2009 Eylül Anneleri

selam hatunlar.. geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
saniyecim çok geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşir inşallah..

teşekkür ederim kızlar şimdi iyi gibi bugün iş başı yaptı bakalım akşam nasıl olacak

iyi çabuk atlatmış eşin maşallah.. benimki olsa bir aydan önce kalkamazdı ayağa.. hayırdır neden ameliyat oldu eşin apandist falan mı...
bu arada badeye iştah şurubu kullandım tatilde faydasını gördüm..ne güzel yemek yiyen çocuk bıraktık ama arkası gelir inşallah..

iyi çabuk atlatmış eşin maşallah.. benimki olsa bir aydan önce kalkamazdı ayağa.. hayırdır neden ameliyat oldu eşin apandist falan mı...
bu arada badeye iştah şurubu kullandım tatilde faydasını gördüm..ne güzel yemek yiyen çocuk bıraktık ama arkası gelir inşallah..

bende duruya toz halinde pedısuare aldımda hala faydasını göremedim....:KK50:
aman artık hastalanmasında yemese de olur dıyorum ....ben fenalardayım dişim şiştim ağzım burnum kaydı çarpıldım sanki...:KK1:
hafifte grip esintisi...köydede sormayın neler oldu eltimle kaynım çok fena kavga etti vuruşmuşlar ben yoktum kayınvaldem anlattı ...kayınvalidemde almış nasibini kaynanamada bağırmış eltim....sorun ne hiç bişey eltim abarttı kayınvalidemde karıştı karı koca arasına girmememyi hala öğrenemedi ne yazık ki....:KK47:

eymende çok yemiyor ama ben zorlamıyorum çünkü bende çok iyyien biri değilim birisi zorlasa hiç yiyemem. onunda demek canı istemiyor diye düşünüyorum.acıkınca yiyor zaten.
aylin baya hareketliymiş biz sakin geçirdik.kaynanamlar geldi annemelre ama 1 gece kaldı döndük.

hanımlar napıyonuz be ya :)) bizim durum feci egemen ishal 2 günümüz bayrama pek bizimle takılmadı beyefendi artık teyzeleri halaları kim olursa gezdi sen gidebilirsin diyo bana işin varsa git ben gelmicem diyo özgür takılıyo ama ortalık tenhalaşınca sıkılıyo bu ishal fena ama ya patates muz kola fayda etmedi keyfi yerinde şükür bunlarda kuzulardan kareler

Eklentiler

• $CIMG3747.jpg
    $CIMG3747.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $CIMG3665.jpg
    $CIMG3665.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 17
hanımlar napıyonuz be ya :)) bizim durum feci egemen ishal 2 günümüz bayrama pek bizimle takılmadı beyefendi artık teyzeleri halaları kim olursa gezdi sen gidebilirsin diyo bana işin varsa git ben gelmicem diyo özgür takılıyo ama ortalık tenhalaşınca sıkılıyo bu ishal fena ama ya patates muz kola fayda etmedi keyfi yerinde şükür bunlarda kuzulardan kareler

Çünkü;" Evlad kokusu, Cennet kokusudur. Evlad dünyada nur, ahirette sürurdur." -

nazancımm maaşallah paşalar çok büyümüş....Allah onların iyiliklerini versin ev araba para pul herşey boşşş....:KK50:
sen neler yaptın düzelttinmi kocanla aranı....:26:

günaydın sümeyyem...afiyetle ye elmanı şükret haline midem ağrıyor elma değil su içesim yok...:KK50:

canımm koltuklar çok güzel eğer temiz tutacağına inanıyorsan al derim ....ben olsam kahveliyi tercih ederim açık renk biraz daha dikkat ister ....

temiz tutamayacağıma inanıyorum. vazgeçmek üzereyim zaten.yeni tavsiyelere açığım kahverengi olmasın ama

günaydın güzellikler nasılsınız

koltuk mu bakıyoruz bu çok güzelmiş ama bence bellonayada bak bende alacağım orada da güzel modeller var

günaydın saniyecimm hg bence de kaliteli istiyorsan bellona ya da istikbal bakmalısın...annemlerin koltukları var 13 sene kullandı tas gıbıydı....
benım ev kahverengı tonlarında ben oyle ıstedım ne acık ne koyu dedım kendım bıraz tembel olunca temızlıgınden korktum ıyıde yaptım....acık renk bana gıtmez kıyafet bıle zar zor bır gun dayanır...:KK17:cok mu pasaklıyım nee???:KK1:

selam güzel hatunlar...
herkese geçmiş olsun bende dahilolmaküzere.. bende fena gribim her yerim ağrıyor özellikle boğazım ve üstüne bugün 8saat dersim var.. konuşmaktan boğazlarım yırtıldı resmen...
sümeyye koltuktakımı çok güzelmiş gerçekten.. benimdekoltuk takımım beyaz 6 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü gibiler.. beyaz takım alacaksan kumaşına dikkatet leketutmayan sıvı geçirmeyen kumaşsa alderim.. değilse uzakdur.. benimkiler leke tutmuyor hemen lekesini ıslak mendille yada sabunlu suyla siliyom geçiveriyor..tavsiye ederim...

bu arada bade hanımın iştahı yine sıfırladı süreklide ilaç kullanamayacağıma göre salıp gidecem artık..

cumanız mübarek olsun hanımlar.....dilerim bugün dilediğiniz herşey kabul olur...Rabbim hakkımı:KK16:zda hayırlı olanı versin....

selam güzel hatunlar.. çok hastayım sesim hiç çıkmıyor.. ayy benim gibi geveze biri için konuşamamak ne zormuş yaaa.

selam güzel hatunlar.. çok hastayım sesim hiç çıkmıyor.. ayy benim gibi geveze biri için konuşamamak ne zormuş yaaa.

Kıyamam ben sanaa çok geçmiş olsun canım ıhlamur falan iç iyi gelir

Burada yağmur başladı hava erkenden karardı :KK43:

günaydın şekerlerimm......
nasılsınızz ben haftaya iyi başladım umarım tüm hafta hepimizin güzel geçer...optummmm

günaydın güzel bir hafta olsun inşllh ben yorgun başladım akşam kayınvalidemler eltimler geldi bize yemeğe arkasındanda odaları değiştirdik.ev şuan berbat halde. köşe alamktan vazgeçtim salonuma güzel bir salon takımı alacağım inşşlh

X