Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yaa oyle dusunmeye calissamda benimki onu kandirdigimi anlar gelmez kesin..benim gibi inatci anlasilan offffffff:gitme:hihih boyle dersek belki erken gelir hep gel gel dedik gelmedi gelme dersek tersini yapar belki yaramazlar :jeyyar:
kız ne zaman dogum yaptın sennnnnnnnnnnn bende dua ediom burdaa uzulmustum :))))
ayy yerim ben senin kızını uslu olur insallah annesi Şeniz
neyse ben hazırlaniimmmm kociş gelir simdi almaya beni :))) optukkkkkkkk kocaman olusumlan teyzoşları
Buket kac kilon gitti dogumda???
Buket kac kilon gitti dogumda???
buketcim allah anneli babalı büyütsün...:Saruboceq:
benim oğluşda bu gece hiç uyumadı sürekli ağlama ve uyanıklık modundaydı...:bbo:
ama sabahdan beride sadece açıktıkça veya altı kirlendikçe uyanıyor...emdikden ve altı değişdikden sonra tekrar uyuyor....gece kuşuu yaramazzz:asigim:
nurefsancim burdada tercih edemiyoruz doktorlar neyi uygun gorurse o olucak...yani normal dogum uygunsa sezeryani asla yapmiyorlar seninde dedigin gibi son haddeye gelene kadar..bebek ve annenin yasami tehlikeye girerse aliyorlar sezeryana anca...o yuzden 40 haftam dolana kadar olmassa sezeryanmi dedim hayir sunni sanci vericez dedi..neden sezeryanmi istiyorsunuz falan dedi..zaten her gittigimde soruyordum buda takmis kafayi sezeryana diyecek kadin??ben meraktan soruyordum cunku normal dogum istiyorum..ama sunni sanci istemiyorum dogal olsun insallah...orda epidural anestezi yapiyorlarmi her dogum yapana burda hemen hemen herkese yapiliyor..ozellikle istemiyorum dersen o ayri tabi...
Selam fıstıklar nasılsınız bakalım..
Benİm bugÜn karnım aĞrıyor ara ara gelİyor ve gİdİyor koŞa koŞa wc ye gİdİyom nİŞan gelmİŞ mİ dİye ama nafİle...
Off yaa kızımı Çok merak edİyorum..
elacım hayırlı olsun canım. doğumda dua ettinmi bakayım bana da bir an önce kızımı kucağıma alayım diye...
kızlar ben geldim..
kontrolüm vardı sabah,alttan muayene oldum Allahım çok büyük bir azaptı iğrençti yaa..kendimi nasıl kastıysam doktorum kendini biraz serbest bırak muayene edemiyorum bak dedi :kedi:
evetttttt..yarın sabah 08.30 da epidural sezryanla doğuruorum kızlar..hiç açılmam sancım çıkmadı ve bebiş 10 gün önde olduğu için szeryan olmamı önerdi doktorum..yarın 7 buçukta hastanede olucam 8 buçukta sezeryana giricem ve çokkkk heyecanlıyım...korkuyorum...mafoldumben
sona kalcam diye diye sona kaldın kızzzz
biz geldiikkkk...hihoyyyt