2009 Eylül Anneleri

kardelen 23 çook doğru konuşmussun arkadaşım....seni takdir ve tebrik ediyorum ....aynı kafadanız ...ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

selamlar hanımlar bizde de okul telaşı var ama eşimi açık lise için ikna ettim onun telaşı şimdi başvuru yapmaya gitti izini denk geldi bugün son günmüş bakalım hayırlısıyla bitirdiğinide yazarım inşallah :)tatil olayı kaldı hesaplattık uçak bileti fiyatı bizi aştı yakınyerlede soğuk çocukları hasta ederiz diye korkuyorum tadilat devam ediyo bu arada ev kalkmış gidiyo kış için duvarlara yalıtım yapıyo evin içi köpük file harç ne ararsan var benim tadım tuzum yok dememin sebebi etraf çevresel faktörler 4 kişilik ailemiz iyiyiz şükür allaha şükür aylin çok çocuk çok sorumluluk şekerim kalabalık olmak güzel ama bir o kadar daha fazla düşünecek şey ekleniyo dün akşam düğüne gittik eşim arabada çocuklarla durdu ben takı taktım bindik geldik egmen uyudu kaldı daha giderken bakacak bırakıcak kimse olmayınca böyle tatsız oluyo düğünde dans ederiz diye heves etmiştim boşa çıktı

selamlar hanımlar bizde de okul telaşı var ama eşimi açık lise için ikna ettim onun telaşı şimdi başvuru yapmaya gitti izini denk geldi bugün son günmüş bakalım hayırlısıyla bitirdiğinide yazarım inşallah :)tatil olayı kaldı hesaplattık uçak bileti fiyatı bizi aştı yakınyerlede soğuk çocukları hasta ederiz diye korkuyorum tadilat devam ediyo bu arada ev kalkmış gidiyo kış için duvarlara yalıtım yapıyo evin içi köpük file harç ne ararsan var benim tadım tuzum yok dememin sebebi etraf çevresel faktörler 4 kişilik ailemiz iyiyiz şükür allaha şükür aylin çok çocuk çok sorumluluk şekerim kalabalık olmak güzel ama bir o kadar daha fazla düşünecek şey ekleniyo dün akşam düğüne gittik eşim arabada çocuklarla durdu ben takı taktım bindik geldik egmen uyudu kaldı daha giderken bakacak bırakıcak kimse olmayınca böyle tatsız oluyo düğünde dans ederiz diye heves etmiştim boşa çıktı

selam canım hg senin işin hepimizdende zor ...öyle tadım tuzum yok deyince dedim hayırdır inşallah ...neyse sağlık tan yana bi şikayet olmasında diğer geçiçi çevresel faktörleri artık takmıyorum bile ben ...:KK51:eşinin lise olayı için tebrik ediyorumk her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varmış sende eşine destek olmuşsun ne güzel bu konuda..:KK34:

bizimde arnavutköydeki eve dış cephe yapıldı...haliyle camlar battı...eltim dediki başta ben silerim dedi hem senin daireyi hemde kendi dairemi boşuna gelme cam silmeye dedi...bende yok canım senin çocuğun var gelirim ama dedim haftaya ...bu sefer görümcem aradı ne zaman gelcen cam silmeye sınavım var haftaya gelcem dedimm...sinirlerim bozuldu bişey demedim...eşime dedim gece götür bari gece sileyim ...neden silsinler dedi...dedim kardeşin illa sil diyor dedim o ne karışıyormuş bizim evin camına ...göz zevki çok bozuluyor sa silsin dedi...:KK53:
anladı eşim geç te olsa anasını babasını ...size demedim ben bu sefer köye gittiğimde kayınvalidemle görümcemi konuşurken yakaladım benim hakkımda...hep yapıyorlar bunu eşime söyledim ...anamda düzgün bi b...k değil kardeşimde ...dedi boşver salla gitsin..:KK55:4 sene bitti ya ancak ve ancak anladı...ahh ahh yanarım yanarım beni duru doğdugu zaman anasının lafına bakıp ta azmı üzdü...:KK14:off neyse eskiler gelirse çok üzülürüm şimdi ...eee topik te bi sessizlik millet nerede gelin de şöle iki lafın belini kıralımmmmmm......:KK34:

