herkese merhba neler yapyosunuz yarencim uyuyor bende geçmişi okuyayım bari biraz.demir ilacına ne zaman başlanıyor tahlil yapıp mı veriyorlar acaba
herkese merhba neler yapyosunuz yarencim uyuyor bende geçmişi okuyayım bari biraz.demir ilacına ne zaman başlanıyor tahlil yapıp mı veriyorlar acaba
ireminde boyu sığmıyo fileye.ama bz hala babasıyla onun üzerinde yıkıyoruz.kızlar bişey sorcamm..
bebişleri nasıl yıkıyosun.bizimki artık kuvette çok hareket ediyo.buyuda fileye sıgmıyo.nasıl yıkasakki???
kuvete oturtayaım diyorum ama öylede nasıl yıkanır bilemedimmm
ireminde boyu sığmıyo fileye.ama bz hala babasıyla onun üzerinde yıkıyoruz.
vücudunu yıkarken,şampuanlarken oturtarak yapıyoruz..kıpır kıpır çnkü anca öyle yıkıoz.başınıda o pozisyonda şampuanlıyoruz..
en son durularken başını yüz üstü yatırıp yıkıyoruzz..
şekilden şekile giriyoruz bzde iremde
çok zoraştı valla..
evet ya çok zor oluyo.başka yolu yokmuki?
bi kaç ay sonra artık bizim banyomuzda yıkanır.kaydirigubbakcemile3
kızlar ireme bu sefer sadece patetes haşladım..çatalla püre yaptım.
uyuyo uyansın..
sütümle sulandırıp vercem bakalım yycek mi?
biliosunuz kavonaz püresini yiyordu evde yaptıklarımı yemiyodu bide böyle denycem bakalım
merhaba kızlar işlerimi kolayladım bi sizlere bakim dedim....Daha bir sepet ütüm var herişi versinler ama ütü vermesinler en nefret ettiğim ev işi ütüüü......Sebze püresini yedi uyudu....hee bide bizde Emelcimin ve Yusuf Kayramızın hediyesini kargoya verdik yarın Emel evde kendisi almış olur bunuda düşündük..