hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış
nareeen gız hamaratlığın üstünde gel burayada beraber saralım sarmaları lahana sarması yaprak sarması hepsi itinayla sarılır bide haziran annişlerini çağırırız ohh mis gibi valla ahh keşke olabilise yaa :hulya:
havvacım senin msn neden kapalı hayatım çok açtığını görmedim benimki full açık gelde azcık kaynatalım kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
a.s. bu sana saadetcim
kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile
nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2
gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben
:))) aşkolsun ablası napıcak kızım.ablası dıyorum bak.o kadar genç ki arkadaşım teyze demeye dilim varmıyo.bı dahakıne kaynaşırlar artık:)
çok komik şu geniş aile ya öldüm gülmekten
Allahım yaratıyosun birde takip et
cevahir söyledi geniş ailede çok güzel bi söz ya
iyi akşamlar herkesee,
umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişinizdir, işe gidince gündüzleri pek giremiyorum artık gelince de azra bırakmıyo,
biz iyiyiz, bugün bi arkadaşa gittik 2 yaşındaki kızıyla azra kavga ettiler, o bütün oyuncaklarını kaçırdı, yazık kızım da oyuncaklara elini uzatıp uzatıp ağladı, ama sanırım hiç hakkını yedirmicek büyüyünce,
şimdi de babasıyla oynuyo, resmen baba diyo artık babasının gözüne baka baka, baba de diyo babası, o da baabaa diyo gülerek, ama anne konusunda daha tık yok fisfisfis
çok mersi teyzesi evet çok çirkinler:)kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile
nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2
gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben
ya nooluyo bırı bana da sööööölesssssssin lütfeeeeeeeeeeeeeeennnn:sinifsinif:hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış
iyi geceler dicem ama kimse kalmamışş ..epey sohbet olmuşş..
ben bu hafta leyleği havada gördüm hiç durmadım ewde wallaa..
yağmuru uyuttum bende yatıyorum yarın görüşrüz...
günaydın kızlar sağlıklı huzurlu mutlu günler inşallah