2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimsenin bir fikri yokmu kızlar, neden bişey yazmıyorsunuz, küserim ama ya
tereyağı ağır gelirmi kuzuma

YOK GÜZELİM TEREYAĞI NEDEN AĞIR GELSİN BENDE KATIYORUM

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

1 seferlikten bşy olmaz emelcim takma kafana
bidaha koymaz annen bisküvide old. sölemişin ya

Saadet sağol canım sende
içimi rahatlattınız
sütünü içmiyormuş gene :KK43:(( boşuna sağmaya uğraşıyorum buralarda mafoldumben
annem çorba yedircek şimdi

olsun cnm sağ sen azalmasın allah korusun
süt her şeye bedel biliyorsun sende

selam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..

kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?

çok geçmiş olsun canım.umarım çabuk iyileşir tontik (maşallah) oğluşun

selam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..
geçmiş olsun canım

valla tatlım biz kullanıyoz arkamdan mutfağa diğer odalara kadar geliyo

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

SORRY :)

2 tencere sarma defneyle nasıl sarılır tam 3 saatte :KK43:(

buyrun gelin beraber yiyelim kızlar

Son düzenleme:
kız naren ii gzl sarmışında burda herkes emzikli olmuyo ama böyleee :ecrin_bebek:

benımkıde hep aygamda durdugum an uyanıyo eyvahedigeldismile
iş yapçam dıe maf oluyom o uynaıyo ben hoppp işe mutfaga koşuyom
bu salıncakı esımde sölemişti ama kızdım ben
işe yarıyo demek he bilmiyorumkismile

Evet o salıncak öyle çok işe yarıyorki, ama benimki ayakta uyumuyor, salıncakta uyutuyorum hemen uyuyor uyancak gibi olduğunda hemen 2 salla hoop uyuyor.

Bende şimdi dokordan geldim, dişem dolgu yapıldı.
Eşim dün çok korkutmuştu beni, ayak topuğuna kadar sızı hissediyorsun diye ama hiç acımadı, doktor aynı zamanda hipnozcuydu, acıycakmı diye sorduğumda sen acımasını istemessen acımaz dedi, gerçektende acı hissetmedim ama çok açım 2 saat bişey yemiycem.

olsun cnm sağ sen azalmasın allah korusun
süt her şeye bedel biliyorsun sende
Sağol canım benim, üzülüyorum ziyan oluyor sütler , çünkü ısıtıyorlar içmiyor, mecbur atılıyor tekrar ısıtılmayacağı için, gece bari emse, diş çıkartırken böyle iştahsız oldumu sizin bebişler kızlar ? açlık grevi yapıyor resmen
herobabyden hediye paketi gelmişti, organik karışık meyve püresi onu ham ham yemiş maşallah , alayım bari yine,

selam kızlar...
Geçmiş olsun canım , aventin alıştırma bardağıyla içiriyorum suyu ben, seviyor oyun gibi hem dişini kaşıyor bir dene istersen avent magic

Bende kullanıyorum bütün evi geziyor valla , ve çok ta seviniyor heryere ulaşabildiği için, ve boyunuda alçalttım, böyle kasmıyor bacaklarını, kendini kaldırıp öyle yürüyor, zannetmiyorum zararı olacağını

Afiyet olsun canım, bol bol süt olsun defnoşa

Kızlar dedimya herobabynin sitesine numune istiyorum yazdım iki güne hop geldi,
içinde iyigeceler bisküvisi, kahvaltı saati birde meyve püresi var hepside orjinal boy, minik değil yani

bıde tarhana versem doıkunurmubilmiyorumkismile
ben verıyorum canımvalla bayıla bayıla da içiyo Derin.

ben almadım düşünmüyorum da pek tavsıye etmyıolar dıye bılıyorum.

oyyyyyyyyyyyyne güzeeeeeeeeeeel ben hasret kaldım valla.bk canım çektıcokacimcoook
içiriyorum suyu ben, seviyor oyun gibi hem dişini kaşıyor bir dene istersen avent magic

biz de bu sabah kızımla ecemlere kahvaltıya gitttttiiik:) derinl cem oynayıp kaynaşsın dıye ama cem derinden korktu sanırım bakıp bakıp ağladı di mi annesi:)) tam alışıyolar dı bız eve geldık.artık bı dahakıne kısmetse.keşke topluca görüşebilme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu...

X