2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alhancım geçmiş olsun canım..bizimde başımıza geldi antibiyotik kullandık ıhlamur dışında doğal bi yöntem limon bal duymuştum ama denemedim.......
kızlar bazı arkdaşlarımız diş buğdayı yaptı sanıyorum...bizim dişimiz yeni çıktı o nedenle yapmadık, aslında bizim aile de adet de değildir, hiç yapan duymadım, ama ben doğumgünüyle birlikte diş buğdayı da yapmak istiyorum..internetten bakıcam ama siz de buraya nasıl yaptığınızı yazabilirseniz sevinirim...hamarat haziran anneleri cvplarınız bekliyorum
 
mert havale geçiridi, günlerdir kendimde değilim, rabbim yavrularımızı bize bağışlasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok kötü bişey.
 
ayşecim çok geçmiş olsun yaa Allahım acil şifalar versim mert'e
çok üzüldümmmmafoldumben
 
üst solunum yolu iltihabı vardı ve ateşi sürekli 38 küsürlerde seyrediyordu defalarca doktora götrüdüm 3 gündür ateş yüksekti ve uyurken ateşi 39 u bulmuş uyandığında mosmordu hastaneye yetişirken nöbet geçirdi, o korkunç olayı hatırlamak bile istemiyorum. yavrumu çırılçıplak soydular su döktüler soğuk sularla kompreks yaptılar elini uzatıp anne anne diye ağlaması beni bitirdi. Yoğun bakıma alıcaz dediler, çocuk doktorunu çağırdılar, doğum doktorumu aradım araştırma hastenelerine git dedi, tıp fakültesine gittik yavrum çıplak çıplak yollarda mahvoldu, tıpta ilgilenmediler iğne yazıp yollayacaktı eşim doktorla kavga etti olay çıkardı, başken üni, hast. gittik çok şükür istediğimiz gibi bir doktor vardı ve çok yardımcı oldu, 1 gece yattık gözetim altında tuttular. serum verdiler, damarları zayıf olduğu için çok zor buldular, merttte serumlarla oynaka onları sökmek istedi çok zor oldu. Ona gelecek bana gelsin diye dua ettim, onun yaşadıklarını ben yaşasaydım da o minicik beden bu acıları çekmeseydi.
Şuanki korkum ilerde bir hasar bırakıp bırakmaması.
 
hrkese selamalr.. ay ayşeicm ya neler yaşamısınız canım benim ya kıymama yavrum.. çok büyük geçmiş oslun canım..inş bişey olmamaıştır canı ya üzme kendini.. çocukalr böyle böyle büyückeelr işte.. ateşten bende çok korkarım..
 
mert havale geçiridi, günlerdir kendimde değilim, rabbim yavrularımızı bize bağışlasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok kötü bişey.

canım benim kıyamam kuzunaa, Allahın izniyle bişeycik olmaz annesi, ve inşallah çabucak iyileşir, bi daha göstermesin Allahım ateş tehlikeli gerçekten dikkat etmek lazım çok


canım bizde biraz sulu oluyo tarif edeyim hemen, yalnız buğday aşurelik olmıyacak, normal buğdayı geceden ıslatıyosun, sabah düdklüde haşlıyosun, sonra içine nohut ve fasulye de ilave edip onları da pişiriyyosun, sulu kıvamda bırakıyoruz biz, bizde üzerine tuz konur, ama şekerle de yenebiliyor, üzerine de ceviz , fıstık, çoook güzel olur, afiyet olsun, egemizin dişleri de hayırlı olsuna.s.
 
mert havale geçiridi, günlerdir kendimde değilim, rabbim yavrularımızı bize bağışlasın kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok kötü bişey.


