biz de bu sabah kızımla ecemlere kahvaltıya gitttttiiik:) derinl cem oynayıp kaynaşsın dıye ama cem derinden korktu sanırım bakıp bakıp ağladı di mi annesi:)) tam alışıyolar dı bız eve geldık.artık bı dahakıne kısmetse.keşke topluca görüşebilme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu...
ben kullanıyorum canım Ceylin de çok seviyo her tarafı dolaşıyo tabiki gözetimim altında her yeri inceliyo gezerek keşfediyor biner binmez çığlıklar atıyor..kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
sanmıyorum cnm çok ağır geleceğini 7.aydan sonra tereyağ zaten veriliyo hiç bişecik olmaz merak etme tatlımyerimsenibenkimsenin bir fikri yokmu kızlar, neden bişey yazmıyorsunuz, küserim ama ya
tereyağı ağır gelirmi kuzuma
caım sütünü kahvalısına koyabilirsin sütle hazırlanan akşam mamaları var onlara kullanabilirsin millet yoğurt bile mayalıyomuş sütüyle öyle kullan bence tatlımSaadet sağol canım sende
içimi rahatlattınız
sütünü içmiyormuş gene(( boşuna sağmaya uğraşıyorum buralarda mafoldumben
annem çorba yedircek şimdi
selam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..
biz de bu sabah kızımla ecemlere kahvaltıya gitttttiiik:) derinl cem oynayıp kaynaşsın dıye ama cem derinden korktu sanırım bakıp bakıp ağladı di mi annesi:)) tam alışıyolar dı bız eve geldık.artık bı dahakıne kısmetse.keşke topluca görüşebilme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu...
kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
SORRY :)
2 tencere sarma defneyle nasıl sarılır tam 3 saatte(
buyrun gelin beraber yiyelim kızlar
Sağol canım benim, üzülüyorum ziyan oluyor sütler , çünkü ısıtıyorlar içmiyor, mecbur atılıyor tekrar ısıtılmayacağı için, gece bari emse, diş çıkartırken böyle iştahsız oldumu sizin bebişler kızlar ? açlık grevi yapıyor resmen
herobabyden hediye paketi gelmişti, organik karışık meyve püresi onu ham ham yemiş maşallah , alayım bari yine,
canım bize yolla bari sütleri yawwnaniknanik
kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile
nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2
gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben
he anladım ben canım aman takma kafana herkesin kendi görüşü canım ister ekler ister siler ha bi fazla ha bi eksik değilmi tatlişkom a.s.hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış
he anladım ben canım aman takma kafana herkesin kendi görüşü canım ister ekler ister siler ha bi fazla ha bi eksik değilmi tatlişkom a.s.