Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülcancım maşallah canım gözün aydın sen de kavuştun meleğine şükürler olsun. süt konusunda arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ayrıca benim doktorum sarımsak delip bütün olarak yutmamı söyledi canım. aklında olsun
yaaa hiç duymamıştım baharcım sarımsak herşeye faydalı gerçidee...denemelii saol cnm
pişmişi de olabiliyormuş canım ben de bilmiyordum da doktor kıvamını arttırır daha iyi besler dedi canım ben bugün cacığa koyarak başladım bakalım. zaten sabah beri oğlan doğru dürüst uyumadı sürekli emiyor nasıl yetiştirceğimi şaşırdım ek mama da vermek istemiyorum ama anam ağladı yani...
ayy cnm aynen ama doymadığından değil bnmki karnı ağrıyınca mememe sarıyo emiyooo sonra da kusuyo kavga ediyo sütümü boşa akıtıyo valla huysuzluk yapıyo yavrumun ağrısı olmasa eziyeti yok ama sancı girince karnına çok huzursuz oluyo ne yatıyo ne kucak kar etmiyooo
slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür mama takviyesine başladım ve kızım kakasını yapamıyo 2 gündür kendini sıka sıka mahvoldu kuzum ya ne yapıcam şaşırdım
Canım nerseyse 10 gündür benim bebeğimde aynı durumdaydı makatının ucuna zeytinyağ sürmek çok iyi geldi bizimkine. O gün mutlaka yaptı kakasını. Ama sakın içine sokma sadece ucuna sür. Bizimki çok şükür düzeldi artık kendisi yapabiliyor. Geçmiş olsun.
iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt
slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür mama takviyesine başladım ve kızım kakasını yapamıyo 2 gündür kendini sıka sıka mahvoldu kuzum ya ne yapıcam şaşırdım
ayyy kızlar yaaa gece yarıları çığlık atasım geliyor
benim kız gazdan ne kendi uyuyabiliyor nede bizleri uyutuyor
anneme geldim 2 gün oldu, gündüzleri onlar kıza baksında bende uyuyayım diye
geceleri hiç uyutmuyor
dün gece feciydi
soğuk soğuk terler döktü, 2,3 saat aralıksız ağladı, sıktı kendini, feryat figan resmen
ağlicaktım nerdeyse yaaa, sapsimplex diye bitkisel gaz ilacı aldım yok banamısın demiyor
ayaklarına karnına sıcak su torbası yaptım epey ısındı ama yinede fayda etmedi
11 de gece 4e kadar ne kendi uyuyabildi nede bizi uyuttu
bana bi akıl verin yaa, sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu gaz ve karın ağrısına?
valla bu gecede böyle devam ederse artık bi doktora filan pazartesi gidicem