2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keşkeeee ya saol canım buyur gel dicem işte cok uzak yaaa (

ilayda ile 2 saat disari ciktik gezdik geldik kizlar..Hava cok soguk,kar diz boyu ama mis gibi tertemiz..iyi geldi ikimize de...Yeni yeni kavanoz mamalari kesfettik geldik...Doktora kendim yapsam dedim, aldigin sebze meyvelerin nasil ortam da yetistigini bilmiyorsun , kavanoz al daha iyi dedi..Bakcaz...

kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
ben kullanıyorum canım Ceylin de çok seviyo her tarafı dolaşıyo tabiki gözetimim altında her yeri inceliyo gezerek keşfediyor biner binmez çığlıklar atıyor..
zararı olduğunu düşünmüyorum bende kardeşimde yürütece binerek büyüdük eksi hiç bir yönüyle karşılaşmadıkguclubacismile. önemli olan senin gözetiminde olması küçük kazalarla karşılaşmasın diyezemuszemus

bazı doktorlar yurutecı onermıyorlar cunku parmak uclarıyla basmayı ogrenmesın bacaklarının arkasındakı kasıda calıstırabılsın dıye hatta ılk yurume ayakkabısını bıle onermeyen doktorlar var . bıde ayse hanım bebek kazalarının % 60 ı yurutecten meydana gelıo demıstı.
2 satten fazlasının zararlı olucagını dusunmuyorum ben gunde 2 saat gozetım altında bence kullanılırsın canım ben yurume arabası aldım bakalım ne zaman kullanırız bılmıyorum boshayallersmile

Saadet sağol canım sende
içimi rahatlattınız
sütünü içmiyormuş gene (( boşuna sağmaya uğraşıyorum buralarda mafoldumben
annem çorba yedircek şimdi
caım sütünü kahvalısına koyabilirsin sütle hazırlanan akşam mamaları var onlara kullanabilirsin millet yoğurt bile mayalıyomuş sütüyle öyle kullan bence tatlım

canım limonlu ıhlamur ver benim oğluşunda sesi kısıktı ve balgam vardı ılık ıhlamur çok ii geldi tavsiye ederimsositososito

vallahi derin kaşla göz arasında ogluma bişimi yaptı yoksaa :)))ya cocuk derıne bakıp bakıp agladı derınde cok mutluydu ama nıye aglıokı bu cocuk der gıbıydı ama sonunda anlastılar olcak artık okadar daha ılk defa gorustuler :kedi:

kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?

yok hayatım ben almadım doktor önermedi yanlış kasları çalıştırıyomuş mama sandalyedi çok rahat geldi banada tekerlekleride var evin her köşesine götürebiliyorumguclubacismile

:))) aşkolsun ablası napıcak kızım.ablası dıyorum bak.o kadar genç ki arkadaşım teyze demeye dilim varmıyo.bı dahakıne kaynaşırlar artık:)

bu arada oğluşumla gezmketen yeni geldiğimiz için tek tek okuyup yazıyorum ondan böyle parça parça oldu kusura bakmayın artıkkk

neslihancım gel tatlım oğluşunu da al gel :)opuyorumnanaktan

emel bende isterim sütolumunekankayizsmile

keşke yakın olsaydık yaw canım çekti hiç de beceremem sarmayı wallaaa
evett süt bende isterimmmmmm

kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile

nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2

gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben

aa süper oldu canım bunu söylediğin

hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış

hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış
he anladım ben canım aman takma kafana herkesin kendi görüşü canım ister ekler ister siler ha bi fazla ha bi eksik değilmi tatlişkom a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…