- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı hepınıze inşallah sezeryan oldu belden uyuşturdu ben cok heycanlandım sonrada uyutdu bıraz zor oldu ama gozumu actıgımda onunsesını duydum sankı ben amelıyat olmadım super anlatılmaz bebeşim 2500 kg oldu gorunce şok oldum 2gun ben nasıl buyutecem dedım cok sorunlu gectı hamılelıgım cok pışmanım şimdıkı aklım olsa asla kendımı uzmezdım aglamıyor bakmayı bıltıkten sonra korkma altını pışırme her altını actıgımda bır maşaba ile su getırıyorum icınde islak mendılı yıkıyorum onunla sılıyorum bırazda poposuna su dokuyorum cok hoşuna gıdıyor yenı dogan islak mendıller yalan surmeyın vucutlarına.emzırdıkten sonra yan cevırıp sırtını ovuyorum cok rahatlıyor.ama cok uyuyor emmeye zaman kalmıyor oda cok kucuk oyuzden
bu kozmetik islak mendilleri mi yikiyip sonra siliyosun poposunu... merakimi epey giderdim cokk cokk tesekkur ederim....bende sezeran olacam ve epidural olacak....sanirim seninkide epiduraldi..bu arada benim de cok sorunlu gecti hamileligim..ozellikle ilk aylar...yani saglik acisindan degil,psikolojik olarak bir ara aylaraca agladigim oldu( keske yapmasaydim...gerci simdide iyi oldugum soylenemez...yanlizim herseyi, bebisimizin eksiklerini falan tek basima halletmeye calisiyorum...dogum icin turkiyeye geldim esim romanyada bende dogumdan sonra tekrar gececem oraya....iste yanlizim boyle anlayacagin... senin gibiii yeni annelerden bilgiler aliyorum ne yapiyolar diye....boylece biraz tecrube edinmis oluyorum...cok tesekkur ederim cok saol cevap icin....tekrar hayirli olsun saglicakla gule gule buyutun insalah yavrunuzu...
bugun temizlik gunu ilan ediyorum kızlar
amaaa ev temizligi degilll
biraz kendime bakım yapayım.
agdaya gidicem pzt. gunu de bakalım simdiden sıkıntı basıyorr
bir de erken filan dogum olursaa oylee kalmıyımm hiç sevmem
kızlar sağ salim kavuşun bebilşlerini bekleyenler.çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın inşallah.doğum yapan arkadaşlarda analı babalı büyütsünler
selamunaleyküm benim canım arkadaşlarıımm
3 saat oldu taburcu olup eve gelelim, sizleri çok özledim
kızımı gördünüz dimi?
herkese slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyo hayat
selamunaleyküm benim canım arkadaşlarıımm
3 saat oldu taburcu olup eve gelelim, sizleri çok özledim
kızımı gördünüz dimi?
canım maşallah kızına.ikinizin de sağlığı iyidir inşallah.kızınla günler nasıl geciyor.
eslem maşallah kızına Allahım nazarlardan sakınsın
sağlığımız iyi çok şükür
sadece benim sağ döğsüm çok fena yarıldı
kızımda uykuya çok düşkün, uyandırıp emzirmede zorlanıyoruz
3 gün sonra kontrolümüz vardı ancak, saralık olma ihtimali yüksek
değerlerinden sebep yarın getirin dediler
bakalım, inşallah sarılık olmaz kızım
canım benim ben yalnız kalmamak için türkiyeye gitmedim benimkide sezeryan bakalım nası olcak sen şimdi eşinide özlemişsindir canım ben ilk bebişde poposunu pamuk ıslatıp silmiştim hiç pişik olmuyo o zaman ıslak mendil 2 aylık olana kadar kullanmadım