semoşum iyi nöbetler sana..
günaydınnnnnnnnnn
biz nasıl olduysa 9 da kalktık genelde 7.30 yada 8 de uyanırrr :ecrin_bebek:
kahvaltı yaptık şimdi tekrar geçti uykuyaaa küçük prensesim :ecrin_bebek:
bizim yarın dedemizzzzzz geliyorrr hihoyyyt
öğlen izmirden bincekkk akşama burdaaaa uçarakkk
2 sefer olmasaa öğleden sonra burda olurr amaaa napcan iştee -tatlicadiarzu-
kalcak braz izni bitene kdr sonrada emekli olckkk ondan sonra değmeyn keyfimeee :lepi:
anneannemizde okulu tatile girnce gelcekk annesini ziyaret ettkten sonra 1 hafta ayırdı bize ama olsun anneannemde yaşlı bugün var yarın yokkk hakkı görmesiide tabii...
kocişde nöbetçi bgnn
yarın temzlik yapcaz babam gelene kdrrr
evi görsenizzz bitik durumdaaaa kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeseeee
gülincim bizde 6 da kalktık bi posta uyudu uyandı kahvaltı yaptı şimdi yine uyuyucak mızmız bende sadece mutfakla evi topladım
eşim gelene kadar bi de çorba yaparım
eşim çorba delisidir
sabahçı oda okulda offff şöle akşam gelse pek ii olcaktı da
napalım bundan sonra hep sabahçıı
günaydın nidacım bizde sizin gibiyiz bugün 2de yattık her 20 dk uyandık sabbah 6 da kesin uyanış yaptı hala ayakta. başaım dönüyor artıkGünaydin kizlar, bizde 6 da uyandik...Istanbul da ne güzel uyuyordu , yine basladik burada...Uyuyor simdi ilayda hanim ...
şimdiden gözün aydın canım benim annem ve kardeşimde cuma günü gelicekler.son hafta okulda ders yokmuş erken geliyorlar.ve benim evde aynı durumda nerden başlıcam bilmiyorumgünaydınnnnnnnnnn
biz nasıl olduysa 9 da kalktık genelde 7.30 yada 8 de uyanırrr :ecrin_bebek:
kahvaltı yaptık şimdi tekrar geçti uykuyaaa küçük prensesim :ecrin_bebek:
bizim yarın dedemizzzzzz geliyorrr hihoyyyt
öğlen izmirden bincekkk akşama burdaaaa uçarakkk
2 sefer olmasaa öğleden sonra burda olurr amaaa napcan iştee -tatlicadiarzu-
kalcak braz izni bitene kdr sonrada emekli olckkk ondan sonra değmeyn keyfimeee :lepi:
anneannemizde okulu tatile girnce gelcekk annesini ziyaret ettkten sonra 1 hafta ayırdı bize ama olsun anneannemde yaşlı bugün var yarın yokkk hakkı görmesiide tabii...
kocişde nöbetçi bgnn
yarın temzlik yapcaz babam gelene kdrrr
evi görsenizzz bitik durumdaaaa kaydirigubbakcemile3
deepfreezde 6 aydı sanırım cnm
o yağ tabakası sütünün yağlı old gösterr
ondan üstte birikiyorrr dolaba koyuncaa
çözdürüp içireblrsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/239156-artik-yurutece-bindirmelimiyim-3.html
yürüteç konusunda verdiğiniz cevaplara teşekkürler kızlar.Ben son olarak almamaya karar verdim.Zaten doktor 8 aydan sonra demişti.Kendi kendine yürümeye alışsın.zaten şuan çok güzel dönüyor yer değiştiriyor maşallah zamanla emekler de inşallah
tşkller canımmmgözün aydın güzelim
valla ben benim oğlana kahvaltı yaptıramıyom iştahı iyice gitti ya nasıl olacak böyle bilmiyom
teşekkürler canım buarada benim ismimde neslihan kopuk kopuk yazdığım için hep nevergiveup kaldım
Günaydın annişler nasılsınız biz kötüyüz azcık gece 20 dk aralıklarla sürekli mızıldandı emmedi sabah baktım ki üst 2 diş patlamış 3 ve 4. dişlerimiz geliyor
günaydın semoşum
of napcaz bu mızldakları ya inan uykusuzluktan başım ağrıyor.bi dişleri çıksada rahatlasak
günaydın nidacım bizde sizin gibiyiz bugün 2de yattık her 20 dk uyandık sabbah 6 da kesin uyanış yaptı hala ayakta. başaım dönüyor artık
şimdiden gözün aydın canım benim annem ve kardeşimde cuma günü gelicekler.son hafta okulda ders yokmuş erken geliyorlar.ve benim evde aynı durumda nerden başlıcam bilmiyorum
benimde deepfreezde var 7 tane zamanı geçmeden vereyim de içsin kuzucuk
tekrar günaydın herkese saadetcim benim buzlukta sakladığım sütler sararmış durumda eritince de üstünde sarı bir yağ tabakası oluyor.Acaba bozuldular mı içirmeyeyim mi saklama sürem 1 ay ya da 1,5 ay oldu?