziyoduk şimdi ev kuşu oldum

olur canım ortak bi nokta bulur buluşuruz ben zaten öyleydim tam oldum

arzucum benim 6aylık listemde kıyma var 2kel çekilmiş yagsız kıyma sebze yemeklerine ekleyebilirsin tavukda olur hatta sabahları kahvaltısına azda tereyagı var

nasılsınız kıslar ben hiç diilim depresyonaa girmek üzereyim bu kızın iştahsızlığı yüzünden
yarın kendi doktorumdan başka bi doktora gidicem her yemek saati o ağlıyo ben ağlıyorum çok kötüyüm anlatamam halimi düzelcek derken beter olduu

nazcım kargodan aradılar bugün gelmiş yarın alırım artık merakla bekliyorummmkaydirigubbakcemile5:teytey:

canım boşver kiloyu takma o kadar
derin nasıl oldu iyi mi
daha iyi canım sağol.fitil işe yaradı çok şükür.demın de sutunu içti uyuyo şimdi.

nasılsınız kıslar ben hiç diilim depresyonaa girmek üzereyim bu kızın iştahsızlığı yüzünden
yarın kendi doktorumdan başka bi doktora gidicem her yemek saati o ağlıyo ben ağlıyorum çok kötüyüm anlatamam halimi düzelcek derken beter olduu

ay kıyamam yaa derın de 2 gundur yemıyo ınan anladım senı b ı de yalnızsın sen işin iyice zor.Allah yardımcun olsun.:Saruboceq:

canım kansızmı acaba bide dişleride çıkarsa ondan olur

ışdahsızlık mızmızlık bütün bebeklerde var galiba. Bende demir ilacını kullanmıyorum içiremiyorum, hemşire içirsen iyi olur dedi ama ağzını açamıyorum acaba benimkide ilerde iyice işdahsız olurmu ben ferro sanol kullanıyorum siz nasıl içiriyorsunuz.

daha iyi canım sağol.fitil işe yaradı çok şükür.demın de sutunu içti uyuyo şimdi.

ay kıyamam yaa derın de 2 gundur yemıyo ınan anladım senı b ı de yalnızsın sen işin iyice zor.Allah yardımcun olsun.:Saruboceq:
saol gülincim off 2 aydır çekiyorum emmeside azaldı bıraktı bırakcak çıldırmak üzeryimm
canım kansızmı acaba bide dişleride çıkarsa ondan olur

bilmiyorum hülyacım kendi doktorumuz zehrayı çok ii buluyo ben kilosuna diil bişey yememsine üzülüyorum gerzek adama anlatamıyorum yarın başka dotora gitces inş çözüm bulurr

İşdahsızlık mızmızlık bütün bebeklerde var galiba. Bende demir ilacını kullanmıyorum içiremiyorum, hemşire içirsen iyi olur dedi ama ağzını açamıyorum acaba benimkide ilerde iyice işdahsız olurmu ben ferro sanol kullanıyorum siz nasıl içiriyorsunuz.

canım ben oglen myve verırken ılk kasıgına damlatıyorum 8 dmla

poyraz hala uyumadı ya saat 1 i geçmiş..mızmızlanıyor..uzun zamandır iyi uyuyordu..yaklaşık bir 4-5 saattir mız mızlanmasını dinliyorum..şu erkekler ne rahat valla gitti uyudu adam..:eek:klava::eek:klava:

iyi geceler kızlar zeynep yeni uyudu.mahvetti yine beni bugün.mızıldanma,iştahsızlık uyumama hepsi vardı.neyseki uyudu işallah uyanmaz hem kendi hem bizi dinlendirir.buz gibi bir cola aldım elime içiyorum şimdi.gecenin bu satinde içilmez ama napyım hararetimi alsın
gülincim geçmiş olsun derine umarım ateşi düşmüştür
bende artık kan damlası kullanmıyorum dr bu ay kan testi yaptı kansızlığımız yokmuş gerek yok dedi

hepinize iyi uykular sabahın ilk annesine günaydın umarım ben olmam

biz çalışalım siz gezin olmuyo ama böyle :KK43:
saadetçim maşallah sütüne canım, nazar değmesin, yarasın iremimize
bu arada bende gece tahılına başladım daha rahat uyuyor,
belki muhallebi dokunmuştur kuzuya
amin cnmm inşş :nazar:
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür

nası yani ya ne kumu el kadar bebede .çok üzüldüm bak şimdi yavrum ya nasıl zıorlanuıyordur inşallah bitirir yakında zorlada olsa içir canım ya nasıl kurtulucak yoksa yemeyen çocuk çok zor vallahi.ardada sabahları burun kıvırıyo kahvaltısına her çeşidini denedim ama zorla yiyor ama öyle yemegi ve yogurdunu yiyor çok şükür üzmüyo annesini.:)
hoşgeldin fıstığımmm,,
maşallah ardaya eferin onaaa...akıllı arda üzmez annesinii..öpüyorum sizii

kızlar bebişlerin menülerine kıyma kaçıncı ayda ekleniyo?
ben 7ci aydan sonra diye biliyorum ama burda okudum bi kaç arkadaş veiryo galiba...

