bernacım strawberrycim haadi gözünüz aydın.. ben de p.tesi kontrole gidecem umarım sancım açılmam falan olurda en kısa zamanda hayırlısıyla alırım kızımı kucağıma....
kızlarr yazdıklarımı kimse okumadımııııııı(((((((
selam kızlar kontrolumuzu olduk geldik gun aldık doktorumuzdan 19 ekimde sabah doguma gidiyrz inşallah
kızlar doktor normal dogum yapabilirsin dedi neden sezeryan dedi ama az kilolu olcakmış 4 kg civarında olcakmış melegim normal zamanında gelirse kafası donmuş ama kanala girmemiş daha napsam dogumdan korkuyrm :gitme:
bebişim 3,300gr olmusbende bir kilo almısım 68 olmuşum ntsde sancı mancı cıkmadıı
biz geldiikkkk...hihoyyyt
slm kızlar bizde şimdi dr. dan geliyoruz yarın doğuma alıcam dedi,hiç beklemiyodum şok oldum dedim hazır değilim ptesi yapalım.Kısmetse pztesi sabahı doğuma gidicem hala inanamıyorum şoktayım suni sancıyla doğuma giricem dua edin bana...
slm kızlar bizde şimdi dr. dan geliyoruz yarın doğuma alıcam dedi,hiç beklemiyodum şok oldum dedim hazır değilim ptesi yapalım.Kısmetse pztesi sabahı doğuma gidicem hala inanamıyorum şoktayım suni sancıyla doğuma giricem dua edin bana...
biz geldiikkkk...hihoyyyt
kızımın gelişimi ve kilosu önden gidiyo bugünkü kontrolde kilo 4200 göbek çevresini ölçemedi ultrasondaki sınırı geçmiş içerde kaldığı sürece doğum şansım azalaıcak dr. um şu anda normal deoğum şansım olduğunu bebeğin içerde daha fazla büyümesini istemiyor,zaten suyuda epey azalmış o yüzden canım...hımm 39 haftana gireceksin neden suni sancı vericekmişki doktorun sordun mu
40. haftasına kadar bekleyenler var
hayırlısıyla gelsin melegin canım biran once kollarına alırsın ne guzel melegini :))
Allah yavrucuğunu sağlıkla nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Hangi hastane olacak senle yakın oturuyorduk di mi?
lalimm mustafa barışada maşallahh..nası oldunn..toparlanabildinmi
nalann bebişim kestir gitsinn:)) uğraşma normalle neim:))