Bende preaptamil kullanıyorum biberonla veriyoruz yavaş akışlı bir biberon. Ama çok şükür yine de memeyi bırakmadı hem biberondan içiyor hem göğsümden de emiyor.. Bu arada saatler olsun canım banyo acayip rahatlatıyor onları şahsen bizimki suya bayılıyor her banyodan sonra resmen leyla oluyor:)))
ayy ne güzel bende kızımın rahat emdiği günleri görsem keşke..dojtorumuz üç haftada rayına oturur dedi ama deneyecez bakalım...benim kızımda suyuy sever inşallah da bol bol yıkarım..
bu arada doğumdan önce dinlediğim müzikler işe yaramış.. kızım hemen tanıyo müziği açtığımda dinliyo .. çok hoşuma gidiyo sizde deneyin..
MRB KIZLAR bizimde bugün 7.günümüzde göbeğimiz düştü.sarılık için kan alınırken birde baktım göbek düşmüş cok sevindim ve heyecanlandım.sizler göbeği ne yapacaksınız.kimi saklar kimide gömermiş batıl tabi ama sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz.
bu arada sarılıkla uğrasıyoruz hala dün 15.5ti bu sabah 16 olmuş.aksam tekrar kan vericez.inşallah artmaz.sürekli emziriyorum daha ne yapayımki.mama takviyesi bile yaptık.
bizim doktorumuz mama verebilirsin dedi.. ben aptamil1 veriyorum..yalnız bazı mamalr anne sütünü bırakmasına sebep oluyomuş ama aptamilde böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi..öyle saat falanda vermedi hiç..
bu arada ilk banyosunu da yaptırdık kızımın misler gibi uyuyo.. kokmuştu yavrumm
kızlar benim miniğim memyi emmek istemiyo bir türlü günde bir iki defa ancak emiyo geri kalan zamanda ise sütümü sağıp veriyom.. yetmediği zamanlarda ise mama takviyesi yapıyorum .. memeye nasıl alıştırıım ne denediysem olmadı bir türlü düzene sokamadık hala emme işini .. sizde de var mı aynı durum..
kızlarr selammm
ben de geldim artık aranıza
bundan sonra bu topikten yazışıyoruz sanırım
acil acil yardım istiyorum
şu goguslerdeki yara denen meret nasıl geçiyor
kremden fayda yok
canım cok acıyor
bugun 5.gunumuz bitti
ne zaman duzelr acaba?
chicco gogus kalkanı var çok buyuk ucu
başka marka kullanan ve işe yarayan var mı?
bu arada detaylı olarak gaz yapan yiyecekler neler acaba? yazar mısınız?
neleri yiyor, neleri yemiyorsunuz?
bu yuzden herseyden uzaklaşır oldum..
kızlar benim miniğim memyi emmek istemiyo bir türlü günde bir iki defa ancak emiyo geri kalan zamanda ise sütümü sağıp veriyom.. yetmediği zamanlarda ise mama takviyesi yapıyorum .. memeye nasıl alıştırıım ne denediysem olmadı bir türlü düzene sokamadık hala emme işini .. sizde de var mı aynı durum..
senin bu sızlama durumu kaç günde geçti canım
Kızlar 2 gün sonra ben de kızımla kavuşuyorum... Bize de dualarınızda yer verir misiniz?
Slm kızlar benim 1 haftam doldu ama hala göğsüm iyileşmedi.Her seferinde ağlayarak emziriyorum krem sürüyorum zeytinyağlı pamuk koyuyorum ama bana mısın demiyor.Üstelik sütüm de az oğlum sürekli meme ağzında olsun istiyor yetemiyorum diye çok üzülüyorum.Mamaya da başladık biberonla mama takviyesi yapıyoruz ama sanki yine de doymuyor gibi geliyor.
Çok zormuş bu annelik
Slm kızlar benim 1 haftam doldu ama hala göğsüm iyileşmedi.Her seferinde ağlayarak emziriyorum krem sürüyorum zeytinyağlı pamuk koyuyorum ama bana mısın demiyor.Üstelik sütüm de az oğlum sürekli meme ağzında olsun istiyor yetemiyorum diye çok üzülüyorum.Mamaya da başladık biberonla mama takviyesi yapıyoruz ama sanki yine de doymuyor gibi geliyor.
Çok zormuş bu annelik
yarın hemen alayım bari eslemcim
senin geçti dimi artık? maşallah 11.gününde kurtuldun o zaman
hala kullanıyor musun?