2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben dogum yaptım darısı başinıza supr bır sey tatınca goreceksınız 27sınde oldu serhan eymenım

Tebrikler.... darisi basimiza insalah....allah anali babali buyutsun....saglicakla mutlulukla buyutun yavrunuzu.....dogum nasil oldu? Sezeryan mi? zor oldumu? dogduktan sonrasi?? bebis kac kilo geldi? cok agliyomu? gazi varmi?? anlatirmisin biraz? cok soru sordum biliyorum ama cokkk acemiyim,yanlizim....ihtiyacim var bu cevaplara:))

burko kullanıcısından alıntı

Selam kızlar, biz geldik çok şükür
Kısaca anlatayım, emişme randevum var
1 Eylül gece 1de sancılarım başladı. 6ya kadar bekledim, gittim hastaneye. Açılman 1 cm sonra gel dediler. Öğleden sonra 4 gibi tekrar gittim doğumhaneye alındım 4 cm açıklıkla. Toplamda 26 saat sancı çektimAçılmam 8 cm'de kaldı. Suni sancı da aldım bu arada. Epiduralimi yanlış yaptılar, herşeyi hissettim, dikişlerim bile canlı canlı atıldıEn son vakumla çektiler birtanemitTakımlar darma duman olduNormal doğumda yaşanabilecek her tür atraksiyonu yaşadım. Tecrübeliyim yani
Sonuç;
2 Eylül sabaha karşı 3.50'de dünyalar güzeli nazlı kuzumu kucağıma aldım. 3440 gr, 49 cm doğdu. Şu anda 3320 gr ve çok şükür sağlığı gayet iyi. Şekeri normal çıktı. Meme ucum biraz küçük geldi yalnız, sağma+emzirme+meme şeklinde gidiyoruz.Herşey çooooook güzel. Hiç sancı çekmemişim, takımları dağıtmamışım sanki. MAŞALLLAHHHH TÜÜÜÜM KUZULARA. ALLAH HEPSıNı KORUSUN

agustos annelerine goz atarken gordum, burcu da dogurmus :)) masallah diyelim.

meraba canım biz iyiyiz ama benimkinin boynuna kordon dolanmış inşallah bişi olmaz sen nasılsın bide çok merak ettim cinsiyetini öğrendinmi gerçi doğacak artıkdelikafadulden

merhaba kutukutupense....benim bebisinde boynuna kordonu dolanmisti cok ilginctir ki doktor bile sasirdi ertesi gun gittigimizde duzelmisiti...his bise olmaz insalah stres yapma

slm kızlar ben dogum yaptım darısı başinıza supr bır sey tatınca goreceksınız 27sınde oldu serhan eymenım

darısı başımıza canım. allah analı babalı büyütsün. ben de çok merak içindeyimm vakit çok az kaldı

slm kızlar nasılsınız bakalım..minnoşlar nasıl..

hoşgeldin canım. iyiyiz sen nasılsın?

kızlar biz de nst ye gidiyos. dua edin bizim için. öptüm sizi
hadi hayırlı haberlerle gel baharcım

Son düzenleme:
herkese mrb kızlar nasılsınız bebekler nasıl

hoşgeldin canım

bu saat oldu kahvaltı yapmadım :bbo:
meyve yiyorum, canım da bisey cekmiyor
heyecanlanıyorum dusundukce, gece uyanıyorum hep aklımda.
dogumdan hiiiiccc korkmuyorum da dogum sonrası için endiselerim var.
şafak 4 diyorum akannehir

sen nasılsın?

tuba saatinde belli olmuş hayırlı olsun canım.bende bugün irenbeye gidicem son kez .biraz kasılmalarım var inşallah kızım carsambayı bekler.sen bir daha kontrole gidicenmi .cınarlıdamı olacak doğum

tuba saatinde belli olmuş hayırlı olsun canım.bende bugün irenbeye gidicem son kez .biraz kasılmalarım var inşallah kızım carsambayı bekler.sen bir daha kontrole gidicenmi .cınarlıdamı olacak doğum

evet saat de belli oldu. aslında daha erken olacaktı da malum ozel tarih diye doguran dogurana kaydirigubbakcemile3 11:00 e ancak ayarladı dr.um. benim dogum kent hst.nde olacak. pzt.gunu son kontrole gidicem ben de. kan tahlili vs yapacakmıs ameliyat oncesi.

insallah senin kızın da bekler carsambayı, benimki de.
hic belli olmuyormus cunku, nst de kasılma cıkmasa bile bir an da suyun gelebiliyormus.
benim oyle arkadaslarım olmustu. allahım insallah beklerler kuzularımız.

merhaba kutukutupense....benim bebisinde boynuna kordonu dolanmisti cok ilginctir ki doktor bile sasirdi ertesi gun gittigimizde duzelmisiti...his bise olmaz insalah stres yapma

aaaaaaaaaa nası çıkarmış onu yaramaz bunlar yaa ben daha çok dolanırsa diye tedirgin oluyom

tubacım gözünaydın hadi bakalım seninde az kalmış inşallah rahat bi doğumun olur

meraba canım biz iyiyiz ama benimkinin boynuna kordon dolanmış inşallah bişi olmaz sen nasılsın bide çok merak ettim cinsiyetini öğrendinmi gerçi doğacak artıkdelikafadulden

cnm artık sormuyorum doktorlara her seferinde kıza benziyor diyolar...erkek olursada sürpriz olur...ben kız diye güveniyorum...

darısı başımıza canım. allah analı babalı büyütsün. ben de çok merak içindeyimm vakit çok az kaldı

hoşgeldin canım. iyiyiz sen nasılsın?

hadi hayırlı haberlerle gel baharcım

iyiyim cnm sizler nasılsınız...:CüvCüv:

bugun temizlik gunu ilan ediyorum kızlar
amaaa ev temizligi degilll
biraz kendime bakım yapayım.
agdaya gidicem pzt. gunu de bakalım simdiden sıkıntı basıyorr
bir de erken filan dogum olursaa oylee kalmıyımm hiç sevmem

Tebrikler.... darisi basimiza insalah....allah anali babali buyutsun....saglicakla mutlulukla buyutun yavrunuzu.....dogum nasil oldu? Sezeryan mi? zor oldumu? dogduktan sonrasi?? bebis kac kilo geldi? cok agliyomu? gazi varmi?? anlatirmisin biraz? cok soru sordum biliyorum ama cokkk acemiyim,yanlizim....ihtiyacim var bu cevaplara:))

darısı hepınıze inşallah sezeryan oldu belden uyuşturdu ben cok heycanlandım sonrada uyutdu bıraz zor oldu ama gozumu actıgımda onunsesını duydum sankı ben amelıyat olmadım super anlatılmaz bebeşim 2500 kg oldu gorunce şok oldum 2gun ben nasıl buyutecem dedım cok sorunlu gectı hamılelıgım cok pışmanım şimdıkı aklım olsa asla kendımı uzmezdım aglamıyor bakmayı bıltıkten sonra korkma altını pışırme her altını actıgımda bır maşaba ile su getırıyorum icınde islak mendılı yıkıyorum onunla sılıyorum bırazda poposuna su dokuyorum cok hoşuna gıdıyor yenı dogan islak mendıller yalan surmeyın vucutlarına.emzırdıkten sonra yan cevırıp sırtını ovuyorum cok rahatlıyor.ama cok uyuyor emmeye zaman kalmıyor oda cok kucuk oyuzden

X