- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
Saadetçim ben sebze çorbasının içine iki kaşık köy tarhanası da koyup pişiriyorum , öyle daha çok seviyor,
gerçi bugün onuda yememiş, bu bebeklerin sağına soluna belli olmuyor :)
geçmiş olsun canım yaa kıyamam ben kuzuma derdinide ağlayarak anlatıyo işte inş atlatır hemecik yavrum yaaiyi geceler herkesee, özgecim çok geçmiş olsun, saadet sana da kocaman bi maaşallaah
biz biraz üzgünüz bugün, kızım da pamukcuk vardı, bugün sesi kısıldı, biraz önce çocuk dr, arkadaşlara gittik bademciklerinde aft çıkmış yavrumun, gözler deseniz o içim kızardı, çok canım sıkıldı yaa, bi çocuğa bakamadık dicem eşim sağlık ocağında dr., diyo ki bütün bebişler çok hasta, napalım Allah tüm bebişlere şifa versin inşallah, çok zor anne baba olmak sesi kısık kısık çıknca içim parçalanıyo, kimbilir ne kadar acıyodur yavrumu ağzı(
buda bi adımdır canım biz seçtik zaten sizi onlar seçmese ne yazar dimi ama ne güzel değişiklik oldu işte bi deneyimdir budaKızlar yarismamiz bugun yapildi , toplamda 21 bebek vardi, bizim kategoride de 10 bebek, malesef biz secilemedikonun disinda hersey cok guzeldi, ucak , otel , transferler, cok guzel ayarlamislar , surprizler yaptilar bize, hediyeler verdiler, cok guzel birgun gecirdik kisaca,( oglumun ucaktaki aglamalarini saymassam tabi... hayatimin en uzun yolculuguydu)........kazanan bebekler de kaybedenler de cok guzel cok yakisikliydi, tipki haziran bebekleri gibiydiler yani....neyse cok uzatmayayim, merak eden olmustur belki diye, gelir gelmez yazayim dedim, umarim herkes iyidir, gecmisi artik yarin okurum...opuldunuz:)
ahh kıyamam ben oğluşuma geçer annesi biraz hareket ettir spor yapır çocuğa bağırsakları çalışsın inş geçerbenim ufaklık da günlerdir kabızla boğuşuyor..ıkın ıkın bir hal oldu yavrum.... tulumba gibi ayaklarını indirip kaldırıyorum zoraki ağlaya ağlaya yapıyor.kayısı suyu içirdim.. bol bol gaz yaptı sadece..belki yarına etkisini gösterir..
özletiyosun özlemcim kendini arminden vakit yok sana ahh yesin mamaları uyusun büyüsün amincik yerim ben onuslm hepinize anisler...
bebekleri yemeyen gelisimleri yavaslayan anneler icin bi onerim olacak..
armin 3 hafta once bisey yemiyor yese bile toparlamiyordu bi turlu ki armin boyu uzun kendisi zayif bir bebek..
ben devam sutu mamasini biberonuna yapip 2 olcek(mamadan cikan kasikla) milupa princ mamasi ilave ettim. 4 numarali biberon emzigiyle yedirdim..
daha sonra tahillisini yaptim..
boylelikle hem toparladi,hem istahi acildi hemde farkli tatlara alisti..
armin bu siralar cok yaramaz..uyku duzeni iyi ama asiri ilgi istiyor..gezelim kahkaha atalim oyun oynayalim..
bizden boyle..binnurcum,saadetcim mesajlarinizi gordum canlarim cook opuyorum sizi..
ahh binnurcum allah korumuş canım yaa bence çok korkuyorm ama düşüyolar önüne geçemiyosun allahtan battaniye varmış allahım korusun yavrularımızıherkese günaydın
müminecim çok geçmiş olsun inş biran önce düzelşr azranın boğazıı sende üzülme çok zaten sütüm azaldı diyodun kesilir bakk..
geçmişi okuyamadım öle çok yazmışınızkiii maşallah
sabah zehra hanım 7de kalktı aldım beşiğinden yanıma yatırdım uyuydu bende uyumuşum neyse bi mıkırdama duydum bi bakarım zehra yatakten inmiş yatakla beşik arasında boşkuk var oraya düşmüş beşiğini kemirmeye calışıyo hemen fırladımaldım saff aglıyo orada oynucakmış nasıl korktum anlatamam sen nasıl gittin oraya ya kaloriferin olduğu yere gidip düşseydi bana ne demeli sanki ölü topraği döktüler üstüme hiç duymadım ödüm patladı neyseki battaniyede yere düşmüş benimki oynuyup duruyodu bidaha hiç yanıma almıcam
canım ben bi yerde izlemiştim bu anne sütüyle ilgili her ay anne sütü değişirmiş bebeğe göre hazırlarmış kendini ama bunu eşinede danış süt annelikte eşinde rızası olması gerekiyomuş erkek olduğu içinde sorun olmasın ilerde ben ablamın kızını ablamda benim kızımı emzirmişti süt anne olduk ama erkek olsaydı emzirmezdim kesinlikle ama genede sen bilirsin bi araştır istersen canımmümine ve binnurcum çok geçmiş olsun.
