- Konu Sahibi melike_ecesuu
izmir den bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cook sevıyrm esımıı kızlarrr... hep dua edıyrm allahım ona uzun omurler versınn ...
sağol hayatım duşunmen yeter ellerıne sağlık içmiş kadar oldum:)
ben cook sevıyrm esımıı kızlarrr... hep dua edıyrm allahım ona uzun omurler versınn ...
keşke canım yakın olsaydık evet teşk ederiz düşündügün için dünya küçük belli olmaz yerimizede iç çaydan![]()
içmem mi bacım inşallah beklerim buyrun gelin vallaaaa![]()
![]()
calısann varmıı aranızda kızlrr...
kayıvalidelerle aranız nasıl kızlarrrrrrrrrr![]()
ayy sorma canım geliyo gidiyodu bize kayınvalidemleri kınıyo duruyodu halbuki kaynana kayınbaba evlenirken herseylerini almışlar altın takmışlar inanınki dügünü eşimle benim ailem yaptı kayınbabam emekli bende fazla masraf ettirmedim eşime oda polis eşi kayımda polis ama gel gör ki kendini geliştirememiş çok fesat bi insannn![]()
calısann varmıı aranızda kızlrr...
evlenmeden oncede muhasebecı olarak falan çalıştım ama şu anda eşım oyle şeylerede ızın vermez bı tek ogretmelığe ızın verır o da bundan sonra bakalım ne zaman olur allah bılır
kızlarr ben 23 yasındayımm unıv 2 sınıf terkımm ıstanbulda ıyı tasarım sırketlerınde calıstım evlendıkten sonrada teklıf geldıde esımm cokk kıskanc ızın vermedıı.. okulda yarıda kaldıı aff beklıyrm en azından okulu tamamlamak ıstyrm..
21 yaşındayım dın kulturu ogretmenıyım ama hıç çalışamadım oğretmen olarak şımdı bıde hamıle kaldım daha bılmem ne zaman çalışırım
canım bende iki yıl urfada okudum işletme şimdi üstten devam ediyom aöften 3 .sınıftayım bakalım bitsinde polislige yada devlet memuru olarak atanayım biyerlere inşallahh![]()