- 13 Mart 2008
- 5.104
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese gunaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr findik anniskolar, yakisikli prensler,dunya guzeli prenseselerrrrrrrr nasilsiniz kizlar uzun sure giremedim allaha sukur hersey yolunda tek birsey haric KIZLAR LUTFEN oglum icin dua edin cunku kuveze alindi ve 6ay bakim altinda olacaksenağlamasenağlama eve gelecegi gunu iple cekiyorumopuyorumnanaktan.oglusum tam dogacagi zaman uyudugu icin kalp attislarinda sorun varsenağlama ve anne karninda mikrop kapmis mafoldumbenkizlarrrrrrrrrrrrr lutfen dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnn Allahimin iziniyle hersey yoluna girecekkkkkkkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:BOLLLLLLLLLLLLL SUTLUUUUUUUUUUU GUZEL VE RAHAT GUNLER DILERIMopuyorumnanaktan
herkese gunaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr findik anniskolar, yakisikli prensler,dunya guzeli prenseselerrrrrrrr nasilsiniz kizlar uzun sure giremedim allaha sukur hersey yolunda tek birsey haric KIZLAR LUTFEN oglum icin dua edin cunku kuveze alindi ve 6ay bakim altinda olacaksenağlamasenağlama eve gelecegi gunu iple cekiyorumopuyorumnanaktan.oglusum tam dogacagi zaman uyudugu icin kalp attislarinda sorun varsenağlama ve anne karninda mikrop kapmis mafoldumbenkizlarrrrrrrrrrrrr lutfen dualarinizi eksik etmeyinnnnnnnn Allahimin iziniyle hersey yoluna girecekkkkkkkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:BOLLLLLLLLLLLLL SUTLUUUUUUUUUUU GUZEL VE RAHAT GUNLER DILERIMopuyorumnanaktan
canım hepimiz aynı inanki çok tanıdık anlattıkların.inan akşama kadar bakıyom saçımı toplamamışım:) ama çok şükür çokk.genizden çok sesli bizimkide hatta zorlayıp o seslerş çıkarınca uyanıyor bide zorlamaktan kusuyor yaayasemincim hepimizde ayni dertler var merak etme
bende uykusuzum oglum gece gunduz cok az uyuyor hic bir isimi yapamiyorum gunlerim emzirmek altini degistirmek gaz cikarttirmakla geciyor
tek luksum sabahlari 5 dk da aldigim duslar sen dusun yani
bizimde gaz sancilarimiz var surekli ikiniyor genizden sesler cikariyor zorlaniyor ufaklik cok
slm eylül anneler öncelikle bebeklerinizle sağlıklı huzurlu yıllar sizin olsun ben ekim annesiyim çok güzel bir duygu anne olmak ama benim kuzum sarılık bu gün doğalı 5 günü 3 gündür sarılık var buğün dr kan testi yaptı sarılık değeri 14 inşallah olmamıştır ama bebeği sarılık geçiren oldumu neler yaptınız lütfen yardımcı olun
bizde yaşadık canım bu sarılığı sınır 17 imiş..17 nin üstünü fototerapiye yatırıyolardı.1 gece yattı değerleri 12.3 e düştü..sonrada kendiliğinden geçti..sarılıkta bebeğin ilk 9 günü çok önemliymiş.çünkü bu sürede bazen sarlık değerleri tavan yapıp kendiliğinden düşermiş.düşüşe geçmediği durumlarda fototerapi olurmuş..
bu arada şekerli su içirdim..günde en fazla 10 çay kaşığı..bi yakınım tavsiye etmişti çok iyi geldi..ve bol bol emzir...sütün yeterli değilse mama takviyesi yap..çünkü bebek ne kadar çok kaka ve idrar yaparsa o kadar iyiymiş.vücutttan sarılığı yanlızca dışkı yoluyla atabiliyormuş...