ayşecim canım çok çok geçmiş olsun tatlım :Saruboceq:
çok üzüldüm canım
inş bişey olmaz ilerki zamanlarda da canım
valla canım onun nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum ALLAH ım tüm bebekleri korusun onlara gelecek olan kazalar belalar bize gelsin onların öyle savunmasız bişey demeden yatması boynunu büküp ağlamasını görünce ALLAHım benim canımı al ama ona bişey olmasın dedirtiyo insana
canım tekrar çok geçmiş olsun çok dikkat et
bende çok korkarım ateşten hafif yüksek olunca hemen fitil veririm
 

tatlım bende yapmadım onun için yardımcı olamayacağım
 
ayşecim çokk çookk geçmiş olsun üzüldümmmm...bişeycik olmaz mert paşaya merak etme...

fatoşcum bizim daha dişimiz yok buğday falanda bilmioruz doğal olarak..
sen öğrren banada öğretirsinkaydirigubbakcemile2

herkese ii geceler..yağmur uyudu bende kaçar....opuyorumnanaktan
 
ayşecim çok üzüldüm tek temenimiz bir hasar bırakmamış olması.Çok çok geçmiş olsun ne diy im Allah yardımcın olsun
 
canım cok üzüldüm şükür bir hasar bırakmamış ama ömürden ömür gitmiş şöyle bir gözümün önüne getirdim o anları allah ım kimseye yaşatmasın uzun bir süre üzerinden atamazsın bu olayı tekrar geçmiş olsun:teselli:

bugünde zeynep salıncaktan düştü dibimdeydi oysa nasıl olsu bir anda anlamadım nasıl agladı yavrum yanlızdım birde birşey oldu diye kafayı yiyecektim şükürler olsun ki bir şey olmadı ama saatlerce agladımsenağlama rabbim hepimizin yavrusunuda korusun:Saruboceq:
 
geçmiş olsun ayşecim allahom kimseye yaşatmasınya
ya şu hastane olayları b
itürlü bitmdi şu memlekette
 
aysecım cok gecmıs olsun canım rabbım acıl sıfalar versın mınık yavrumuza.
ınsallah kısa zamanda toparlar ve eskı saglıgına kavusur.
 
Nazar değiyo bizim bebeklere.dun gece derin de yatktan düştü.çeşmeye gittik dun.babasıyla aramıza almıştık.sonra eşim rahat edemyıp yanda kı tek kışılığe gecti.elım de uzeru-ındeydı hep.sonra küüüt dıye bı ses arkasından ağlamasıyla beraber fırladık.2 yatağın arasına düştü.nerdeyse yaşına gırıyo hiç düşmedı dıye sevınıyodum ben de.kendı kendıme nazar ettım resmen.çok ağlamadıo canı çok yanmadı herhalde ama korktu tabı.
bu arada güzel güzel yıyen çocuk 1 haftadır nerdeyse hiç bişey yemıyo.azı dişleri çıkıyomuş meğer.ama en zor köpek dişleri çıkar dedı dr.of aşılar da yaklaşıyo.şimdi ayşeyı okuyuncA iyice korktum.tekrar çok gecmiş olsun canım.Allah bı daha yaşatmasın.
 

canım çok çok geçmiş olsun inş.hasar bırakmaz canım
 
herkese günaydın
ayşecim allah korusun inşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun aklınızda olsun kızlar ateşliyken sakın iğne yaptırmayın.hastanede yapmak isterler ama yaptırmayın
d-gabbana size de geçmiş olsun düşe kalka büyüyolar.bizimki de hergün kafayı yere çarpıyo hızlı emekliycem diye hızını alamıyo.
fatoşcum diş buğdayı ben de yapmadım ama bizim de tarif edildiği gibi oluyo içine fasulye nohut fındık fıstık falan
biz de akşam ilk defa düğüne gittik kızımla evden çıkarken çok huysuzlandı heralde burnumuzdan getircek dedim orda uyudu biraz.sonra kalktı kucağımdan hiç kıpırdamadı maşallah.kır düğünüydü açık hava çok hoşuna gitti
 
Alıntı yaptım ama olmadı, sorun var herhalde. Ceylin ve Derin'e geçmiş olsun.
Ayşe, Mert'e çok üzüldüm. Umarım şimdi iyidir. Allah yardımcınız olsun, hasar kalmasın inşaallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…