2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlarr ben 23 yasındayımm unıv 2 sınıf terkımm ıstanbulda ıyı tasarım sırketlerınde calıstım evlendıkten sonrada teklıf geldıde esımm cokk kıskanc ızın vermedıı.. okulda yarıda kaldıı aff beklıyrm en azından okulu tamamlamak ıstyrm..

21 yaşındayım dın kulturu ogretmenıyım ama hıç çalışamadım oğretmen olarak şımdı bıde hamıle kaldım daha bılmem ne zaman çalışırım

kayıvalidelerle aranız nasıl kızlarrrrrrrrrr

iyi diyelim iyi olsun bazen kıssamda kaynanama iyi sayılır............eltim tam sende olandan taaaaaaaaaam cnm

evlenmeden oncede muhasebecı olarak falan çalıştım ama şu anda eşım oyle şeylerede ızın vermez bı tek ogretmelığe ızın verır o da bundan sonra bakalım ne zaman olur allah bılır

evlenmeden oncede muhasebecı olarak falan çalıştım ama şu anda eşım oyle şeylerede ızın vermez bı tek ogretmelığe ızın verır o da bundan sonra bakalım ne zaman olur allah bılır

hayırlısı olsun canım bak negüzel bebegin olucak inşllh onunla ilgilenirsin sende

canım bende iki yıl urfada okudum işletme şimdi üstten devam ediyom aöften 3 .sınıftayım bakalım bitsinde polislige yada devlet memuru olarak atanayım biyerlere inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…