slm izinimi aldım iki hafta izindeyim umarım güzel bir tatil olur..benim kayınvalidemde her fırsatta eltime bana kötülüyor bende ne diyeceğimide bilmiyorum.yok öyle değildir diyorum .şimdi onu söyleyen iki gün sonra beni söyler

aman sümeyye bende anlamadım...iyimiyiz kötümüyüz...benim kızdığım şey arkamdan konuşacak ne var sen kayınvalide değil misin büyüğümsün varsa bi yanlışım yüzüme söyle sana çemkircek halim yok yaa....ama böyle yaptıkça değeri gözümde gittikçe küçülüyor :KK51:
eşim diyorki belki kız kardeşim dolduruyordur...bende dedim ne alakası var öyle bişey olsa ben doğruysa doğru derim ya da sen büyüksün dimi kızımı susutururum ...amann sallıyorum artık...eskiden arardım nerdeyse her hafta sımdı koyden geldım gelelı 2 kere aradım anlamıs hatasını gecen gun kendısı arıyor neden aramıyorsun yenı gorustuk dedım bende ozlemedım henuz guldum :))):KK52:

selam kızlar nöbetteyim...bu hafta full aktivite geçiyor benim için...evde temizlik var...yarın iş yerinden arkadaşımın oğlunun sünnet mevlutu var...pazartesi yine iş başı ama olsun haftaya cuma izinliyim...:KK8:bu beni sevindirdi...

selam güzel hatunlar.. yeni bir çalışma yılım başladı .. sabah kızımı kreşe bıraktım hemde kendim... bu sene mecburen araba kullanmaya başladım allah sonumu hayır etsin inşallah..

aylinim takma kafana salla gitsin en azından eşin senin yanında gerisi de tın...
sümeyyem hadi ii tatiller.. ben bu seneki tatilden birşey anlamadım valla.. doya doy gezemedik ailecek...seneye inşallah...

kardelenim maşallah allah kolaylık vesin güzelim.. düşününce çok güzel gerçekten üç tane güzel kuzu yan yana.. azcık cesaret verin bana yaa ben hala çok tırsıyom ikinciden...

nazanım çocuklu olunca böyle anacım biz geçen hafta kız kardeşimin düğününü yaptık şöyle karıkoca oynayamadan bitti düğün.. ya hanımın çişi geldi yada yapıştı bize kalkamadık..olsun napalı büyüsünler daha çok oynarız...

selam kızlar....
hüsniyecim bal bademin okuluda araba kullanma işinde hayırlı olsun....araba kullanmak çok zevkli ben seviyorum arada kullanıyorum...
burdada yağmur var ....duru dün hiç uyumadı gece uyanır uyanmaz yanımıza geliyor..haliyle ne beni ne babasını uyutuyor....nasıl yapsam bilemedimm....odasını ayırsam diyorum bi de kararsızımm ...:26:çocuktan yana sıkıntı yok alışır belki henüz ben hazır değilim ayırmaya....

slm kızlarr günaydın ben geldimmm

yaa yazamadım kaç gündür özledim valla

bizim kzın halleri fena bir gün gidelim diyo birgün evde kalalım diyo
kreşe bırakırken ağlamalar felan alışamadık daha :KK43:

aylincim kaynana olayı herkeste aynı benimkinin bişey söylediğini duymadım
eşimde bişey demedi şimdiye kadar ama benim annemle konşurken gelinlik yaptığını
görmedim ama saygısızlık yaptığınıda görmedim dedi :KK1: iyimi kötümü anlamadım bende :44:
ee çalışıyoruz anacım nasıl gelinlik yapıcam ki
hee birde görümcem yok çok şükürrr :KK1:

hüsniyecim bende başladım araba kullanmay hemde aynı nedenden küçk hanımı kreşe götürüp
getiriyorum ama istanbulda araba kullanmak gerçekten çok zor allah kaza bela göstermesin

aylincim aynı sorun bizdede var hatta bizimki daha kötü :KK14: biz babayı attık odadan eylül hanımla
ikimiz yatıyoruz ama artık o kadar çok dönüyorki bende uyuyamıyorum :KK4:

hoşgeldin aslıcım...ALLAH seninde yardımcın olsun...istanbulda araba kullanmak zor gerçekten hiç acele etmeyin dikkatli olun....kızlarda bi alışsa..benimkide pek hevesli canımm....bi görsen ...anne babama söyle ben okula gitmek istiyorum diyor...gitse böyle dediği gibi alışmaz ağlar diye tahmin ediyorum...bakalım marta kadar vaktimiz var...

