2009 Eylül Anneleri

iyi düşünmüşsün canım ya ben sana diyecektim benim hevesim vardı köşe koltuk aldık almasına ama hiç memnun değilim evlendiğimden beri odanın şeklini değiştiremiyorum koltuk takımı alman daha iyi olur eğer odan küçük ise tekli olanlarıda alma derim ama yinede sen bilirsin....
bende cumartesi günü evi bir güzel sildim süpürdüm ohh misler gibiydi kısa sürdü akşamına evli görümcem geldi....şuan eve bomba atılmış gibi...bir haftada evi toparlarım artıkın ....

selam hatunlar.. ben hala hastayım bütün hafta sonu yattım ama gene banamısın demedi.. az çok sesim duyuluyor şimdi ama başım fena ağrıyor.. yani kötü bir hafta sonu geçirdim.. badişim arada bir gelip anne iyileştin mi artık deyip durdu kuzum benim..
benimde içimde kaldı köşe takımı ben seviyorum çok spor duruyorlar.. ama tabi kullanmadım kullanışı rahat mı değil mi bilemem tabi.. ama ben zaten oturma odasına karşı bir insanım o yüzden de hiç köşe takımım olmayacak gibi..

geçmiş olsun hüsniyecim...Allah tez zamanda acil şifa versin sana ve tüm hastalara.....
aktarda grip çayı satıyorlarmış arkadaş almış 2 demlik yapmış içmiş çok faydasını gördüm diyor iyi gelmiş ilaç yanında bitki çaylarını bende tavsiye ederim....

selam annişler nasılsınız ben çok üzgün okadar mutlu ve farklı duygular içindeyim

dün şirketten çocuk esirgeme kurumuna hem bağış hem ziyaret amaçlı gittik ayyy ne kadar güzel bebişlerimiz var orada sevimli içim gitti allah kimseyi zor durumda bırakmasın
ama nekadar temiz ve ilgili ortamdı anlatamam 2 kızda aklım kaldı
bir tanesi hele aynı defne joy tip harketlilik yanaklarından öptüm gıgıdan öptüm diğer arkadaşa gitmiş yanaklarından öpmüş onada demiş gıgısını gösterip buradan da öppp
aklım hep orada kaldı

selam kızlar....saniyecimm tebrik ediyorum seni ve arkadaşlarını ....ne iyi düşünmüşsünüz...bende lisedeyken gitmiştim...yaşlılar bölümünden çocuk bölümüne gitmiştik:...daha yürümüyordu dün gibi aklımda çok üzülmüştüm ...inşallah iyi davranıyorlardır....:26:
bende sabahtan beri aöf ile uğraşıyorum....tam 3 saat kuyrukta bekledim işimi gördüm ama soğuktan kasıklarım ağrıdı....ancak düzelebildim ...ama sıktı artık...çalışayım adam gibide geçeyim bitireyim şu okulu ....sonra önüme bakayım....

ben yapıyım kahveleri küçük uyudu büyük tv seyrediyo :) ohhh kombiyi de açtım ev ılındı güzelce birde tenizlik yapan olsa 10 numara :))hahahahah

bende temizlik yapıyım olur mu?

bu akşam evde de temizlik yapmam lazım yarın geç çıkıcam cumartesi kombiciler gelecek petek ve kombi bakımı içinnn

slm kızlar ben geldim çok özlemişim sizi yawww bu aralar giremedim
geçici vergler kdv falan derken şimdi rahatım acık eylüş hanımında keyfi
iyi çok şükür sabah akşam ballı zencefil veriyorum napıyım artık şurup vermekten
gına geldi çocuğa faydada etmiyor artık ama iyi şimdi çok şükür
eee sizde ne var ne yok nasıysınız sıpalar nasıl
bide kombileri yaktınız mı bende bu akşam petek lere baktırıyım yarında
bir temizlik sonra yakayım diyorum...

günaydın kızlar.....iyi haftalar hepimize bol bol sağlık neşe huzur mutluluk ee parayıda unutmayalım ......

