- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
iyi diyelim iyi olsun bazen kıssamda kaynanama iyi sayılır............eltim tam sende olandan taaaaaaaaaam cnm
insallah bebişin gelsinde calış canımm
evlenmeden oncede muhasebecı olarak falan çalıştım ama şu anda eşım oyle şeylerede ızın vermez bı tek ogretmelığe ızın verır o da bundan sonra bakalım ne zaman olur allah bılır
daha yaşlarınız küçükmüş sizin ben 27 yaşındayım kızlar meslek lisesi mezunuyum
evlendıkten sonra calısmakk cok zor ben bekarken cekılmez oluyodumm ısten geldıkten sonra evlendktan sonrada calısamazdım herhalde...
ınşallah canım sanırım en kuçuk ve tek hamıle benım acelem varmış galıbaınşallah sızlerınde olurda bana yetışırsınız sızınle beraber hamış oluruz
aman canım 3 yasın lafımı olurrrr
ınşallah canım sanırım en kuçuk ve tek hamıle benım acelem varmış galıbaınşallah sızlerınde olurda bana yetışırsınız sızınle beraber hamış oluruz
inşallah canım inşallahh nolur banada dua edin bu ay kloemn aldım bakalım yumurtam tembel cıktııdaa
inşallah canım inşallahh nolur banada dua edin bu ay kloemn aldım bakalım yumurtam tembel cıktııdaa
ben dua edıyorum hayatım tum çocuk hasretı çekenlere aklıma geldıkçe hepınıze hayırlı evlatlar ınşallahhh
amin canım teşk ederiz sanada hayırlı dogumlar olsun
amın ya hamıle kaldıktan sonra bırde nasıl doğurcam derdı çıkıyo çok korkağımdırım ayıptır soylemesı kolaylıkla olur umarım[/Qhaklısın ama napalım kadınların çilesi buda olsun saglıklı anne oluyosun ya iyi yönünden bak bakmmışsınki bebişin kkucagında
amın ya hamıle kaldıktan sonra bırde nasıl doğurcam derdı çıkıyo çok korkağımdırım ayıptır soylemesı kolaylıkla olur umarım[/Qhaklısın ama napalım kadınların çilesi buda olsun saglıklı anne oluyosun ya iyi yönünden bak bakmmışsınki bebişin kkucagında
çok şukur tek bebışım sağlıklı doğsunda hereşeye dayanrım.
dogru diyosun gönüller bir olsun dimi:13:
amin canım amin allah razı olsun birbirimize dua edelim nolur özellikle benim bu ay bol güzel dualarınıza ihtiyacım varrr hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi bosa cıkarmazzben dua edıyorum hayatım tum çocuk hasretı çekenlere aklıma geldıkçe hepınıze hayırlı evlatlar ınşallahhh
inşllh canım Allah tan ümit kesilmez tıp ilerledi bol bol dualarını et strese girme olur inşllh
ınss allahım ıstıyen herkesee versın ıcınde banada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?