bir sorum daha olucakkkk???
bebişlerinz emeklemeye başladımı?asya çok hareketli çabuk emekler dedim ama hala tam emeklemiyo.sürünüyo ite ite gidiyo..
bide hala anne baba demiyo yaa... garip sesler çıkarıyo ama tam net bişey demiyo.sizde durumlar nasıl?

geri geri emekliyorrr..canı isterse de braz ilerii gider gibi oluyoo :)
sağ saol,tam da dönüyor :nazar:
anni,anne diyooo
bşyler dahada dyor ama ben anlamıyorumm

tşkler filiz a.s.

ırem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn

tşkler filiz a.s.

İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm

önemli değil canım

ireme çok çok geçmiş olsun valla bebeklere böyle bi durumda ne yapabiliriz bilmiyom ki bişeyden anlamadıklarından bişey yiyip içiremezsin herşeyde sokamazsın ağzına işimiz zor valla bütün bebişleri ALLAHım korusun yarabbim

bu arada daha önce de yazdım sanırım amaben kılo vermenın bıraz yaşla da alakalı olduğunu düşünüyorum.çünkü 23 -25 yaşımdakı gıbı hızlı çalışmıyo metabolızmam.25 de n sonra kesınlıkle yavaşlıyo zaten.bakıyorum çabuk kg verenler hep 25 yaş altı.ben 30 um senağlama ühüüüüü hüüüüüüüüüüüüü hatta şubatta 31 olucam ama kararlıyım yaza kadar verıcem hepsini en hayatımda 54 de n fazla görmedım tartıda çok gücüme gıdıyo baktıkça:)))
bu arada derin sabah beri emmek dışında hiçbişey yemedı.demın de uyudu gene emerken.
Bende 30 um canım, 79luyum, bencede genç anneler daha kolay veriyor..

iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim ara ara...Zeynep Duru acayip iştahsız oldu çıktı günüm ona bişeyler yedirmeye çalışmakla geçiyo....neden böle oldu anlamadım sabahları kavaltıyı kesinlikle yemek istemiyo öğlen çorbasını azıcık yiyo akşam muhallebiyi hiç yemiyooooo :KK43: sadecee meme istiyo zavallı kızım hep aç geziyo zaten kum döküyo bol su içmesi lazım onuda içmiyo..
Canım benim, ben suyu bazen bardakla içiriyorum yusuf kayraya, oyun sanıyo, brr brr yapıyo ama bayada içiyo, üstü başıda ıslanıyor ama içiyor , bir dene istersen
öptüm seni ve zeynep duruyu
muhallebi olarakta ben gece tahılına elma yada muz rendeliyorum biraz öyle daha güzel yiyor, sade tadını beğenmiyor olabilir

kızlar bebişlerin menülerine kıyma kaçıncı ayda ekleniyo?
ben 7ci aydan sonra diye biliyorum ama burda okudum bi kaç arkadaş veiryo galiba...

bir sorum daha olucakkkk???
bebişlerinz emeklemeye başladımı?asya çok hareketli çabuk emekler dedim ama hala tam emeklemiyo.sürünüyo ite ite gidiyo..
bide hala anne baba demiyo yaa... garip sesler çıkarıyo ama tam net bişey demiyo.sizde durumlar nasıl?
bende kıyma vermek istiyorum artık ama çiğmi koyucam çorbasına , kavurupmu? bilen varmı kızlar yardım edin
Benim oğlumda emeklemiyor ama ayakta bir yere tutunarak durabiliyor artık, bizimkinin derdi ayakta durmak oturmayı yatmayı hiç sevmiyoruz
dede baba diyor, ağlarken anne diye ağlıyor sanırım ama çok net anlaşılmıyor

Canım benim bazen öyle dönemler oluyo, çok zor bende oturup ağlıyordum, belki diş çıkarıyordur ondan iştahsız olabilir , üzülme annesi bugün inşallah uslu kız olur bitirir mamalarını

İşdahsızlık mızmızlık bütün bebeklerde var galiba. Bende demir ilacını kullanmıyorum içiremiyorum, hemşire içirsen iyi olur dedi ama ağzını açamıyorum acaba benimkide ilerde iyice işdahsız olurmu ben ferro sanol kullanıyorum siz nasıl içiriyorsunuz.
ben çay kaşığına damlatıyorum güldürüyorum ağzı açıkken döküyorum anlamadan
sütle 1 er saat arası olcak demir damlasının

tşkler filiz a.s.

İrem grip olmuşş
Geçmiş olsun canım, portakal suyu içirsene , yeni başlıyorsa önler iyi gelir
yada kivi yedir onda daha çok C vitamini , ekşi olursa pekmez karıştırabilirsin

X