- 13 Mayıs 2009
- 484
- 0
- 41
kızlar biz de nst ye gidiyos. dua edin bizim için. öptüm sizi
hadi bakalim canim benimm iyi haberlerle donersin insalah.....gusel haberlerini bekliyoruz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz de nst ye gidiyos. dua edin bizim için. öptüm sizi
slm kızlar ben dogum yaptım darısı başinıza supr bır sey tatınca goreceksınız 27sınde oldu serhan eymenım
slm kızlar ben dogum yaptım darısı başinıza supr bır sey tatınca goreceksınız 27sınde oldu serhan eymenım
slm kızlar nasılsınız bakalım..minnoşlar nasıl..
meraba canım biz iyiyiz ama benimkinin boynuna kordon dolanmış inşallah bişi olmaz sen nasılsın bide çok merak ettim cinsiyetini öğrendinmi gerçi doğacak artıkdelikafadulden
slm kızlar nasılsınız bakalım..minnoşlar nasıl..
hadi hayırlı haberlerle gel baharcımkızlar biz de nst ye gidiyos. dua edin bizim için. öptüm sizi
herkese mrb kızlar nasılsınız bebekler nasıl
tuba saatinde belli olmuş hayırlı olsun canım.bende bugün irenbeye gidicem son kez .biraz kasılmalarım var inşallah kızım carsambayı bekler.sen bir daha kontrole gidicenmi .cınarlıdamı olacak doğum
merhaba kutukutupense....benim bebisinde boynuna kordonu dolanmisti cok ilginctir ki doktor bile sasirdi ertesi gun gittigimizde duzelmisiti...his bise olmaz insalah stres yapma
tubacım gözünaydın hadi bakalım seninde az kalmış inşallah rahat bi doğumun olur
meraba canım biz iyiyiz ama benimkinin boynuna kordon dolanmış inşallah bişi olmaz sen nasılsın bide çok merak ettim cinsiyetini öğrendinmi gerçi doğacak artıkdelikafadulden
darısı başımıza canım. allah analı babalı büyütsün. ben de çok merak içindeyimm vakit çok az kaldı
hoşgeldin canım. iyiyiz sen nasılsın?
hadi hayırlı haberlerle gel baharcım
aaaaaaaaaa nası çıkarmış onu yaramaz bunlar yaa ben daha çok dolanırsa diye tedirgin oluyom
Tebrikler.... darisi basimiza insalah....allah anali babali buyutsun....saglicakla mutlulukla buyutun yavrunuzu.....dogum nasil oldu? Sezeryan mi? zor oldumu? dogduktan sonrasi?? bebis kac kilo geldi? cok agliyomu? gazi varmi?? anlatirmisin biraz? cok soru sordum biliyorum ama cokkk acemiyim,yanlizim....ihtiyacim var bu cevaplara:))