2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nareeen gız hamaratlığın üstünde gel burayada beraber saralım sarmaları lahana sarması yaprak sarması hepsi itinayla sarılır bide haziran annişlerini çağırırız ohh mis gibi valla ahh keşke olabilise yaa :hulya:

havvacım senin msn neden kapalı hayatım çok açtığını görmedim benimki full açık gelde azcık kaynatalım kaydirigubbakcemile3

nareeen gız hamaratlığın üstünde gel burayada beraber saralım sarmaları lahana sarması yaprak sarması hepsi itinayla sarılır bide haziran annişlerini çağırırız ohh mis gibi valla ahh keşke olabilise yaa :hulya:

havvacım senin msn neden kapalı hayatım çok açtığını görmedim benimki full açık gelde azcık kaynatalım kaydirigubbakcemile3

açıcaktım da kociş geldi isyanlarda hep kk diyo. azcık onla ilgileniyim. kaynatırız yine sibel can ım :)

kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile

nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2

gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben

tesekkur ederım canım benim ınsallah bıgun ızmıre gelırsın sende hepımız bulusuruz pınarıda cagırırız onuda bı arıyım ıyılestımı acaba :gitme:

iyi akşamlar herkesee,
umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişinizdir, işe gidince gündüzleri pek giremiyorum artık gelince de azra bırakmıyo,
biz iyiyiz, bugün bi arkadaşa gittik 2 yaşındaki kızıyla azra kavga ettiler, o bütün oyuncaklarını kaçırdı, yazık kızım da oyuncaklara elini uzatıp uzatıp ağladı, ama sanırım hiç hakkını yedirmicek büyüyünce,
şimdi de babasıyla oynuyo, resmen baba diyo artık babasının gözüne baka baka, baba de diyo babası, o da baabaa diyo gülerek, ama anne konusunda daha tık yok fisfisfis

iyi akşamlar herkesee,
umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişinizdir, işe gidince gündüzleri pek giremiyorum artık gelince de azra bırakmıyo,
biz iyiyiz, bugün bi arkadaşa gittik 2 yaşındaki kızıyla azra kavga ettiler, o bütün oyuncaklarını kaçırdı, yazık kızım da oyuncaklara elini uzatıp uzatıp ağladı, ama sanırım hiç hakkını yedirmicek büyüyünce,
şimdi de babasıyla oynuyo, resmen baba diyo artık babasının gözüne baka baka, baba de diyo babası, o da baabaa diyo gülerek, ama anne konusunda daha tık yok fisfisfis

bak azraya yedirmesin tabi canım hakkını gerekirse söke söke alsın oyuncaklarını
yerim ben onu

kızlardan korksun erkekler zaten :)) ecem biliısun biz kadınlar güçlüyüz kaydirigubbakcemile5guclubacismile

nesliş coklu cevap yazacagın zaman mesjlarım altında MQ var ona tıkla secip yaz tatlımkaydirigubbakcemile2

gülincim fotoları ecem koymuş baktım muhtesemler ya yerim ben onları böcükler sizi diim de nazar değmesin maşallah cooookkkkkk çikin ikisi de yerimseniben
çok mersi teyzesi evet çok çirkinler:)

hahahaha çok güldüm ya
bazıları facebooktan arkadaş listesinden çıkarmış beni yeni fark ettim
afferim ona zeki kızmış
ya nooluyo bırı bana da sööööölesssssssin lütfeeeeeeeeeeeeeeennnn:sinifsinif:

ay oğluş bizi bitirdi babasıyla uyumuyoooo salladım salladım yoook şimdi babasına devrettimm bende biraz mola verdim:sinifsinif:

iyi geceler dicem ama kimse kalmamışş ..epey sohbet olmuşş..
ben bu hafta leyleği havada gördüm hiç durmadım ewde wallaa..
yağmuru uyuttum bende yatıyorum yarın görüşrüz...

iyi geceler dicem ama kimse kalmamışş ..epey sohbet olmuşş..
ben bu hafta leyleği havada gördüm hiç durmadım ewde wallaa..
yağmuru uyuttum bende yatıyorum yarın görüşrüz...

gezmek iyidir boşver gez tozkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar sağlıklı huzurlu mutlu günler inşallah

herkese günaydın

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

X