salihacım sarılık sorununu inşallah en kısa zamanda atlatır,çok bebek de oluyo, inşallah seninkide çabucak atlatır, sen güçlü ol ki sütün azalmasın tatlım, onun sana ihtiyacı var değilmi... bebekler zaten % 10 unu kaybediyolar, yani 250 gram gayet normal tatlım...
bu arada ben sütüm artsın diye özel bişe yapmıyorum, karışık komposto, kaynar içiyorum... sütüm bayağı fazla, bebek içince hemen uyuyo maşallah kırkbirkere... mama almıyoruz daha. bu perşembe çocuk doktorumuza başlıyoruz bakalım o ne dicek.... doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoruna 4. günümüzde gittik ama memnun kalmadık, çok kısa süre inceledi... şimdi başka bir çocuk doktoruna randevu aldık, neredeyse her muaynede 30 dakikadan fazla inceliyormuş, bir de ben uzun süreli götürebileceğim bir çocuk doktoru arıyorum, bebekliğinden itibaren götürebileceğim....
benim de dikişlerim erimiş, ama hala popomun üzerine oturmakta zorluk çekiyorum, daha doğrusu hemşire oturmayın dediği için oturmaktan tırsıyorum...
artık annem hergün bize gelmeye başladı, bugün sıkıntıdan patladık, bebeğin hiç bir kıyafeti üzerine olmuyor, ip alıp da bebeğe tulum örelim dedik, ip almak için dışarı çıktım, o kadar özlemişim ki yürümeyi, heryer cıvıl cıvıl, çok sıkıldım evde şimdiden... bebeğin kırkı çıksında her gün annemlere gidicem, burada hiç komşum falan da yok, en azından annemle takılırız....
ay yazdıkça yazasım geliyo, sizleri ve buraya yazmayı çok özlemişim... tülayla ebru da doğurdu bugün, herkes doğursa da burada yine toplaşsakkkk....