- 24 Temmuz 2008
- 531
- 0
- 45
Allah yavrucuğunu sağlıkla nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Hangi hastane olacak senle yakın oturuyorduk di mi?
kızımın gelişimi ve kilosu önden gidiyo bugünkü kontrolde kilo 4200 göbek çevresini ölçemedi ultrasondaki sınırı geçmiş içerde kaldığı sürece doğum şansım azalaıcak dr. um şu anda normal deoğum şansım olduğunu bebeğin içerde daha fazla büyümesini istemiyor,zaten suyuda epey azalmış o yüzden canım...
evet küçükyalı delta hospital da olucam canım..doğumuma kendi dr. um gelicek o hastaneye..
inşallah naloşum kısa zamanda geçer bu ağrılar...:Saruboceq::Saruboceq:
biz geldiikkkk...hihoyyyt
hosgeldiniz...nasil gecti dogumun canim?
kızımın gelişimi ve kilosu önden gidiyo bugünkü kontrolde kilo 4200 göbek çevresini ölçemedi ultrasondaki sınırı geçmiş içerde kaldığı sürece doğum şansım azalaıcak dr. um şu anda normal deoğum şansım olduğunu bebeğin içerde daha fazla büyümesini istemiyor,zaten suyuda epey azalmış o yüzden canım...
evet küçükyalı delta hospital da olucam canım..doğumuma kendi dr. um gelicek o hastaneye..
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktanzuzu lal hoşgeldiniz taze anneler...
inşallah hemen gecer llallim normal dogumda sancı var ama sonrası miss gibi sanırım sende bunu yasamıssın simdi zor geliyor dimi cnmm :teselli:
kızlar ALya duanın dunyaya gelmiş
resimlerini ekliyor aybikenin arkadası
bunları canım kont vardı bugunn normal dogum yapabilirsin dedi ama ben gene de gun aldım kiloymuş melegim biraz
sen normal dogummu yaptım buketcim sezeryanmı
strawbery senin günün bellimi peki..
Belli canım perşembe sabahı bu arada bebişine maaşallah
kızlar ben geldim..
kontrolüm vardı sabah,alttan muayene oldum Allahım çok büyük bir azaptı iğrençti yaa..kendimi nasıl kastıysam doktorum kendini biraz serbest bırak muayene edemiyorum bak dedi :kedi:
evetttttt..yarın sabah 08.30 da epidural sezryanla doğuruorum kızlar..hiç açılmam sancım çıkmadı ve bebiş 10 gün önde olduğu için szeryan olmamı önerdi doktorum..yarın 7 buçukta hastanede olucam 8 buçukta sezeryana giricem ve çokkkk heyecanlıyım...korkuyorum...mafoldumben
slm kızlar bizde şimdi dr. dan geliyoruz yarın doğuma alıcam dedi,hiç beklemiyodum şok oldum dedim hazır değilim ptesi yapalım.Kısmetse pztesi sabahı doğuma gidicem hala inanamıyorum şoktayım suni sancıyla doğuma giricem dua edin bana...
hiç gözünü korkutmıyım şimcikk kaydirigubbakcemile2 yerimseniben
ahhh..hhh ahh normal dogummm keşkeee:Saruboceq: :)))))))))hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktan
aynen öle naloşum....sancı çekiosun ama sonrasında problem yaşamıosunnnnn:lepi:
sezercikdede tam tersiiiiiiiiikafamçokkarıştı
canim benimki arada kaynadi yaa.doktorum bebeginin kafasi 2 hafta onden gidio kilosuda biraz fazla normal zor olur demisti.ben yinede normali bekledim.en son kontrole gittigim gun doktor daha bebegin kanala inmemeis acilmada yok sancida seni persembe sezeryana alicam dedi.kontrol oldugum gunun aksami sancim tuttu.acile gittik .spinal sezeryan oldum
neyse kızlar fırsat buldukça girer haberleri alırım sizlerden tekrar.Görüşmek üzere..