2009 Eylül Anneleri

çingenecim gözün aydın canım. inşallah cork cork emsin bebişin sömürsün anneciğini :)
sivaslı canım doktorum aksini iddia etse de benim de göbeğim var. kaç aylık bilmiyorum ama korse kullanmaya başlıcam yarın alıp.

kızlar sezeryan sonrası göbegi bayagı byük kalan varmı.benimkisi şuan 5 aylık hamiş gibi :KK43:

aynen canım benimkide kocaman birde sarkık sarkık hep böyle kalacak diye korkuyom.. sporda yapamıyoz ki sıkılaşsın..ne zaman başlayabiliriz acaba spora.. doktorada sormadım..

canım tonimer bende kullandım ama hiç faydasını göremedim benim kızmında burnu tıkalı doktor gifer diye bi damla verdi akşam onu deniycez sende doktoruna bi sor istersen canım

yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor amcamız...yavrum ağzı açık yatıyor yaa..
ayşecim canım geçmiş olsun ya gaz sancısı herkesin ortak derdi işte. bizimki de gece uyandı mı uyumak bilmiyor saatlerce kollarım kopuyor belim iki büklüm emzir avut derken sabahı ediyoruz. ben de pompa almadım. ne bileyim aranınca emziriyorum sürekli. doymasa ağlardı herhalde. kilosu da iyi gidiyor bakalım ayın 5inde kontrolümüz var doktor ne dicek. tonimer ben de aldım ama kullanmadım burnu tıkalı değil şimdilik şükür.
bu arada şu işitme testini falan yaptırcaksınız dimi?
sağol aynen canım yaa doyuyordur ama bizimde kilo durumu iyi yarın doktora gideceğiz bakalım sorucam işitme testi yapılıyormu diye..tonimer çok hafif kalıyor galiba açmıyor.. bu bizim bebek şapkada takmıyor yaa takınca kıyametleri koparıyor...belkide ondan tıkandı burnu ayy ne bileyimm..annelik zormuşş yaa ama çok keyiflii..opuyorumnanaktan
kızım bugün emmeye başladı..çok mutlu oldum ilk defa reddetmeden mememi aldı.. dua edin kızlar inşallah emmeye başlar..
maaşallah canım emeremer merak etme..
kızlar sezeryan sonrası göbegi bayagı byük kalan varmı.benimkisi şuan 5 aylık hamiş gibi :KK43:
ben 1 haftalıkken yani bandajlarım çıktıktan sonra bikaçgün korsse taktım göbeğim indi gibi zaten eskidende öyle dümdüz bir karnım yoktu..aayy ben kaç kilo verdim hiç bilmiyomm yaa ..canım daha çok yeniyiz veririz takılma bence bunlara...
2009 eylul anneleri dogum sonrası göbişleri alalım lütfen:))))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU kızlar kilo sorunlarımızı burda görsel bi biçimde paylasıp birbirimize moral veririz diye düşündüm....
çok iyi yapmışsın canım..hayırlı olsunn bi ara bende son halimi çekip göndereyimm..laelaelaelaelae

kizlar kesinlikle korseyi oneriyorum
ben hastaneden ciktigimdan beri takiyorum ve hic gobek kalmadi
gorenler sasiriyor sen mi dogurdun diyorlar :)
ama ben cok kilo almamistim 10 kilo ile dogumagirdim hepsi gitti simdi ondanda gobek neyin kalmadi
bunlar cozumu kola seyler asil su cocuklarin gazina care bulsak :KK43: biz dayanamayip muskat rendeleyip sute karistirip verdik alise
biraz ise yaradi gibi sanki en azindan gece biraz daha uyudu ama bizimki gunduzlari hic uyumuyor arkadaslar cin gibi
hic bir isimi yapamiyorum surekli onunla ilgilenmem gerekiyor nolcak boyle bilmiyorum
allah razi olsun kayinvalidem geliyorda her isimi yapip hallediyor yoksa acliktan pislikten olcez

bu arada ben 40 ini felan beklemedim cikardim arabasiyla bugun disari
gurultu ve tingir mingir seyahati sevdi uslu uslu durdu bende biraz hava almis oldum iyi geldi yoksa uykusuzluk ve yorfunluktan sinir krizi gecircektim

siz disari cikardiniz mi hic bebisleri

bu arada ben 40 ini felan beklemedim cikardim arabasiyla bugun disari
gurultu ve tingir mingir seyahati sevdi uslu uslu durdu bende biraz hava almis oldum iyi geldi yoksa uykusuzluk ve yorfunluktan sinir krizi gecircektim

