2009 Eylül Anneleri

gülcancım maşallah canım gözün aydın sen de kavuştun meleğine şükürler olsun. süt konusunda arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ayrıca benim doktorum sarımsak delip bütün olarak yutmamı söyledi canım. aklında olsun

gülcancım maşallah canım gözün aydın sen de kavuştun meleğine şükürler olsun. süt konusunda arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş zaten ayrıca benim doktorum sarımsak delip bütün olarak yutmamı söyledi canım. aklında olsun

yaaa hiç duymamıştım baharcım sarımsak herşeye faydalı gerçidee...denemelii saol cnm

yaaa hiç duymamıştım baharcım sarımsak herşeye faydalı gerçidee...denemelii saol cnm

pişmişi de olabiliyormuş canım ben de bilmiyordum da doktor kıvamını arttırır daha iyi besler dedi canım ben bugün cacığa koyarak başladım bakalım. zaten sabah beri oğlan doğru dürüst uyumadı sürekli emiyor nasıl yetiştirceğimi şaşırdım ek mama da vermek istemiyorum ama anam ağladı yani...

pişmişi de olabiliyormuş canım ben de bilmiyordum da doktor kıvamını arttırır daha iyi besler dedi canım ben bugün cacığa koyarak başladım bakalım. zaten sabah beri oğlan doğru dürüst uyumadı sürekli emiyor nasıl yetiştirceğimi şaşırdım ek mama da vermek istemiyorum ama anam ağladı yani...

ayy cnm aynen ama doymadığından değil bnmki karnı ağrıyınca mememe sarıyo emiyooo sonra da kusuyo kavga ediyo sütümü boşa akıtıyo valla huysuzluk yapıyo yavrumun ağrısı olmasa eziyeti yok ama sancı girince karnına çok huzursuz oluyo ne yatıyo ne kucak kar etmiyooo

ayy cnm aynen ama doymadığından değil bnmki karnı ağrıyınca mememe sarıyo emiyooo sonra da kusuyo kavga ediyo sütümü boşa akıtıyo valla huysuzluk yapıyo yavrumun ağrısı olmasa eziyeti yok ama sancı girince karnına çok huzursuz oluyo ne yatıyo ne kucak kar etmiyooo

walla top böceği gibi iki büklüm ıkınıyo. hayır gazını yapamasa tamam dicem ama altını açtığımda ağzıma ağzıma salıyor uyanınca kaç defa salıyor falan. kakası desen bugün altını açtım tam temizledim cort diye bir ses geldi ne pijamam kaldı kirlenmedik ne koltuk örtüsü :)))

tulaycim koymaya calistim fotograf ama cok buuk oldugu icin yukleymdim denerim yeniden

bizim oglanda gazi oldukca benim mememe sariliyor surekli emmek istiyor
hic ara vermeyince gogsumde de emecegi kadar sut birikmiyo. bizimki cok kolay cikartamiyor gazini valla
o kadar ovuyorum masaj yapiyorum yok
ancak kakasini yaparken gaziyla birlikte yapiyor sesli sesli
bu arada gunde 3 kez yapiyor kakasini az geldi bana sizinki nasil
ama onun haricinde surekli cisini yapiyor bezine
bizde bugun tarttik 3750 olmus kilosu yani 9 gunde 550 gr felan almis iyi mi sizce

bi de soyle bisey olyor alis aksamlari saat 7 gibi uyuyor sonra uyandirabilene askiolsun
tabi butun gun uyanik kalinca aksam o saatte bayiliyor
cok ters bir saat aksam yemekti felan derken ben uyuymiyorum o uyurken
tam ben uyucam o uyaniyor ee altini degistir emzir yatir derken saat eey bir gec oloyr bi turlu senkronize olamadik oglsla

ah ebrucum bak şuan eşimin kucağında nasıl gaz sancısı var sırtımdan terler akıyo o böle iki büklüm oldukça kakasını yapıyo gaz çıkarıyo ama yinede sancısı oluyo kilosu ii cnm sütün yaramış bnm oğlanda 10 günde 500 gr aldı çünkii

ayyy kızlar yaaa gece yarıları çığlık atasım geliyor
benim kız gazdan ne kendi uyuyabiliyor nede bizleri uyutuyor
anneme geldim 2 gün oldu, gündüzleri onlar kıza baksında bende uyuyayım diye
geceleri hiç uyutmuyor
dün gece feciydi
soğuk soğuk terler döktü, 2,3 saat aralıksız ağladı, sıktı kendini, feryat figan resmen
ağlicaktım nerdeyse yaaa, sapsimplex diye bitkisel gaz ilacı aldım yok banamısın demiyor
ayaklarına karnına sıcak su torbası yaptım epey ısındı ama yinede fayda etmedi
11 de gece 4e kadar ne kendi uyuyabildi nede bizi uyuttu
bana bi akıl verin yaa, sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu gaz ve karın ağrısına?
valla bu gecede böyle devam ederse artık bi doktora filan pazartesi gidicem

canım gaz sorunu zor Allah hepinize kolaylık versin..
benim bildiğim sab simplex i devamlı kullanırsan etki ediyormuş... bir kullanımda etki etmiyor yani.. ama 1 ayı geçtikten sonra nurse harveys diye bi ilaç var oda bitkisel onu deneyebilirsiniz... bazılarıda rezene çayıda veriyomuş başka bildiğim bir yöntem yok... bide yıkamak etki etmiyomu?? biz yıkadıktan sonra yağla masaj yapıp ayaklarınada çift çorap giydirip yatırıyoruz pamuk gibi oluyo bebiş....

slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür mama takviyesine başladım ve kızım kakasını yapamıyo 2 gündür kendini sıka sıka mahvoldu kuzum ya ne yapıcam şaşırdım

slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür mama takviyesine başladım ve kızım kakasını yapamıyo 2 gündür kendini sıka sıka mahvoldu kuzum ya ne yapıcam şaşırdım

Canım nerseyse 10 gündür benim bebeğimde aynı durumdaydı makatının ucuna zeytinyağ sürmek çok iyi geldi bizimkine. O gün mutlaka yaptı kakasını. Ama sakın içine sokma sadece ucuna sür. Bizimki çok şükür düzeldi artık kendisi yapabiliyor. Geçmiş olsun.

