2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bir an önce toparlar inşallah korkma canım.sanada gecmiş olsun.gögüslerin için krem kullanıyormusun canım.

burdan arkadaşların yazdığı kremi aldım kullanıyorum ama doktorum başka bi krem daha yazdı
onuda kullanıcam , bakalım geçer inşallah

asos ve emsalle resim yollamıştım ama bilmiyorum nereye eklediler
ben şimdi eklerim hemen
iyiyim çok şükür
sancılarım var ancak kızımın varlığı hepsini unutturuyor
hepinize çok dua ettim, sağ slaim sizlerde hayırlısıyla alın yavrularınızı kucağınıza
tarifi imkansız bir duygu

ayyyyyy maşallah:nazar:yirim ben onu yirimcokacimcoook

canim bende yanliz kalacagimi bile bile geldim turkiyeye....burdaki doktorum hem yakinimiz hemde cok guvenim var (psikolojk bi sey) dogumumu burdaki doktorumun yapmasini istedim...ama simdiden biraz pisman oldum cunku mersindeyim ve burasi dayanilmaz sicak....son gunlerim cok kotu yani....sende rusyadasin oylemi? iki sene oncesine kadar moskovaya surekli gidip geliyoduk is dolayisi ile...bilgiler icin tesekkurler canim

evet canım rusyadayım ben eşim yanımda olmadan kime sızlanacam kim beni çekecek burda doğurmaktan korktuğum halde gitmedim annemde geldi geçen hafta korkuyorum rus dr lardan ama beni öldürecdek değillerya hayırlısı artık sen kimin yanındasın annenlerinmi

evet canım rusyadayım ben eşim yanımda olmadan kime sızlanacam kim beni çekecek burda doğurmaktan korktuğum halde gitmedim annemde geldi geçen hafta korkuyorum rus dr lardan ama beni öldürecdek değillerya hayırlısı artık sen kimin yanındasın annenlerinmi

korkma ya canim benim iyidir ruslar:)) dr larda iyidir....annem mersinde ama cok fazla gelemiyor...yine yanliz kaliyorum geceleri,annemde 2 gunde bir ugruyo o kadar....

slm kızlar ben dogum yaptım darısı başinıza supr bır sey tatınca goreceksınız 27sınde oldu serhan eymenım

canım hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömürle büyütmek kısmet etsin yavrunu sana.. darısıda biz gibi haala tek parça olan ve günden güne şişe şişe gezenlerin başına :)))

ben şimdi eklerim hemen
iyiyim çok şükür
hepinize çok dua ettim, sağ slaim sizlerde hayırlısıyla alın yavrularınızı kucağınıza

canım Allahım bağışlasın o nasıl güzel bi bebiş öyle... ömürlü sağlıklı hyaırlı bir evlat olsun size işallah... 9 ay geldi geçtide meleğini kucağına alıp koklamaya başladın bile.. insan çok özeniyo valla böle gördükçe bee :))) bende emsali gördüğümde dün inanın o an yatırıp götürseler o bebeğin güzelliğine bakmaktan farkında olmadan gider kesilir biçilir gelirdim herhalde :)))))))))

slm kızlar, nasılsınız
epeydir giremedim ve geçmişi okuyamadım, 29 ağustosta doğum yaptım, rutin muayenemize gitmiştik acil sezaryan olmak durumunda kaldım, 37+4 haftalıkken oğlum merhaba dedi, solunum problemi çıktı bir gece küvözde kaldı şimdi durumu iyi, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinize kolay doğumlar diliyorum.şimdilik benden bu kadar, sonra tekrar yazarım.

korkma ya canim benim iyidir ruslar:)) dr larda iyidir....annem mersinde ama cok fazla gelemiyor...yine yanliz kaliyorum geceleri,annemde 2 gunde bir ugruyo o kadar....

son günlerinde annen yanında kalsa daha iyi olur bence canım yada sen onlara git

hoşgeldin canım yuvarlana yuvarlana bekliyoz işte sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım bende ıkı bebe arasında yuvarlanıyorum. aksama kadar canım cıkıyo valla
ben şimdi eklerim hemen
iyiyim çok şükür

tatlım bebısın cok tatlı masallah allah analı babalı buyutsun yavrunu

slm kızlar, nasılsınız
epeydir giremedim ve geçmişi okuyamadım, 29 ağustosta doğum yaptım, rutin muayenemize gitmiştik acil sezaryan olmak durumunda kaldım, 37+4 haftalıkken oğlum merhaba dedi, solunum problemi çıktı bir gece küvözde kaldı şimdi durumu iyi, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinize kolay doğumlar diliyorum.şimdilik benden bu kadar, sonra tekrar yazarım.

