2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlarrrr cok saolun buraya gelip sohbet ettginiz için bakın ne güzel oldu valla herzaman beklerim buyrun gelin ben olmasamda sohbet edin en azından birbirmizi anlayabiliyoruz bizede bu lazım deilmi allah razı olsun hepinizden canlarım ben hepinizi çok sevdim gercekten cokta memnun oldum tanıstıgıma iyiki geldinizz

anne olanlar dyoki bebek olunca kilo veriyoruz diyolar çünkü uykusuz geceler bebişin arkasından koşturuyosun verriz ozaman ogünler gelsinde inşllh

annemde öle diyo canım inşallah tatlım benim halalarında öleydi kızım diyo zaten emzirirken gidiyomus bacımm :13:

canım sendende allah razı olsun bende çok memnun oldum cana yakınlıgın içinde teşk ederim bende sevdim sizleri görüşürüz yine inşllh ben çıkıyorum kendinize iyi bakın kızlar iyigeceler görüşmek üzere Allah a emanet olun

çok tesekkür ederim bitanem benim sanada hayırlı geceler rabbime emanet ol emiiiii

2009 yılının güzel gelinleriiii hepinize hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydın 2009 gelinleri ben geldim

kızlar o kadar çok şey yazmışsınız ki tek tek alıntı yapamadm
yeni gelenler hoş geldiniz
bebişi olmayanlara rabbim en kısa zamanda nasip eder inş
aranızda benden başka bi hamile daha war sanırım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş
6 haziran 2009 da ewlendim
bende sizler gibi çok ama çok sewerek we deliler gibi aşık durumda ewlendim
bugüne kadar pişman olmadım ki rabbim hiçbirimizi pişman etmesin
ben 23 yaşındayım
7 aylık hamileyim
sizlerin elti sorunu war allaha şükür bende o yok tek gelinim ama benimde 3 tane görümcem war hepside benden küçük ben genelde ii anlaşıyorum hepsiyle kayınwalidemde dahil ama onlar beni kıskanıyolar eşim tek erkek olduğu için bazen surat bile yapıldığı oluyo ama garipsemiyorum napim pek paylaşmayı sewmiyolar çünkü
bende ew hanımıyım doğma büyüme adanalıyım
şuan urfada yaşıyorum eşimin işi dolayısyla
çalışmayı düşünmüyyorum çünkü eşim bunu düşünmemi yasakladı kıskanç bi kocaccığım warda zaten allahın izniyle ocak 15ten sonra bebişim gelecek artık tek işim o olur sanırım
bende sizler gibi tekim ewde burda kimsem yok sürekli ewdeyim eşimin çalışma saatleri ve kıskançlığı yüzünden dışarıda çıkamıyorum
bende kendimi internetle oyalıyorum bi de prensesim için hazırlıklar yapıyorum işte örgü falan ayrıca bi de tabi ki temizlik artık beni çok yorsada yinede duramıyorum
galiba çenem düştü bu kadar yeter şimdilk öptüm hepinizi

Son düzenleme:

tekrardan hoşgeldin canımmm
tek erkek olmasıda böle bişi işte bacım napalım ssglık olsun
ayy ne güzel canım yaa bebişine bişiler örüyosun allahım inşallah bizede nasip eder yaa dua et emi bizede canımsın saglıcakla gelir inşallah bebişinnn

Son düzenleme:

hoşbuldk tatlım
yaw ewet aslında ben kendimi yinede şanslı görüyorum nasıl olsa kızlar ewlenip gitcekler bi tanesi nişanlı zaten
ewet elimden geldiğince ufak tefek şeyler yapıyorum etmem mi tatlım emin ol her namzdan sonra allahım bebişi olmayan isteyen tüm kullarına bu güzelliği yaşattır diye dua ediyorum

günaydın bayanlar...........işlerim bitti şimdilik .......... hava çok güzel ama gezicek bir arkadaş bile yok

allah bin kez razı olsun canım inaşlalh rabbim seninde güzel gönlüne göre verirrrr

hayırlı sabahlar bayanlarr aramıza hoşgeldın sheker_cat bende hamışım topığın şımdılık 2 hamışıyız bende 3 aylık hamışım sen baya ondesın nası gıdıyo hamılelılk?seyma hava burdada çok guzel keşke ıstanbulda olsaydım ben ıstanbullu ve ıstanbulu çok seven bırıyım gezerdım fildir fildir

hoşgeldin tatlım benim keyifler nasıl bebişinleee
evet canım simdilik iki hamişimiz var inşallah bu ayda biz hamiş olurda katılırız aranızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…