siz disari cikardiniz mi hic bebisleri

ii yapmıssın valla..... biz daha cıkmadık.. malum cevremde hos karsılamazküçük bi şehirde yasıyoruzda:KK43:( .. ama inan okadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç aramıyorum dısarıyı sanırımcok alıstım eve:)

monovit d3 kullanan varmı aranızda? yahu bir türlü damlatamıyorum şişeden şırıngaylada ölçüsünü ayarlayamam diye vermedim help please :KK43:(

kızlar bende korseyi kesinlikle öneriyorum..çok işe yarıyor...karnım dümdüz olmadı ama göbek baya azaldı....
bizimde bugün gaz problemimiz başladı...yüz üstü yatırıp sırtını ovaladım..daha sonra omzuma koyup ovaladım..yan yatırıp ovaladım..vede 2 ayağını tutup dümdüz çekip karnına götürdüm...ve tüm gazı çıktı...bu yöntemlerin hepsini bir arada yapmayı deneyin derim. her denediğim yöntemle gazı değişik ses tonlarıyla çıkmış bulunmakta...

monovit d3 kullanan varmı aranızda? yahu bir türlü damlatamıyorum şişeden şırıngaylada ölçüsünü ayarlayamam diye vermedim help please :KK43:(

Aynen canım bende öyle bir türlü damlamıyor... Bir de doktorumuz direk bebeğin ağzına damlat dedi ama bebeğin ağzını da o kadar uzun süre tutmak pek mümkün olmuyor.

Kızlar bizde bugün doktorumuza gittik kızım en son dr'a gittiğimizden beri yani 15 günde 660gr almış dr çok ii dedi ama mama takviyesine devam dedi. Oysa ben mama vermek istemiorum 1 hafta mamasız deneyeceğim o zaman belli olacak sütüm ne kadar yarıyor.
Boyu da kızımın 3cm uzamış doğumdan beri.Bu arada bizde ara sıra dışarı çıkıyoruz gezmek için değil ama dr , sağlık ocağı derken bizim kız bayağı gezmiş oluyor.

Benim doğum doktorum geçen hafta çağırdı beni kontrole ve rahmimin eski halini aldığını ve artık mekik çekmeye başalayabileceğimi söyledi ama bana çok erken geldi yani 20 gün önce sezeryan olmuş birinin mekik çekmesinin çok ta sağlık açısından ii olacğını düşünmüyorum ama artık 1 haftaya kkadar başlarım spora diye düşünüyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt :KK43:

iyi akşamlar arkadaşlar bende 24.09.2009 saat 10:24 tee yawrumu kucağıma aldımm...çok şükür bende o da çok iii...3700gr 51 cm.doğdu...yok böle bi güzellikkk...
benim hiç sütüm gelmediii.damla sütüm yok yawrum aç ağlıyooo doktor mama yok dedi dün gece hastanede gizli şekerli su verdik..moralim çok bozuk sütü gelmeyen arkadaşlar varmı bi tavsiyenizzzz..bekliyorummm....manuel pompa,humana,rezene çayı aldım ne bulduysam deniyorumm bol sıvı tüketiyorummm ne zaman gelir bu sütt :KK43:

canım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..maşallahı var oğlunun...benimde doğumdan sonra sütüm gelmişti ama elimde kan serum hiç eksik olmadığından dolayı emziremiyordum..açlıktan ağlıyordu benimkide..en son hemşireler mama verdi ülkeer hero baby Lactum1 mamanın adıda...o sayede sustu..sütün gelene kadar mama ver derim...bi tanığımın 2-3 güne kadar gelmişti..

Gülcancım nasıl sevindim anlatamam kırkbir kere maşallah oğluşumuza çok ii doğmuş. Bazı insanlarrın sütü geç gelebiliyormuş ama sakın moralini bozma hep kısa zaman içinde gelecek diye motive et kendini. Uyku gerçekten işe yarıyor sık sık uyumuya ve moralini iyi tutmaya çalış çok su iç hayatım.Ayrıca sen evdesindir şimdi ılık bir duş al. İnşallah en kısa zamanda gelecek tatlım birde çok yerde okudum ilk an sütünüz gelmese bile siz emzirin bebek onu getirtir yazıyordu.Sen gelmese bile emzir canımcım. Tekrar hayırlı olsun... Kokla benim için prensimizi...

