- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
ev ısı dısında napıysnz kızlarr el ısı aktıvıte sporr ???
ev ısı dısında napıysnz kızlarr el ısı aktıvıte sporr ???
kılo vermekk ıstıyen varmıı kızlarr ben 63 kıloyumm 58 e dusmek ıstyrm tup bebekk tedavısı kılo aldırıyoo ondan yuruyus bandıım var ama evde olmuyoo sız napıynszz
??
kılo vermekk ıstıyen varmıı kızlarr ben 63 kıloyumm 58 e dusmek ıstyrm tup bebekk tedavısı kılo aldırıyoo ondan yuruyus bandıım var ama evde olmuyoo sız napıynszz
??
var evt keşke verebilsem ama biraz metbolizma yavaş çalışıyo benim bide bu pko hastalıgından kilo aldım oyüzden şu kilo sorununu çok takmak istemiyorum çünkü taktıkça daha çok alıyomuşum gibi geliyor
var evt keşke verebilsem ama biraz metbolizma yavaş çalışıyo benim bide bu pko hastalıgından kilo aldım oyüzden şu kilo sorununu çok takmak istemiyorum çünkü taktıkça daha çok alıyomuşum gibi geliyor
kac kılosun kk d kızlarr zayıflama yarısına gırıyoo bızdemıı gırsekk...
ya bakmışsınki düzelmiş saglıgın bukadar kendine stres yapmatıpkı yumurtalarım gibi bende tembelimmmmm
ya bakmışsınki düzelmiş saglıgın bukadar kendine stres yapma
melike benımde boyum 1.72 kılomda 77 le hamıle kaldım şu an 79 um umarım çok kılo almam ama çok ıştahlıyım şole bı 10 kıloyla tamamlasam tam super olcak ama ılk evlendımde çok kılo aldım hamıle kalmadan 4 ay once 85 kıloyu gordum sonra dıyet yaptım ve 77 le hamıle kaldım.sende hamıle kalmadan elınden geldıgınce ver kılonu zor oluyo dıolar ben şole bı 65 olsam ıyı olurdu ama olmadı
benimde kilom var canım hiç sorma bu arada size sölemedim gecen yıl eylül 25 te düşük yaptım sonra bi sürü ilaç kullandım sinir stres bebegimi kaybettim 5 haftalıktı olsun ne kadar olursa olsun o benim parcamdı ........sinirden ilaçlardanmı çok kilo aldım suanda en az 10 kilo vermem lazım ama eşim dısarıya bırakmıyo 80 kilo oldum boyum 172 normalde kiloulu gözükmüyorum kimse inanmıyo kilomu söleyince sadece biraz kemiklerim iri duruyooo
olsun kemikliysen öyle olur zaten bende kemikliyim eşin begenmiş almış seni biraz dikkat ederek verriz aslında ben işe girsem verrim biliyorum çünkü şuan oturdum yerde asansör yok yollar biraz yokuşlu yazın yürüyüşe gidiyoduk eşimle şimdi evde geçiyoruz vakit napalım havalar sogudu ya ölüm hariç herşeyin çaresi vardır istedikten sonra verir insan ama bendeki sadece istemeyle olmuyo istesemde bendeki pko bunu zorluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?