selam hatunlar...
aslıcım biz kreşe alıştık çok şükür ama sabahları kavgamız bitmiyor.. kıyafe beğenmiyor hanımefendi yarım saat onunla uğraşıyorum.. onu giymem bunu giymem saçımı taratmam.. bende giydirebildiğim kadarını gidiyriyorum tokalaınıda çantasına koyup gönderiyorum.. gerisini öğretmeni hallediyor.. ama yemek derdimiz devam hala ne zaman alışır bilmiyorum.. gerçi evde bende yediremiyorum onlarında yapacak birşeyi yok.. sabırla bekliyoruz..bugün öğlen kreşe gittim yemeğe denk geldim yine ekmek kemiriyordu.. ama bir daha gitmem kreşe yazık beni gören ağladı annemi istiyorum diye..
araba kullanmak büyük şehirlerde gerçekten sıkıntıdır.. kendi işimi görecek kadar kullanıyorum zaten bundan sonrada mecbur kullanıcam yavaş yavaş olur oda sanırım..

aylinim için rahat olsun biz Badenin yatağını geçen sene ayırdık hiçde zorlanmadı..yine arada gelip beşiğine yatıyor bizimle.. yada benim yanıma geliyor babayı kovuyoruz yada ben onun yatağına gidiyorum.. böyle idare ediyoz işte.. sende dene için rahat etmezse tekrar alırsın yanına..

günaydın kızlar....hüsniyecimm ne güzel kreşe alışması yemek olayı herkezde var üzülme....ben eltime diyorum öğren araba kullanmasını hayat bu gun gelir senin kullanamn gerekir...oda aman yok gerek kalmaz diyor ....ne bilim eşin hastalanır çocukların hastalanır...eşi arabayla işe gitmiyor evin önünde durur lazım olur diyorum ....nerdeee herkez benim gibi yürekli olsa bu ülke kalkınırdı....erkeklere ihtiyaç kalmazdı...:KK4::KK42:

günaydın güzel hatunlar..
yemek olayında sabretmekten başka çarem yok ki aylinim neyi denediysem olmadı... Allaha şükür sağlığıda yerindedemek ki azda olsa yediği yetiyor.. bu arada biberondan tamamen kurtulduk ohh be ne rahatmış...

evet araba kullanmak lazım gerçekten.. hem çalışınca hemde çocuklu olunca kaçınılmaz oluyor.. bugünde ben getirdim kızımı eşim nöbetçiydi erken çıktı.. kız kıza geldik ..valla dediğin gibi anacım herkes biz gibi olsa ülke kalkınacak ama nerde...

dut pekmezi vermeye başlıcam bende kış boyu veriyim bakalım belki onun faydasını görürüz...:KK31:
bu arada kardeşim aradı az önce yarım saat konuştuk özlemişim....kurban bayramından sonra gelcek...ALLAH nasip ederse...ALLAH tum asker ailelerine sabır versin....artık surası ıyı burası dıyemıyor ınsan..

selam kızlar nasılsınız

ben daha 2 kararsızım 3 valla süper helal olsun kalabalık aile olmayı çok isterdim ama belki 2 ler ikiz gelir olursa Sena diyor anne iki bebek al biri senin biri benim

kreş bizim ki 3 yıldır gidiyor bazen yine ben gitmicem diye ağlıyor her gün kreşten koşarak çıkıyorum akşam da anne kreşte kalalım eve gitmemiz gerek diyorum sabah gelcez dimi diyor
anlamak zor

DUYURU:

Sevgili arkadaşım aslı ve nazan...gecikmiş bebek görme adetini yerine getirmek istiyoruz ...sizler için haftaya cumartesi yani 29 eylül cumartesi günü uygunsanız nazan sana gelmek istiyoruz saniye aslı ve ben ...ohh be gelmek isteyen var mı istanbul dışına da duyrulur:))):KK76:

SElam kiZlar...beyimiz dışarıya çıktı mac izlemeye duru uyudu canım sıkıldı.... Kuzey Güney izliyorum bende reklam arası bı bakiyim dedim kiZlarne yapıyor... Hersey biratigim gibi ... Hepinizi optum yarın görüşürüz iyigecelerr...:KK34:

X