canım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..maşallahı var oğlunun...benimde doğumdan sonra sütüm gelmişti ama elimde kan serum hiç eksik olmadığından dolayı emziremiyordum..açlıktan ağlıyordu benimkide..en son hemşireler mama verdi ülkeer hero baby Lactum1 mamanın adıda...o sayede sustu..sütün gelene kadar mama ver derim...bi tanığımın 2-3 güne kadar gelmişti..

emine sağol canm çok tşkler doktor ve hemşirelerin dediği mama yok mama yok emzir sütün gelır yok dünden beri yapışık ıkız gibiyiz yavrum ıkı çekıyo bakıyo bişey yok bırakıyo çok üzülüyorum yarına kadar gelmezse bende az az mama veriyim çünkü o agladıkça dayanamıyorum kendimi suçlu hissediyorum

Gülcancım nasıl sevindim anlatamam kırkbir kere maşallah oğluşumuza çok ii doğmuş. Bazı insanlarrın sütü geç gelebiliyormuş ama sakın moralini bozma hep kısa zaman içinde gelecek diye motive et kendini. Uyku gerçekten işe yarıyor sık sık uyumuya ve moralini iyi tutmaya çalış çok su iç hayatım.Ayrıca sen evdesindir şimdi ılık bir duş al. İnşallah en kısa zamanda gelecek tatlım birde çok yerde okudum ilk an sütünüz gelmese bile siz emzirin bebek onu getirtir yazıyordu.Sen gelmese bile emzir canımcım. Tekrar hayırlı olsun... Kokla benim için prensimizi...

çok tşkler dılekcım yavruma içerde bakabılıyordum ama dışarda bakamıyorum böle giderse çok kılo kaybeder moralım çok bozuk bılıyorum o da etkı yapar ama elımde degıl eşimde çok kızıyo böle yaparsan gelmez diyo duş almadım ama gögüslere sıcak havlu bastırdım,uyku düzenım gerçekten maf oldu dün gece hastanede1,5- 2saat uyuyabıldım ondan öncekı gece heyecandan uyumadık bakalım bu gece napcaz, yarına ınş. gelır sütüm

buarada yazmayı unutum spınal sezeryan oldum gayet iyi geçti biraz agrılarım var ama olcak okadar

HAYIRLI OLSUN TATLI MELEĞİN ANNESİopuyorumnanaktan
canm benim 4.gün geldi sütüm ama manuel pompa hiç bi işe yaramıo bir kaç gün geçsin elektrikli al en pahalısı chicco ama medikal malzeme satan ye rtavsiye etmedi medela aldım ben çok memnunum göğüs uçlarınıda tahriş etmio 4. gün sabah ateşim çıktı üşüme titreme göğüslerimde de bi şişkinlik vardı manuelle alamadım sütü göğüsteki sütü boşaltmazsan mastit oluomuşsun göğüs iltahabı hemen eşime elektrikli pompa aldırdım yani bir kaç gün beklemek lazım enininde sonunda gelio bi de bence bebişi aç bırakmayın kesinlikle

gülcancım maşallah bebişine, tosun paşana :) sana da geçmiş olsun tatlım... sen süt konusunda asla canını sıkma,iki güne yakın benden de süt gelmedi, su gibi bişey aktı ince ince, ama süt değildi kesinlikle, ama benimki hiç ağlamadan onu da emdi durdu, şimdi de maşallahı var göğüslerimin. ben de umudu kesmiştim çünkü süt konusunda, ama emzirmeye devam et kesinlikle geliyor süt... kesinlikle gelecek tatlım sütüm, ben hep gelecek diye beyne sinyal verdim, göğüslerim sütle dolsun taşsın dedim, psikoloji çok etkiliyo süt olayını, sakın moralini bozma...

gülcan cnm çok tebrik ediyorum maaşallah oğluşuna Allah ım analaı babalı büyütsün inş.sütte moral çok önemli ama ...moralini bozma sakın düzensizlik ilk günlerde normal cnmcım ama ufaklıklar dışarda dahabi yoruyooo o da kesinnn...ama herşeye değer melek lerimiz sağlıklı yaa çok şükür

bizde gezmeye daha çıkmadık beraber bi sağlık ocağına gittik...bide ben yanlız çıktım dışarı ama bugün eteğimi giymiştim atletsiz bandaj alerji yapmıştı bana geçiyorduki daha da bi arttı giydiğim kot etek sayesinde çok cnm yanıyo şu an hemen güzel olcam yaaa giy demi eşofmanları çık daha 11 gün olmuş doğum yapalı kot etek senin neyineee
d3 ebemiz bizede verdi ama 15 günden sonra kullanın dedi daha başlamadık başlıcaz 4 gün sonra inş.

X