2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evlendıkten sonra calısmakk cok zor ben bekarken cekılmez oluyodumm ısten geldıkten sonra evlendktan sonrada calısamazdım herhalde...

evlendıkten sonra calısmakk cok zor ben bekarken cekılmez oluyodumm ısten geldıkten sonra evlendktan sonrada calısamazdım herhalde...

yok canım ben seviyorum calışmayı ama eşim bırakmıyo özel sektöre otur okulunu tamamla sonra devlete atan diyooo

ınşallah canım sanırım en kuçuk ve tek hamıle benım acelem varmış galıbaınşallah sızlerınde olurda bana yetışırsınız sızınle beraber hamış oluruz

inşallah canım inşallahh nolur banada dua edin bu ay kloemn aldım bakalım yumurtam tembel cıktııdaa

ınşallah canım sanırım en kuçuk ve tek hamıle benım acelem varmış galıbaınşallah sızlerınde olurda bana yetışırsınız sızınle beraber hamış oluruz

olsun canım senin kısmetin böyleymiş genç yaşta anne olucan işte ay inşllh olurda burdan ninniler söyleriz onlara

dogru diyosun gönüller bir olsun dimi:13:

aynen canımın içiiii

ben dua edıyorum hayatım tum çocuk hasretı çekenlere aklıma geldıkçe hepınıze hayırlı evlatlar ınşallahhh
amin canım amin allah razı olsun birbirimize dua edelim nolur özellikle benim bu ay bol güzel dualarınıza ihtiyacım varrr hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi bosa cıkarmazz

inşllh canım Allah tan ümit kesilmez tıp ilerledi bol bol dualarını et strese girme olur inşllh

ediyorum canım her daim inşallahhhhh gelir meleklerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…