- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
ayy sorma canım geliyo gidiyodu bize kayınvalidemleri kınıyo duruyodu halbuki kaynana kayınbaba evlenirken herseylerini almışlar altın takmışlar inanınki dügünü eşimle benim ailem yaptı kayınbabam emekli bende fazla masraf ettirmedim eşime oda polis eşi kayımda polis ama gel gör ki kendini geliştirememiş çok fesat bi insannn
öyle aman benım huzurum yerımde olsunda kım ne yapıyosa yapsın huzurumu kaçırmasınlar yeterr
herkez bir olmuyor işte iyiler kadar kötülerde var.sen iyiysen güzelsen iyi bi eşsen hamaratsan kıskanılan hep sen olursun zaten.fesatlıgı kendine olur kendi akybeder sen kalbini temiz tut kazanan sen olursun.malesef herkzein ailesi bir olmuyor boşver kendinizin yapması çok daha iyi olmuş hiç olmassa biz yaptık deyip başınıza kalkamazlar bizde herşeyi ortak yaptık eşinle huzurluysan boşver gerisi boş
yakınlar canımmmm ben kendı aıleme uzagımm...
yakınlar canımmmm ben kendı aıleme uzagımm...
ıste evde cook sıkılıyrm aslında cıkacak bıyerde yok esımde kıskanccc bırazcıkk butun gun temızlık yapıyrmm haftada 1 2 kez cam sılıyrmm can sıkıntısından...
bende aileme uzaktayım ya saglık huzur olsunda napalım böyle olsun:13:
ıste evde cook sıkılıyrm aslında cıkacak bıyerde yok esımde kıskanccc bırazcıkk butun gun temızlık yapıyrmm haftada 1 2 kez cam sılıyrmm can sıkıntısından...
bende esımle herseyımı onla paylasıyrmm...
benimde çok çevredm yok ya az ve öz olsun.bende hergün ev işi yapıyorum titizim okonudabazen arkadaş gezmeleri oluyor eşimin ailesine gidip geliyoruz eşimle geziyorum çogunlukla
ahh canım yaa yakın olsaydık keşke bakın cay yapıyom eşim görevde yalnız içicem simdi hiç tadı olmıcak biliom ama keşke burda olsaydınız gelin beraber olsun bacılarrr
ben cook sevıyrm esımıı kızlarrr... hep dua edıyrm allahım ona uzun omurler versınn ...
keşke canım yakın olsaydık evet teşk ederiz düşündügün için dünya küçük belli olmaz yerimizede iç çaydanahh canım yaa yakın olsaydık keşke bakın cay yapıyom eşim görevde yalnız içicem simdi hiç tadı olmıcak biliom ama keşke burda olsaydınız gelin beraber olsun bacılarrr
ben cook sevıyrm esımıı kızlarrr... hep dua edıyrm allahım ona uzun omurler versınn ...
hangı sehırdesınız kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?