- 17 Mayıs 2007
- 2.274
- 0
- 48
valla göbeği düşmeden annemler yıkadı kızımı, olmaz böyle, çok kirli, yüzü gözü açılsın dediler
bugünde eltimle yıkadık kızımı, banyodan sonra emdi ve mışıl mışıl uyur dedik ama nerdeee
gazı var ama öyle çok değil tabii
deidğin gibi geceleri mızırdanıyor, beşiğinin başına geliyorum ses çıkarmadan, kokumu mu alıyor his mi ediyor anlamadım sesi kesiliyor
ben yatağa uzanınca haydaaa tekrar
aynen canım ya sabır diyorum bazen o kadar uykusuz kalıyorum ki sinirleniyorum ister istemez :)
bizim gazımızda oyle çok beter degil......etraftan bildigim ne gazlı bebekler var aglamaktan fıtık oluyorlar o derece yanı.......cok sukur bizimki oyle degil.......ama zeytinyag ile karnını ovmak cok iyi geliyo bizimkisine ....birde sac kurutma makınasını tutuyoruz o esnada karnına ve ayaklarına mayısıp gidiyo aklınızda olsun
birde kızlar ayaklarınızdan çorabınızı ve terligini eksik etmeyin........ayaklardan alıyoruz ne alıyorsak sonra sutten hoooopp onlara
çok şükür bugün kızımın göbeği düştü.. ne dertmiş bu göbekte yaa... yarında yıkarız annemle koktu ysvrum mis gibi olsun artık... sizin bebişler nasıl
hadi gozunuz aydın canım.....artık bundan sonra rahat rahat altını alır banyosunu yaptırırsınız :)
çok sukur iyi benim kuzum...geceleri uyutmuyo gazdan dolayı............aranızda mama vereen var mı acaba..........ben gece ve oglen olmak uzere gunde iki defa veriyorum çunku beni emmesine ragmen hala agzı meme arıyo tabi benim sutlerim eme eme bittigi için tekrar dolana kadar mama ile takviye ediyoruz aç kalmasın diye.....