hayırlı haftalar hayırlı kışlar buralar iyice soğudu örgü sezonunuda açtım getirdim işyerine ohh iki ters bir düz ...klasik bir memur oldum

ANNELER OKUYUN...SİZCE DOĞRU MU? YAZIN PAYLAŞALIM :))))

BURCUNUZA GÖRE ANNELİK ÖZELLİKLERİNİZ

Koç burcu anne (21 Mart-20 Nisan)
O masalci bir annedir, çocuklar için bir oyun arkadasi. Her aksam masallar anlatacak, masallarin sihirli dünyasini çocuklari için olusturmaya çalisacaktir. Belki disiplin saglamak için israr edecektir, bazen sinirli olacaktir ama öfkelerini çabuk unutacaktir. Çabuk öfkelendiginde kirici olabilir. Yine de bunu unutup çocuklar
i öpücüklere bogarak masallar anlatacaktir.

Boğa burcu anne (21 Nisan-21 Mayis)
Annelik onun sakin yapisina çok yarasir. Çocuklar büyüdükçe sertlesen bir anne ile bas basa kalsalar da bu anneler sefkatli ve koruyucudur. Çocuklarini disiplinle yetistirmek isterler. Itaatsizlige, tembellige ve düsüncesizlige dayanamazlar. Yillar onu anne imajindan kurtarip çocuklar için iyi bir arkadas kilacaktir. Ama genellikle çocuklarin büyüme ve gelisme dönemlerinde aileleri ile olan olagan problemleri nüksetmeye baslayinca, bosa annenin disiplin yanlisi karar ve tutumlari çocuklari ile arasinda hos olmayan anilara sebep olabilir. Yine de sakaci ve müsfiktirler, her türlü tehlikeye karsi çocuklarina kalkan olmak isterler, eger çocugu hasta ise günlerce basinda sabahlayabilecek dayanikliktadirlar.

İkizler burcu anne (22 Mayis-21 Haziran)
Güleryüzlü, eglenceli bir anne olacaktir. Çocuklari çok sevmesine ragmen onlarin kendisini kisitlamasina izin vermeyecektir. Kafasinda gerçeklestirmeyi düsledigi binlerce proje nedeniyle çocuklarina ayiracak çok vakit bulamayacaktir ama sevgisini kanitlamasi zor olmayacaktir. Çocuklar da onu örnek alip bagimsizliklarina düskün, hayal gücü kuvvetli olabilirler. Çok hosgörülü olmasina ragmen ders konusunda basari bekler.

Yengeç burcu anne (22 Haziran-23 Temmuz)
Fedakar bir anne, çocuklari için kabugundan çikip güçlü bir dayanak, güvenilir bir siginak olur. Aile onun için çok önemlidir. Sicak yuvasinin odagi çocuklardir. Onlar için her türlü rahati saglar, güvenilir bir siginak yaratir. Bazen zararli olabilen bu durum, çocugun dis dünyaya uyumunu zorlastirabilir. Annesinin sagladigi rahati disarida bulamayan çocuklar uyumsuzluk problemi yasayabilirler. Bu çocuklarin yuvalarindan uçmalari uzun zaman alabilir.

Aslan burcu anne (24 Temmuz-23 Agustos)
Çocuklarinin üstüne asiri sevgi ve sefkat duymalarina ragmen çok düsmezler. Çocuklarinin hatalarini kolayca göremezler, ama söz konusu olan kendilerine duyulacak saygi olunca sertlesebilirler. Kendi hayatini yasamaktan vazgeçmezler, is hayatini ve çocuklari ile iliskilerini dengeli bir biçimde yürütebilirler. Genelde çocuklarini simartir ama cezalandirmayi da bilir. Onlarla arkadas olur, oyunlar oynar ama söz dinlemeyi de ögretir.

