- 2 Haziran 2009
- 1.614
- 2
m joyy dan bahsedio yeliz diye
ilkecim opuyorumnanaktan
alla allaa bilmiodum cnmm.öğrenmiş olduk bakalım.hergün girenler belli ondan şaşırdımm saol saadetcmmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
m joyy dan bahsedio yeliz diye
ilkecim opuyorumnanaktan
kimsenin bir fikri yokmu kızlar, neden bişey yazmıyorsunuz, küserim ama ya
tereyağı ağır gelirmi kuzuma
çok oldu Filizcim ondan korktum sağol opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımselam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..
kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
benımkıde hep aygamda durdugum an uyanıyo eyvahedigeldismile
iş yapçam dıe maf oluyom o uynaıyo ben hoppp işe mutfaga koşuyom
bu salıncakı esımde sölemişti ama kızdım ben
işe yarıyo demek he bilmiyorumkismile
Sağol canım benim, üzülüyorum ziyan oluyor sütler , çünkü ısıtıyorlar içmiyor, mecbur atılıyor tekrar ısıtılmayacağı için, gece bari emse, diş çıkartırken böyle iştahsız oldumu sizin bebişler kızlar ? açlık grevi yapıyor resmenolsun cnm sağ sen azalmasın allah korusun
süt her şeye bedel biliyorsun sende
Geçmiş olsun canım , aventin alıştırma bardağıyla içiriyorum suyu ben, seviyor oyun gibi hem dişini kaşıyor bir dene istersen avent magicselam kızlar...
nasılsınız? Ahmet bugün biraz daha iyi, burnunun ajması iyi oldu, geçen üşütttüklerinde akmıyodu. Ama kötü öksürüyo, su da içmek istemiyo boğazları tahriş olucak, sıvı tükettiremiyorum iki gündür. İştahı da azaldı..Sürekli yanında olayım onla oynayım istiyo, iyi olsun da tek oynanır ben tostiğimle..
Bende kullanıyorum bütün evi geziyor valla , ve çok ta seviniyor heryere ulaşabildiği için, ve boyunuda alçalttım, böyle kasmıyor bacaklarını, kendini kaldırıp öyle yürüyor, zannetmiyorum zararı olacağınıkızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
Afiyet olsun canım, bol bol süt olsun defnoşaSORRY :)
2 tencere sarma defneyle nasıl sarılır tam 3 saatte (
buyrun gelin beraber yiyelim kızlar
ben verıyorum canımvalla bayıla bayıla da içiyo Derin.bıde tarhana versem doıkunurmubilmiyorumkismile
ben almadım düşünmüyorum da pek tavsıye etmyıolar dıye bılıyorum.kızlar yürüteç aldınız mı kullananlar çoğunlukta mı ,azınlıkta mı acaba?
oyyyyyyyyyyyyne güzeeeeeeeeeeel ben hasret kaldım valla.bk canım çektıcokacimcoookSORRY :)
2 tencere sarma defneyle nasıl sarılır tam 3 saatte (
buyrun gelin beraber yiyelim kızlar