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün

slm kızlar, nasılsınız

a.s canım sende benım gıbı oldun canım. bende kontrol dıye gıttım dogum yaptım. sukur bebıslerın durumu ıyı. allah analı babalı buyutsun canım:emir_bebek:

canım hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömürle büyütmek kısmet etsin yavrunu sana.. darısıda biz gibi haala tek parça olan ve günden güne şişe şişe gezenlerin başına :)))

canım Allahım bağışlasın o nasıl güzel bi bebiş öyle... ömürlü sağlıklı hyaırlı bir evlat olsun size işallah... 9 ay geldi geçtide meleğini kucağına alıp koklamaya başladın bile.. insan çok özeniyo valla böle gördükçe bee :))) bende emsali gördüğümde dün inanın o an yatırıp götürseler o bebeğin güzelliğine bakmaktan farkında olmadan gider kesilir biçilir gelirdim herhalde :)))))))))

canım ya emsalin bebişin fotosu yokmu çok merak ettim

son günlerinde annen yanında kalsa daha iyi olur bence canım yada sen onlara git

ben gidemiyorum canim bazi aile sorunlarindan dolayi...annemide fazla zor durumda birakmak istemiyorm...ama bir sey olsa yani acil bir durum olsa (allah korusun) kosacak cok kisi var zaten doktorumla ayni sitede oturuyoruz mesela...boyle bir avantajim var...yanlizim ama esimin dedigi gibi (O KADAR DA ACINACAK HALDE DEGILSIN DIYOR) :çok üzgünüm:

slm kızlar, nasılsınız
epeydir giremedim ve geçmişi okuyamadım, 29 ağustosta doğum yaptım, rutin muayenemize gitmiştik acil sezaryan olmak durumunda kaldım, 37+4 haftalıkken oğlum merhaba dedi, solunum problemi çıktı bir gece küvözde kaldı şimdi durumu iyi, Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepinize kolay doğumlar diliyorum.şimdilik benden bu kadar, sonra tekrar yazarım.[/QUO

Hayirli ugurlu olsun alllah uzun omur versin bebisine..anali babali saglikli buyusun insalah...darisi bizlere:))

slm kızlar, nasılsınız

canım hem hayırlın olsun hem geçmiş olsun Allahım hayırla sağlıkla büyütmek kısmet etsin size.. bazı sorunlar olsada müh,m olan aşabilmeniz.. Allahım beterinden saklasın.... dermansız dert vermesin kimseye....

canım ya emsalin bebişin fotosu yokmu çok merak ettim

canım gittim gördüm ama resim çekmedim.. kendisi işallah eve çıktığında koyar.. bana al bebeği bi resminizi çekeyim dedi ama bende hastaneden filan gelmiştim ellemek istemedim ama maşallahh kuzu çok güzeldi... bildiğin minicik bir melek işte yaa...

ben gidemiyorum canim bazi aile sorunlarindan dolayi...annemide fazla zor durumda birakmak istemiyorm...ama bir sey olsa yani acil bir durum olsa (allah korusun) kosacak cok kisi var zaten doktorumla ayni sitede oturuyoruz mesela...boyle bir avantajim var...yanlizim ama esimin dedigi gibi (O KADAR DA ACINACAK HALDE DEGILSIN DIYOR) :çok üzgünüm:

erkekler bazen nekadar soğukkanlı oluyolar ya... hemde çok gereksiz yere ve gereksiz boyutta.... sen ona bakma boşver Allah sana yardım eder hiç canını sıkma

canım benim kıyamam sana allah yardımcın olsun

herkese selammm benımde gunum az kaldı 25 gun kadar... normalde ekimdeydı ama sezeryan ıstıyoruz 29 eylulde ınşallah kızımız gelıcek...kaydirigubbakcemile2
Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin...opuyorumnanaktan

X