2009 Eylül Anneleri

selam kızlar...ooo ben yokken amma muhabbet edilmiş....:KK4:kıskandımm....:122:
kızıma baby alive canım bebeğim almıştım bugün geldi....hiçte değmez söyliyim almak isteyen almasın ben beğenmedim şahsen....:KK19:
hafta sonu nöbet sırası bende pazar da toplantı var diyorlar ....:KK31:
onun dışında bende değişiklik yok hee birde 1 ders vermişim 3.sınıfa geçtim ciddi ciddi bende inanamıyorum da...:KK30:

günaydın bugün eymen kreşe ağlamadan girdi. çok mutlu oldum.ama bu sabah ki uysuzluğuda ben kocaman oldum abilerin okuluna gideceğim diyor sıpam..kreşi beğenmiyor küçük bey. akşam eşimin arkadaşına çocuk görmeye gideceğiz ilk defa gidiyoruz evine ilk defa karşılaşacağım umarım ortak bir nokta bulur konuşuruz ..

aylin üst sınıfa geçmişsin hayırlı olsun umarım kep attığın günlerede şahit oluruz :KK42: bende sınavsız geçiş için ek yerleştirmede tercih yaptım ilk tercih dönemini kaçırmışımda.bakalım ilahiyatçı olursa artık her konuda fetva verebilirim :KK53:

selam güzel hatunlar..
maşllah aylinim çocukta yaparım kariyerde diyorsun.. aferin kız sana sümeyyemin dediği gibi kep attığın günleride görürüz inşallah..
eymen paşa alıştı artık demektir kreşine ohh ne güzel.. bende bugün bade hanımı ijamalarıyla götürdüm kreşe.. sabah sabah kavga etmicem bundan sonra giyinmezse yollayacam pijamalarıyla.. öğretmeniylede konuştum ben burda giydiririm dedi..bu arada bugün ilk veli toplantıma katılacam.. ayy çok heyecanlıyım.. veli toplantısı yapmaya alışığım ama ilk kez veli oalcam bakalım...
bu arada benim cadı o kadar emekle yaptığım tarhana çorbamı dün mercimek çorbası zannetti içmedi.. uyuz oldum yaaaa

bizim veli toplantımız oldu hatta 12 de olan veli toplantısına ilk ben gittim 12ye çeyrek kala kreşteydim.heyecandan evde oturamadımki. ama bize pahalıya mal oldu uzunca bir liste verdiler eve gönderdiler:KK30: toplam 180 Tl tuttu. uyku seti pijama ev aykkabısı flanda alınca 300e dayandı. 300 tl de kreş ücreti yani gitti 600 eymene.ama güzel heyecanlar bunlar. eymen maşallah kreşe gittiğinden beri daha iyi yemek yiyor açmı kalıyor acaba diye düşündüm ama oradada iyi yiyormuş demek hareket edince acıkıyor sıpalar.
bade sultan mercimeği yemiyormu

selam kızlar...:KK3:ayy teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....:KK34:durunun yine iştahı kötüleşti...hiç yemiyor derken dün calliou izliyordu...pizza yiyordu anne dedi ben pizza istiyorum...bende yok mok dedim durup durup söyledi bende babası yoktu evde netten sipariş ettim analı kızlı yedik :KK56:çocuk hiç görmemiş dicem ki görmediğinden mi canımı çekti ne yarım pizza yedi pizza küçük boydu ama olsun ben çook şaşırdım babasına dedim al arada madem bişey yemiyor dedi...çook ta faydalı değil ya iyimi ettim kötü mü bilemedim...:26:

bu arada ilk toplantılarınız hayırlı uğurlu olsun kızlar...ALLAH tamamını erdirsin...iyi şeyler duymak nasip etsin ....darısı başıma...ooooo kaynanama mana bula bula bende onun gibi oldum olayı çok dramatize edip duayı fazlalaştırdım galiba....:KK31:

bizde pizza yeriz arada sırada çok zararı yok ne olsun bizimkide ketçap mayonez hastası bu aralar..ne yese üzerine döküyor..

yani besin değeri yok diye demek istedim bi meyve ve sebze gibi değil kilo yapar hoş bizim duru her zaman formunda...:KK1:
ben dün dayanamdım test yaptım yine bişey çıkmadı sanırım bu ayda hamile değilim ama geçen ay hüsran olduğu için bu ay pek takılmadım çalışmaları gevşettim hakkımızda hayırlısı bakalım ALLAH nasip ederse olur dua ediyorum sizlerde edin kızlar ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah...

hoşbulduk aylincim iyi kızım nasıl olsun her sabah aynı terane
giydirmek bi dert kreşe götürmek ayrı bir dert içeri sokmak ayrı...
sabah acıktım dedi olmaz okulda yiceksin dedim acık sinirlendi okuldada
bugün yumurta vardı yemiş cadı şaşırdım valla ...
bu arada ben pazar gelemiyorum babamız evde :KK43: c.tesi olmamı
sizde ne var ne yok
birde geçen c.tesi gülhaneye götürdüm eylülü kucağıma alıcakmışım
yürümem diye tutturdu bende offf eylül birdaha getirmicem seni dedim
ne dese beğenirsiniz - şaka yapıyosun anne - :KK1:

bak sen zilli ye duruda bişey istiyor hayır diyorum parmağınla seni seni yapıyor gülüyor....:KK1:
saniyeye mesaj attım sanırım yoğun cevap yazamadı...benimde toplantı varmış pazar günü cumarteside nöbetim var çalışcam...yani gidemicez nazana...topa tutacak kız bizi...:83::18:

valla sümeyyem doğru diyon ben biz senle buluşup gidelim onlar gelene kadar çayımızı bile içeriz dimi...
evet bize verdiler çarşaf gibi bir liste geçen ay halletik onları.. ama eşimin okuluna kitap için gelen bir arkadaşı varmış ona verdi listeyi çok ucuza mal etti bize 100 tl tuttu.. yoksa bizde 300 gözden çıkarmıştık.. ne güzel eymen paşanın iştahı açılmış darısı bize ama yok nafile son umudum kreşti oda boş çıktı..
ayy ne güzel aylin ben artık geçtim o faydalı zararlı olaylarını midesine birşey girsinde ne olursa olsun cips dışında tabi.. cipsi versem hiç yok demeyecek hanım ..
aslıcım benim dana hep kucağımda ben alıştım artık yürürse şaşırıyorum..

sabah evden çıkarken merdivenden inmemek için çok yoruldum diyo
rüyasında da mı koşuyor anlamadım ki nerde yoruluyor haspam :44:

yani zaten canım istanbula gitmek istiyor oradaki bir arkadaşımın oğlu rahatsızlanmışta .. ama ben kurbana memlekte gideceğim için şu aralar hiç biryere gidemem.ayrıca kurban bayramında kayınvalidemlerde memlekete gelmek istiyor bakalım nasıl olacak

doğru diyorsunuz kızlar....haklı nazan yaz başından beri bekliyor ama uymadı bir türlü ....neyse yapcaz bişeyler nazan 7/24 evdeymiş nasılsa ayarlarız...nazanım cici kızdır tatlışım kızmaz bize...:44:

X