Canım nerseyse 10 gündür benim bebeğimde aynı durumdaydı makatının ucuna zeytinyağ sürmek çok iyi geldi bizimkine. O gün mutlaka yaptı kakasını. Ama sakın içine sokma sadece ucuna sür. Bizimki çok şükür düzeldi artık kendisi yapabiliyor. Geçmiş olsun.

saol canım ya hemen denim

merhabalar. biz gene bütün gece uyumadık. oğlum çok ağlamıyor ama ne zaman uykuya dalsa 5 dakika sonra ıkınmaya başlıyor hafif mızıklıyor ve uyanıyor. sürekli emmek istiyor. sabahı sabah ettik hala da tam uyumuş değil. benim de pilim bitmek üzere. eşime söyledim gelirken eczaneden sab simplexmidir nedir onu alsın. aslında sıkıntımız da yok zart zurt salıyor. anlamadım nedir bu sıkıntısı ya...

iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt :KK43:

canım benim gozun aydın sonunda sende aldın yavrunu kucagına cok sevindim inan :) allah analı babalı buyutsun....masallah kilosuda cok iyi canım ee sonuna tadar bekledi ya kilosu iyi olcak elbet....canım benim hiç panik yapma 3-4 gune kadar gelir sutun sen o aldıklarını ıcmeye basla hemen rezene çayı ve ısırgan cayı iç saat bası ben oyle yaptım ...kayısı suyu içtim komposto ayrıca ama surekli saat bası sıvı tukettim . . . . .bana rezene cayı demisti ebeler sut getirir diye . . .birde gogusun tas gibi olacak sisecektir bir zaman sonra aklında olsun sıcak akan suda havluyu ıslat tabı dayanabilecegin sıcaklıkta olcak bunu goguslerine kompres yap 3-4 dakika havlu sogudukca yenile...sonra tirle ile sag sutunu boylece bebegine icerirsin çay kası ıle ..biz oyle yaptık ilk zamanlar

canım mama kabızlık yapar onu soylim oncelikle anne sutu alan bebeklerde kaka yapma olasılıgı daha fazla......aklında olsun ben sabah ve aksam zeytinyağı ıcıriyorum

offfff kızlar o kadar uykusuzum ki ......bizimki aksam 7-8 bir baslıyo gece 10-30 kadar ıkınmalar kendini kasmalar kızarıp aglamalar ...fenalıklar geliyor icime boyle olunca su 40 ımız çıksada rahat etsek diyorum ama bunun garantısıde yok belki devam edecek bu durum . . . . .tabi durum boyle olunca esimle ben aldık battaniyeyi koyduk içine salladık durduk ondan sonra daldı uyudu inanın o sekilde goturduk bizim yataga yatırdık orda cok rahat ediyo kendi yatagına gore . . .ondan sonrada gece 1.30 gibi kalktı emzirdim uyudu tekrar . . . . . . . .hep aynı saatte oluyo bu krizler carsamba doktor kontrolumuz var o zaman sorcam bu neyin nesidir ne zaman gececek . . . . . . . . . . .biz sab smplexi bıraktık kızlar zıncoya basladık bu daha iyi geldi gibi . . . . . .dunden beri kullanıyoruz alttan patır patır nasıl gaz cıkarıyo bir gorseniz sab kullanırken oyle degildi

birde kızlar ben gunduz emziriyorum surekli saat bası yarım saatte bir ya da 3 saatte bir . . .boyle oluncada aksam 8-9 bende sut kalmıyo bizimki ac olunca mama vermek zorunda kalıyorum bu durumda kaka yapmıyo benim bir sıkıntımızda bu . . . . ..dun degil ondan onceki gununu gecesi yapmıstı en son kakası dun hiç yapmadı bugun nihayet sabah yapmıstı kakasını....boyle oluncada sıkıtı yapıyor bebege belki duzenli yapsa bu denli ıkınıp durmayacak......

ayyy kızlar yaaa gece yarıları çığlık atasım geliyor
benim kız gazdan ne kendi uyuyabiliyor nede bizleri uyutuyor
anneme geldim 2 gün oldu, gündüzleri onlar kıza baksında bende uyuyayım diye
geceleri hiç uyutmuyor
dün gece feciydi
soğuk soğuk terler döktü, 2,3 saat aralıksız ağladı, sıktı kendini, feryat figan resmen
ağlicaktım nerdeyse yaaa, sapsimplex diye bitkisel gaz ilacı aldım yok banamısın demiyor
ayaklarına karnına sıcak su torbası yaptım epey ısındı ama yinede fayda etmedi
11 de gece 4e kadar ne kendi uyuyabildi nede bizi uyuttu
bana bi akıl verin yaa, sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu gaz ve karın ağrısına?
valla bu gecede böyle devam ederse artık bi doktora filan pazartesi gidicem

canım benim seni çok iyi anlıyorum bizde bazen ne yapcagımızı sasırıyoruz.....simplex pek fayda etmedi bizde zincoyu bi dene istersen o iyi geldi gibi alttan çok gaz cıkarmaya basladı. . . . ..nurse harvey diye bitkisel bir ilac daha var ama onu 3 aydan sonra kullanmak gerekiyormus . . . . .tıp caresiz ne yazık kı bizimkilere :KK43:(

X