2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kizlar yaaaa simdi bende dus alcam temiz gideyim dohtura diye ama benim temizlik bi cise bakiyo anacim
sismis ya alt taraf cis yaparken her tarafa sicriyo :KK43:(( bu ne yaaaa
simdi dus aldiktan sooora doktora gidene kadar tuvaletimin gelmemesi lazim :p

bende de oluyo cnm aynı sıkıntı...günlük pedelerin yerini bile çamaşırımda doğrultamyom artık...organımın yeri değişti sanki heheheee

hilalcim hoşgeldin tatlım. ben iki gündür emine ile birlikteyim canım durumu gayet iyi. gözün korkmasın bişekilde çıkacak bu veletler. bence pazartesiye kadar 3. ve daha acısız bir yöntem bulunsun diye dua et :)
carpaccio canım adın neydi? park yataklar 2-3 yaşına kadar kullanılıyor canım. bence de mantıklı.

benim adim oznur canim....tesekkur ederim bilgi icin park yatak alacam:)))

kızlaaarrrrr aşağıdan burda olduğunuz anlaşılıyo ama neden yazmıyosunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o değil bu pardon
Cok tesekkur ederimm resim icin....boyl bi sey alacam....dogum pazartesiymis....ne guzel...hayirli dogumlar sana canim benim...insalah saglicakla kucagina alirsin bebisini...bizimlede paylasirsin mutlulugunu insalah....darisi bizeee:))) bu arada benim karin da ayni seninki gibi inmedi asagi...bende sezeryan olacam 16 sinda insalah....azcik kaldi:)))

kızlar çok görmeyin ya. 2 gün aç kaldım hastanede şimdi buldumcuk gibi saldırıyom walla :) moral bozukluğundan yenmiyor hiçbişi...

bencede ::)) bende acıktım bi sofra koyan olsa önümeee ooff yaaa

ay demi yaaaaa... şöle bari doğurana kadar hazır hazır gelse önüme.... kocamda ilgisizlikten şikayet edio uyuz ediyo beni... delimidir nedir... adamın herşeyi ütülü yıkalı hazır en amele kıyafetlerini giyiyo sonrada gamzeee sen benle hiç ilgilenmiyon artık bebek gelince nolcak tüh tüh vah vah modunda... sizdedee varmı böle şeyler.. sanki ben alıp giydiricem ona kıyafetlerini öf yaa....

ay demi yaaaaa... şöle bari doğurana kadar hazır hazır gelse önüme.... kocamda ilgisizlikten şikayet edio uyuz ediyo beni... delimidir nedir... adamın herşeyi ütülü yıkalı hazır en amele kıyafetlerini giyiyo sonrada gamzeee sen benle hiç ilgilenmiyon artık bebek gelince nolcak tüh tüh vah vah modunda... sizdedee varmı böle şeyler.. sanki ben alıp giydiricem ona kıyafetlerini öf yaa....

yok yaaa bnm kociş yapmıyo da...ama uzaklaştık sankiii:KK43: doğumdan sonra düzeliriz inş.karnımdan sarılamıyom bile yaa

kızlar çok görmeyin ya. 2 gün aç kaldım hastanede şimdi buldumcuk gibi saldırıyom walla :) moral bozukluğundan yenmiyor hiçbişi...

ye fıstığım sen yeeee şaka yapıyoz bizzz zemuszemus haklısın valla moral yoksa insanın tadı tuzu yiyesi içesi kalmıyo...ama bebelerde çıkınca artık aman sütümüz olsun diye agopun kör kazı gibi kapı kollarını bile yemeye kalkarız artık ::KK66:))))))))))))))))))

yok yaaa bnm kociş yapmıyo da...ama uzaklaştık sankiii:KK43: doğumdan sonra düzeliriz inş.karnımdan sarılamıyom bile yaa

bizde öyle uzaklık sorunu yok adam çok şükür hep yörüngemde ama en salak kıyafetlerini giyip sen benle hiç ilgilenmiyon gibi salak bişi sölediğinde onu bayaa bi boğmak istiyorum yani :)))))

boğ yavrum hamilelere ind.var cezalarda ben arkandayım

valla indirim olmazsa ben hakimi indiririm ona göre kolaymı be gebeyiz :))))))))))))
direk sölerim valla anlayışlı ol beynini gırarım valla sen bu çocuk benim neremden çıkıcak biliyonmu hökömet beeeeeeeeeeeeyyyyyyyy :))))))))))))))))))))))

bu arada bise soracam sana canim...sen bu park yatagi internetten uzerinden mi aldin yoksa bir magazan mi???

öznurcum bunların okadar çok çeşidi rengi modeli markası kalitesi varki gidip gözünle görüp alabiliyosan al derim ben çünkü büyüklükleride kullanım kolaylık ve özellikleride çok farklı olabiliyo.....

ben geldim kızlar uyanmışınız sabah in cin top oynuyodu burda bende hakemlik yapıyodum hehe

öznurcum bunların okadar çok çeşidi rengi modeli markası kalitesi varki gidip gözünle görüp alabiliyosan al derim ben çünkü büyüklükleride kullanım kolaylık ve özellikleride çok farklı olabiliyo.....

Ya bilmiyorum canim ne yapacam? yanlizim ve soracagim baska kimse yok sizlerden baska...ilk bebisim olacak ve ne alsam ne yapsam kafam karmakarisik.....park yatakta karar verdim ve gidip kendi gozumle gorup almam daha iyi olacak dogru soyluyosun....cok saol...

bu arada geçen hafta annecim geldide ondan pek giremedim şimdi uyukluyo bende bi bakem dedim napıyonus benim midem 2 gündür manyak yanıyo yok böle bişi yaaa denemediğim yol kalmadı geçmiyo gece uykudan uyandırıyo 3 gündür hastaneye idrar götürüyo benim kociş bakıyolar bu idrarda olmaması gereken bi bakteri insanlarda yok diyolar kocamda zaten senin normal olmadığını biliyodum uzaylısın dimi itiraf et diyo en sonunda bu test temiz çıktıda kurtuldum manyaklar yaaa neyim insan değilimdeakannehir

X