2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktora gittik...Hersey yolunda allaha sükür...Bir dahaki kontrol Nisan da :))

benımkıde hep aygamda durdugum an uyanıyo eyvahedigeldismile
iş yapçam dıe maf oluyom o uynaıyo ben hoppp işe mutfaga koşuyom
bu salıncakı esımde sölemişti ama kızdım ben
işe yarıyo demek he bilmiyorumkismile

walla ben tamamen ona bırakıyorum emme işini ne zaman isterse emziriyorum ne kADAR EMERSE ONUN için o kadar iyi diye düşüüyorum bide yemek için zorlamıyorum mesela bu sabah kahvaltısını yapmadı hemen atladım o öğünü hiç zorlamadım vakti gelince ara öğüne geçtim:icecream:

yaramazmı walla çok ç,irkin görünüyo ama hayat kurtarıcı bişey çingene salıncağı:teytey:

hava çok güzel istanbuda biz şimdi çıkıyoruz oğluşumla gezmeyeee:teytey::dance:

mjoyy ben werdim dün ilkkez tarhana gayet güzel yedi bişeyde olmadıı..
bence verebilirsn yinede dr sor isyersenn.ben werilir die biliorum.

kızlar birşey buldum bebeğin ismini yazıyorsunuz ninnide adı geçiyor ben dün gece yaptım ayazın çok hoşuna gitti. meyra söylüyor ninni yazın çıkar eğlenceli..

ben tarhana uzun zamandır veriyorum , bazen sebze çorbası yaparken iki kaşık kadar karıştırıyorum bazen sade tarhana veriyorum seviyo,
Nidacım 100 gr. tereyağıyla bir tepsi oluyor, yani iki haftadır bitiremedi onu, daha bu haftayıda çıkarır, pazar günü yine yaparım, bak istersen saadetin profilinde tarifi

kimsenin bir fikri yokmu kızlar, neden bişey yazmıyorsunuz, küserim ama ya
tereyağı ağır gelirmi kuzuma

sekerkız canım benım doktorum gunde sadece cay kasıgının yarısı kadar ver dıyor onuda corbasına koyuyorum zaten daha fazlası gereksız yag yapar cocukta dedı bıde cevızıde yarım ver dedı onunda fazlası gereksız yag yaparmıs.
Bıdaha dıkkatlı olursun artık bısey olmaz sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…