Basak burcu anne (24 Agustos-23 Eylül)
Çok çabuk çocuk sahibi olmazlar. Annelik duygusunu tatmin etme ihtiyaçlari yok gibidir. Ama anne olduklarinda, disiplinli ve titiz bir annedir. Çocugunu asla kirli göremezsiniz. Sakaci ve nazik, tatli bir havalari vardir, çocuklar onlara güvenir ve sevildiklerini bilirler. Rahat, disiplinli ama sevgisini gösterebilen bir annedir.

Terazi burcu anne (24 Eylül-22 Ekim)
Terazi burcu anne için çocuklari esinden sonra gelir. Ama çok sevecen ve sefkatli bir annedir. Gerektiginde de serttir. Çocuklarini hiçbir zaman ihmal etmez, ama anne olmayi büyük olasilikla esi istedigi için istemistir. Çocuklar esini dinlemezse öfkelenecektir. Çocuklarin babalarina saygisizlik yapmasina izin vermeyecektir. Çocuklar babalari simartmadigi sürece derli toplu, terbiyeli olacaklardir.

Akrep burcu anne (23 Ekim-22 Kasim)
Çocuklarini sevmelerine ragmen sevgisini gösteremeyebilirler. Çocuklarinin yüksek hedefleri olmasini ve basarili olmak için çabalamalarini ister. Çocuklarini zor durumlara karsi hazirlar ve mücadele etmeyi ögretir. Çocuklarinin yeteneklerinin körelmesine izin vermez. Ama çocuklarinin kusurlarini görmeyecektir. Onlarin mutlu olmasini engelleyen kim olursa olsun esi bile olsa hakkindan gelecektir.

Yay burcu anne (23 Kasim-22 Aralik)
O çocuklar için iyi bir arkadas olacaktir. Ilk önceleri biraz korksa da sonra ögrendigi bu isi çok iyi yapacaktir. Kendisi gibi dürüst olmalarina önem verecektir. Neseli olmalarini saglayacaktir. Çocuklar çok güzel giydirilecektir ama bunun onun için pek önemi olmayacaktir. Rahat bir insan olmasi egitirken kendine bazi sinirlamalar getirmesine neden olmali, mesela disiplin kuralini uygulamayi ögrenmeli. Bazen patavatsiz sözleri çocuklari kirabilir ama o bunu çok tatli bir cazibeyle atlatir. Neseli ve uyumlu olmalari dolayisiyla çok cana yakin bir ev sahibesidir, konuklari sever. Konumu ne olursa olsun herkesle muhabbeti vardir.

Oğlak burcu anne (23 Aralik-20 Ocak)
Terbiyeli, görgülü, itaatkar çocuklar yetistirmek isteyecektir. Çocuklarina tutumlu olmayi, kaliteye saygi duymayi ögretecektir. Simartmaktan yana degildir. Çocuklariyla ilgilenecek, onlari dinlemek isteyecektir ama öpücükler dagitmayacaktir muhtemelen. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiginde aralarinda gerginlikler olabilir. Çocuklarini kaybetme ile karsi karsiya kalirsa inadindan vazgeçip çocuklarini tercih edecektir.

Kova burcu anne (21 Ocak-19 Subat)
Ilk önceleri annelik onlari sasirtir. Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Kendini ona adasa bile biraz mesafeli davranir. Çocuklarin üstüne asiri düsmezler. Çocuklarin yaptigi herseyi dogal karsilar, pek cezalandirmaz. Sevgi gösterileri yapan bir anne olmayacaktir ama her davranista kusur da aramayacaktir. Arkadasça konusacak, davranislariyla örnek olacaktir. Ev ödevlerine yardim eden eglenceli bir annedir.

Balık burcu anne (20 Subat-20 Mart)
Balik annesi çocuklarina çok düskündür, kendisinin küçüklügünde mahrum kaldigi herseye onlarin sahip olmasini ister. Asiri hosgörülü olmasi onlar üzerinde disiplin kurmasini zorlastiracaktir belki de çocuklar disiplinsiz kalacaklardir. Kendisine çok yumusak davranmasinin zararlari gösterilmeye ya da anlatilmaya çalisildiginda bu ögütleri dikkate alacak ve çabalayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…