2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim kesinlikle gitt değişiklik olur ne güzell..
fırsat ayağınıza gelmiş şekerimmm

emelcim bencede git canım.bişey olmaz.bebekler arabayı seviyo.uyur zaten..senn içinde iyi olur.kafanı dagıtırsın.en azından bi kaç gün yemek temizlik derdin olmazkaydirigubbakcemile3(bende hemen tembelliği düşünüyorum)
binnurcum sizede çok geçmiş olsun.asyada yatakla beşik arasına düşmüştü ama bizim yatak yüksek.baya bi aglamıştı.maşallah zehra oyuna dalmış.etkilenmedi demekki..

kızlar bişey sorcamm..
bebişleri nasıl yıkıyosun.bizimki artık kuvette çok hareket ediyo.buyuda fileye sıgmıyo.nasıl yıkasakki???
kuvete oturtayaım diyorum ama öylede nasıl yıkanır bilemedimmm

herkese merhba neler yapyosunuz yarencim uyuyor bende geçmişi okuyayım bari biraz.demir ilacına ne zaman başlanıyor tahlil yapıp mı veriyorlar acaba

herkese merhba neler yapyosunuz yarencim uyuyor bende geçmişi okuyayım bari biraz.demir ilacına ne zaman başlanıyor tahlil yapıp mı veriyorlar acaba

bizim doktorumuz kan tahlili yaptı ve gerek görmedi...1 veya 2 sonra tekrarlanacak tahlilimiz ona göre verilecek..ama çogu doktor yapmadan direk yazıyo

bizde saplık ocagı 4cü aydan sonra damla vermişti.ama ben veremedim.bi gün içti bi gün içmedi.7ci ayda kan tahlili yapılcak ona göre gerek olursa kullancam

kızlar bişey sorcamm..
bebişleri nasıl yıkıyosun.bizimki artık kuvette çok hareket ediyo.buyuda fileye sıgmıyo.nasıl yıkasakki???
kuvete oturtayaım diyorum ama öylede nasıl yıkanır bilemedimmm
ireminde boyu sığmıyo fileye.ama bz hala babasıyla onun üzerinde yıkıyoruz.
vücudunu yıkarken,şampuanlarken oturtarak yapıyoruz..kıpır kıpır çnkü anca öyle yıkıoz.başınıda o pozisyonda şampuanlıyoruz..
en son durularken başını yüz üstü yatırıp yıkıyoruzz..
şekilden şekile giriyoruz bzde iremde
çok zoraştı valla..

bzm geçeli baya oldu..
tahlil yapmadan verdi..çoğuda öyle veriyo zaten..

ireminde boyu sığmıyo fileye.ama bz hala babasıyla onun üzerinde yıkıyoruz.
vücudunu yıkarken,şampuanlarken oturtarak yapıyoruz..kıpır kıpır çnkü anca öyle yıkıoz.başınıda o pozisyonda şampuanlıyoruz..
en son durularken başını yüz üstü yatırıp yıkıyoruzz..
şekilden şekile giriyoruz bzde iremde
çok zoraştı valla..

evet ya çok zor oluyo.başka yolu yokmuki?
bi kaç ay sonra artık bizim banyomuzda yıkanır.kaydirigubbakcemile3

arzucum ben fileyle yıkıyorum haala, öbür türlü yıkamak değil de durulamak sorun, bi de sünger şeklinde oturabileceği bi aparat var, sibel kullanıyorum demişti sanırım

Kızlar çok sağolun içim rahatladı biraz, eşimi ikna etmek kaldı,
Gidebilsek ne kadar iyi gelicek keşke
Arzucum bizim küveti biraz büyük almıştı eşim, 2 yaşına kadar falan sığar , olmassa büyük küvetlere bak, ama zaten bir kaç aya kadar normal banyoda yıkanabilirler

kızlar ireme bu sefer sadece patetes haşladım..çatalla püre yaptım.
uyuyo uyansın..
sütümle sulandırıp vercem bakalım yycek mi?
biliosunuz kavonaz püresini yiyordu evde yaptıklarımı yemiyodu bide böyle denycem bakalım

bu arada wenıca da 100tl ve üzeri alışverişlerde yılbaşı gecesi
noel baba yolluyorlarmış eve ..süpriz hediyeleriyle brlikte...
irem geleceği saatte uyuyo olmasa düşünmüştüm ben ama artık başka sefere...
sizede söyleyim dedimm

kızlar ben çıkıyorum artıkk,işlerimi halledip gidicez..
hepinizi öpüyorum,eğer girersem görüşrüzzz kendinize ve bebeklere iyi bakınnn..
hoşçakalınnnnhihoyyyt

hadi gel bakalım bekliyoruz izmir de de hava bozuk biraz ama.hayırlı yolculuklar

merhaba kızlar işlerimi kolayladım bi sizlere bakim dedim....Daha bir sepet ütüm var herişi versinler ama ütü vermesinler en nefret ettiğim ev işi ütüüü......Sebze püresini yedi uyudu....hee bide bizde Emelcimin ve Yusuf Kayramızın hediyesini kargoya verdik yarın Emel evde kendisi almış olur bunuda düşündük..

kızlar ireme bu sefer sadece patetes haşladım..çatalla püre yaptım.
uyuyo uyansın..
sütümle sulandırıp vercem bakalım yycek mi?
biliosunuz kavonaz püresini yiyordu evde yaptıklarımı yemiyodu bide böyle denycem bakalım

yemediii ...
bu kız hazırcı ben anladımmm sırnaşık şey

merhaba kızlar işlerimi kolayladım bi sizlere bakim dedim....Daha bir sepet ütüm var herişi versinler ama ütü vermesinler en nefret ettiğim ev işi ütüüü......Sebze püresini yedi uyudu....hee bide bizde Emelcimin ve Yusuf Kayramızın hediyesini kargoya verdik yarın Emel evde kendisi almış olur bunuda düşündük..

Teşekkür ederim ne kadar ince düşünmüşsün canım benim
Yarın evde olucam kendim alırım
öptük seni ve zeynep duruyu

Saadetçim ben sebze çorbasının içine iki kaşık köy tarhanası da koyup pişiriyorum , öyle daha çok seviyor,
gerçi bugün onuda yememiş, bu bebeklerin sağına soluna belli olmuyor :)

canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun umarım beğenirsiniz.Bizde Yusuf Kayra'mızı öptük..opuyorumnanaktan

X