2009 Eylül Anneleri

güzel hatunlar gününüz aydın olsun...
tabikşde aylinim onlar bizim herşeyimiz.. yaşam kaynağım..onsuz bir hayat düşünemiyorum valla daha önce ne boş yaşamışım gibi geliyor.. Allah canlarına sağlık versin bizden ayırmasın güzel kuzularımızı...

SELAM KIZLAR...bugün iş çıkışı iş arkadaşıma ev görmeye gidicez...yarında bana arkadaşlarım oturmaya gelicek...anlıcanız yine koşuşturma...:KK55:

günaydınnn kışlık güneşimiz alanyadan aldık geldik :KK3: eymende kreşe başladı ama geçen hafta izinli olduğum için yanında oturuyordum bu hafta kapıdan bırakıp gelince arkamdan bayaa ağlama sesleri geldi ama yapacak bişey yok öyle böyle alışacak.:KK36:

günaydın kızlar....hg sümeyye hanım gezdin geldin....nasıl geçti:))yediğin içtiğin seninm olsun gezdiğin yerleri anlat tatlım...
oğluşun kreş işi inşallah çabuk alışır....

gezdiğim yerler güzeldi eymen çok eğlendi en önemlisi oydu.eymen çocuk havuzundan çıkmadı bende havuz başında oturdum kitap okudum..zaten suyu çok sevmem önemli olan dinlenmekti benim için dinlendim fazlasıyla.

günaydın güzel hanımlar...ohh sümeyyem ne güzel tatilini yaptın geldin.. aslında en güzeli yaz sonunda tatail yapmak.. yaz başında yapınca insana sanki hiç tatail yapmamışsın gibi geliyor.. misal ben daha okul yani açıldı ama yoruldum bile...

herkesin derdi ayrı bizde her sabah kreşe giderken kıyafet için kıyamat kopuyor.. onu giydiriyorum beğenmiyor bunu giydiriyorum beğenmiyorum sabah sabah deliriyorum.. en sonun giymezsen giyme dyeip beni çıldırtınca paşa paşa giyiniyor ama her sabah aynı eziyet çekilir gibi değil yaa....

biz daha o aşamaya bile gelemedik gitme anne şurada otur diyor. iş var gidip izin alıp geleyim falan diyorum ama dinlemiyor..

ne güzel sevindim senin adına....ahh ahh bende hayal ediyorum öteye gidemiyorum eşimin işinden dolayı....bende vakit çokta eşimde yok artık tur ayarlıcam...

hüsniyecim sende hg bebeğim....duruda aynı kıyafet sorunu yaşıyoruz...dun tutturdu kıslık elbisesini bulmuş bunu gıycem kızım olmaz hava sıcak dıyorum yok dedı bende kızdım hayır dedım gel uyutucam senı agladı bıraz sonra uyudu unutmamış elbise dedi bende hemen lafı karıştırdım....:KK12:bide makyaj yapmak istiyor ben bile hergün yapmam....halasına çekicek herhalde...

selam kızlar haftasonu annemlerle geçti yoruuydu ama kafam dağıldı iyi oldu sümeyye ohh ne güzel yaptın valla aylin tek çocuk varken kolay öyle park benim ev 5. kat girişe araba bırakma şansım yok birini indirmek bile meseleyken 2 tane hiç gözüm kesmiyo birde bizim burasını görseniz burnunuzu bile çıkarmak istemezsiniz bırak çocukları parka götürmeyi ama pazar günü büyük parkıda olan bir yere gittik bakın foto eklyorum :) mpüyorum gelin artık ya çok daraldım az çene çala $CIMG3646.jpg rız eğleniriz

nasilsiniz
offffffffffff kizlar kiyafet takintisi bizdede varrrrr herseyi mc queen yada spiederman olacak beyimizin yoksa giymiyor
cok yorgunum kizlar offffffffffff oglum yemiyor kizim uyumuyorrrrrrr
ohhhhhhhh sumeyyem tatil yapip gelmissin
ya erdenay oglen uykusunu cokdan birakdi sizinkiler ne guzel hala uyuyorlar

egemende arbalı özelikkle şimşekli şeyleri kaçırmaz hr dışarı çıkışta raba alıyoruz mecbuern sigara parası gibi oldu dedi geçen eşim ama ne yapalım tutkusu çocuğun kıyfetleride öyle istiyo hm uygun fiyatlı orjinal şeyler var ben oradan alıyorum dısney ürünlerini

nazan ne güzel eğlenmişsiniz. eymende parkta yatsak kalksak yinede doymayacak parka. Allahtan kreşlerinin parkı var günlük gidiyor biraazcık kesti. araba almaktan gına geldi ..:KK16:

Merhaba herkese...
Bizde de kıyafet problemi vardı. Ben de akşamdan anlaşıyoruz odasında koltuk var üzerine koyuyorum.Sabah kalktığında hazır oluyor :) Bu arada kızımız olacak bi daha .2 kız bir erkek. 2 kızla sırtım yere gelmez diyorum ya zamane çocuklarına hep anneler hizmet ediyor...

günaydın güzel hanımlar....
kardelen hadi hayırlı olsun ne güzel iki kızın olacak.. bende istiyom bir kız daha ama ben yapana kadar yaşım 40 olacak sanırım...
giyinmek hapsinde dert desene akşam senin dediğini yaptım yatmadan ayarladık bugün kreşte renk günüydü kırmızı giyecekti sözüm ona ama benimki yine beğenmedi bembeyaz giyindik gittik.. ayy sabahları delirecem valla...
bu çocukların hepsi takıntılı benimkinde de pembe ve barbie takıntısı var..ne görse alacak ..

selamlarrrrrnasılsınız kardelen ne güzel üçlemişsin Allah yardımcın olsun herkonuda .bizde geçen haftasonu bahçede bayaaa yorulduk kayınvalidem kışlık ekmek yaptı bizde ayak işlerine baktık ama hiç oturmadık seneye hamile kalacam dedim işlerden kaçmak için.aslında kışlık ekmeğede gerek yok aslında heveslendi diye yap dedik ama seneye yok yada kadın tutalım gelsin yapsın anacum ..:KK36:

kolay gelsin sümeyyem çok hamaratsın maşallah.. bende yaptım kışlıklarımı bitti sayılır.. bu sene ilk defa kızıma tarhana yaptım malum başka çorba yemiyor inşallah beğenirde yer hanım...
kız bu kışlık ekmek nasıl oluyor anlat bakim...

sac ekmeği yaptılar. ama 4 komşu toplandı hepsine yapıldı sabah 7 den akşam 7ye kadar.aslında gerek yok işte ama komşular yapınca kaynanamda heveslenmiş .bak bu sene yapıyorsun seneye yok .yada ben yokum dedim görümcem zaten seneye tatile gidecem diyor.eltim zaten gelmemişti.
tarhana maşallah benim annem yapıyor ama bizim tarhana eşimgilin tarhanaya benzemiyor pek..

X