2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saat de baya olmuş. dün bebek yatagının çarşaflarını serdim. son kez dogum çantasını kontrol ettim.

bugun de temizligimi yapayım :))

hafta sonu da çikolata lokum vs ıvır zıvır işleri halledeyim de kafam rahat etsin.

o yuzden ben kaçayım ufaktan. opuyorum sizi, gorusuruzz..

kızlar sağ salim kavuşun bebilşlerini bekleyenler.çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın inşallah.doğum yapan arkadaşlarda analı babalı büyütsünler

darısı hepınıze inşallah sezeryan oldu belden uyuşturdu ben cok heycanlandım sonrada uyutdu bıraz zor oldu ama gozumu actıgımda onunsesını duydum sankı ben amelıyat olmadım super anlatılmaz bebeşim 2500 kg oldu gorunce şok oldum 2gun ben nasıl buyutecem dedım cok sorunlu gectı hamılelıgım cok pışmanım şimdıkı aklım olsa asla kendımı uzmezdım aglamıyor bakmayı bıltıkten sonra korkma altını pışırme her altını actıgımda bır maşaba ile su getırıyorum icınde islak mendılı yıkıyorum onunla sılıyorum bırazda poposuna su dokuyorum cok hoşuna gıdıyor yenı dogan islak mendıller yalan surmeyın vucutlarına.emzırdıkten sonra yan cevırıp sırtını ovuyorum cok rahatlıyor.ama cok uyuyor emmeye zaman kalmıyor oda cok kucuk oyuzden

bu kozmetik islak mendilleri mi yikiyip sonra siliyosun poposunu... merakimi epey giderdim cokk cokk tesekkur ederim....bende sezeran olacam ve epidural olacak....sanirim seninkide epiduraldi..bu arada benim de cok sorunlu gecti hamileligim..ozellikle ilk aylar...yani saglik acisindan degil,psikolojik olarak bir ara aylaraca agladigim oldu:KK43:( keske yapmasaydim...gerci simdide iyi oldugum soylenemez...yanlizim herseyi, bebisimizin eksiklerini falan tek basima halletmeye calisiyorum...dogum icin turkiyeye geldim esim romanyada bende dogumdan sonra tekrar gececem oraya....iste yanlizim boyle anlayacagin... senin gibiii yeni annelerden bilgiler aliyorum ne yapiyolar diye....boylece biraz tecrube edinmis oluyorum...cok tesekkur ederim cok saol cevap icin....tekrar hayirli olsun saglicakla gule gule buyutun insalah yavrunuzu...

bu kozmetik islak mendilleri mi yikiyip sonra siliyosun poposunu... merakimi epey giderdim cokk cokk tesekkur ederim....bende sezeran olacam ve epidural olacak....sanirim seninkide epiduraldi..bu arada benim de cok sorunlu gecti hamileligim..ozellikle ilk aylar...yani saglik acisindan degil,psikolojik olarak bir ara aylaraca agladigim oldu:KK43:( keske yapmasaydim...gerci simdide iyi oldugum soylenemez...yanlizim herseyi, bebisimizin eksiklerini falan tek basima halletmeye calisiyorum...dogum icin turkiyeye geldim esim romanyada bende dogumdan sonra tekrar gececem oraya....iste yanlizim boyle anlayacagin... senin gibiii yeni annelerden bilgiler aliyorum ne yapiyolar diye....boylece biraz tecrube edinmis oluyorum...cok tesekkur ederim cok saol cevap icin....tekrar hayirli olsun saglicakla gule gule buyutun insalah yavrunuzu...

canım benim ben yalnız kalmamak için türkiyeye gitmedim benimkide sezeryan bakalım nası olcak sen şimdi eşinide özlemişsindir canım ben ilk bebişde poposunu pamuk ıslatıp silmiştim hiç pişik olmuyo o zaman ıslak mendil 2 aylık olana kadar kullanmadım

bugun temizlik gunu ilan ediyorum kızlar
amaaa ev temizligi degilll
biraz kendime bakım yapayım.
agdaya gidicem pzt. gunu de bakalım simdiden sıkıntı basıyorr
bir de erken filan dogum olursaa oylee kalmıyımm hiç sevmem

ben çok korkuyom kuaförde aldırmaktan başkası daha çok acıtacakmış gibi geliyo kendim alabilirmiyimki acaba

selamunaleyküm benim canım arkadaşlarıımm
3 saat oldu taburcu olup eve gelelim, sizleri çok özledim
kızımı gördünüz dimi?

selamunaleyküm benim canım arkadaşlarıımm
3 saat oldu taburcu olup eve gelelim, sizleri çok özledim
kızımı gördünüz dimi?

aleykümselam bacım hadi gözünaydın allah analı babalı büyütsün nerde resimler görmedim ben doğumun nasıl geçti iyimisin şimdi

asos ve emsalle resim yollamıştım ama bilmiyorum nereye eklediler
ben şimdi eklerim hemen
iyiyim çok şükür
sancılarım var ancak kızımın varlığı hepsini unutturuyor
hepinize çok dua ettim, sağ slaim sizlerde hayırlısıyla alın yavrularınızı kucağınıza
tarifi imkansız bir duygu

Eklentiler

• $DSC02285.jpg
    $DSC02285.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 22
canım maşallah kızına.ikinizin de sağlığı iyidir inşallah.kızınla günler nasıl geciyor.

sağlığımız iyi çok şükür
sadece benim sağ döğsüm çok fena yarıldı
kızımda uykuya çok düşkün, uyandırıp emzirmede zorlanıyoruz
3 gün sonra kontrolümüz vardı ancak, saralık olma ihtimali yüksek
değerlerinden sebep yarın getirin dediler
bakalım, inşallah sarılık olmaz kızım

zülüflerini yesinler kızının.seninde carcabuk gecer sancıların inşallah canım.duaların içinde cok sağol.

sağlığımız iyi çok şükür
sadece benim sağ döğsüm çok fena yarıldı
kızımda uykuya çok düşkün, uyandırıp emzirmede zorlanıyoruz
3 gün sonra kontrolümüz vardı ancak, saralık olma ihtimali yüksek
değerlerinden sebep yarın getirin dediler
bakalım, inşallah sarılık olmaz kızım

bir an önce toparlar inşallah korkma canım.sanada gecmiş olsun.gögüslerin için krem kullanıyormusun canım.

kızlar sonra yine girerim, bol bol muhabet ederiz, anlatırım bir bir
ağrılarım var, daha fazla oturamicam
öpüyorum hepinizi, kızımda öpüyor sizleri, cuk cuk

canım benim ben yalnız kalmamak için türkiyeye gitmedim benimkide sezeryan bakalım nası olcak sen şimdi eşinide özlemişsindir canım ben ilk bebişde poposunu pamuk ıslatıp silmiştim hiç pişik olmuyo o zaman ıslak mendil 2 aylık olana kadar kullanmadım

canim bende yanliz kalacagimi bile bile geldim turkiyeye....burdaki doktorum hem yakinimiz hemde cok guvenim var (psikolojk bi sey) dogumumu burdaki doktorumun yapmasini istedim...ama simdiden biraz pisman oldum cunku mersindeyim ve burasi dayanilmaz sicak....son gunlerim cok kotu yani....sende rusyadasin oylemi? iki sene oncesine kadar moskovaya surekli gidip geliyoduk is dolayisi ile...bilgiler icin tesekkurler canim

X