olsun cnm sağ sen azalmasın allah korusun
süt her şeye bedel biliyorsun sende
Sağol canım benim, üzülüyorum ziyan oluyor sütler , çünkü ısıtıyorlar içmiyor, mecbur atılıyor tekrar ısıtılmayacağı için, gece bari emse, diş çıkartırken böyle iştahsız oldumu sizin bebişler kızlar ? açlık grevi yapıyor resmen
herobabyden hediye paketi gelmişti, organik karışık meyve püresi onu ham ham yemiş maşallah , alayım bari yine,
selam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..
Geçmiş olsun canım , aventin alıştırma bardağıyla içiriyorum suyu ben, seviyor oyun gibi hem dişini kaşıyor bir dene istersen avent magic
kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
Bende kullanıyorum bütün evi geziyor valla , ve çok ta seviniyor heryere ulaşabildiği için, ve boyunuda alçalttım, böyle kasmıyor bacaklarını, kendini kaldırıp öyle yürüyor, zannetmiyorum zararı olacağını
SORRY :)
2 tencere sarma defneyle nasıl sarılır tam 3 saatte
(
buyrun gelin beraber yiyelim kızlar
Afiyet olsun canım, bol bol süt olsun defnoşa
Kızlar dedimya herobabynin sitesine numune istiyorum yazdım iki güne hop geldi,
içinde iyigeceler bisküvisi, kahvaltı saati birde meyve püresi var hepside orjinal boy, minik değil yani