kızlar benim kızım 5 ay 24 günlük.anne sütü alıyor ama 1 kezde mama yiyor.işyerinden arkadaşımın 10 aylık bebeği var.çocuk akşamları emiyor sadece.arkadaşın 150-200 ml kadar sütü artıyor dolayısıyla.bana sütü vermeyi teklif etti.Kızı yakından tanıyorum temiz ve hastalığı olmayan birisi.KIZIMA SÜT ANNE OLACAK
BUNUN BİR RİSKİ VAR MIDIR? BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM
inş ikna olur eşinde sende rahat edersin canım hem değişiklik olur senin için ama havada soğuk ya dikkat edin tatlım aman amankızlar , eşimin bir arkadaşına tatil çıkmış, ama evli olması gerekiyormuş, oda eşime vermiş hakkını, ama otel yozgat bilmemne termal hotel yani 8 saat mesafe , ben gitmek istiyorum değişiklik olur diye
eşimde çocukla nasıl gitçez diyor, 3 gece 4 gün
uzak yola gidenler problem yaşadınızmı yollarda ?
aslında çok ihtiyacım var böyle bişeye
denemedim cnm bunuda deneyim sağol..saadet ben çorbayı yarım patates,yarım havuç,bir brokoli çiçeği, yarım çaybardağı pirici 1 su bardağı suyla düdüklü tencerede 10 dk haşlıyorum ve rondodan geçiriyorum biraz pütür bırakıyorum püre kıvamında veriyorum kızıma ve seviyo böle denedinmi canım
merhaba kızlar nasılsını ben bugünden beri hiç oturmadım iş güç bitmiyo nisada uyudu bi bakim dedim size şu birbirimze gönderdiğimiz hediylerin resimlerini yüklemeyi düşünüyomusunuz ben yüklicem ama bir türlü fırsat bulamıyorum bide pc soğuk odada o yüzden pekte oturamıyorum burda hep nisanın olduğu odadayım benim kızım çok iştahız ya bu aralda bide baktım dişlerine baya kabarmış gelicek herhalde sürekli bişileri ağzına sokmak dişlerini kaşımak istiyo ayy inş sorun yaşamam dişleri çıkarken
yemediii ...
bu kız hazırcı ben anladımmm sırnaşık şey
Seninkidemi yemiyor canım, bende yediremiyorum, evde başka neler yapıp yediriyorsun.
evet cnm sebze püresi ve çorbayı yemiyor ...
evde yaptıklarım elma,armut,muz püresini yiyor.
kahvaltı(yumurta,peynir,cicibebe,pekmez,anne sütü karışımı)
yiyor..
bide baby mıx yiyor yoğurt..
bebelacın sebze püresini yiyor...
bugn de milupanınkilerden sipariş ettim eşime
çorba ve sebze püresi bide onları vercem...
aaaa tarihi geçmiş mi aldınız acaba yanlışlıkla
çok gzl tadı irem şapur şupur yiyor ondan kalırsa bende yiyorum :)
valla dinen falan değil ama ben ıztemezdim şahsen.zaten nerdeyse 6 aylık olmuş bence verdırme.ha çok yakının olur ablan olur ne bileyım çok yakının falan olur belkı.ama gene de sen bılırsın.mümine ve binnurcum çok geçmiş olsun.
kızlar benim kızım 5 ay 24 günlük.anne sütü alıyor ama 1 kezde mama yiyor.işyerinden arkadaşımın 10 aylık bebeği var.çocuk akşamları emiyor sadece.arkadaşın 150-200 ml kadar sütü artıyor dolayısıyla.bana sütü vermeyi teklif etti.Kızı yakından tanıyorum temiz ve hastalığı olmayan birisi.KIZIMA SÜT ANNE OLACAK
BUNUN BİR RİSKİ VAR MIDIR? BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM
kızlar bişey sorcamm..
bebişleri nasıl yıkıyosun.bizimki artık kuvette çok hareket ediyo.buyuda fileye sıgmıyo.nasıl yıkasakki???
kuvete oturtayaım diyorum ama öylede nasıl yıkanır bilemedimmm
saadetcim benimki de sebzeyi yemiyo senin bulacağım çözümü merakla bekliyorum:))
arzucum ben fileyle yıkıyorum haala, öbür türlü yıkamak değil de durulamak sorun, bi de sünger şeklinde oturabileceği bi aparat var, sibel kullanıyorum demişti sanırım