- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
bende hem çok sabırsızım hemde gelemem oyle sese yaramaz çocuğa heralde sabrım olur başkalrının çocuklarını çok sveıyorum ama akıllı olanları:)
ahh canım yaa ne cıktı sende bak bende yumurta tembelligi cıktrı dr klomen verdi bakalım nolucak canım bu ay inşallah melegin senle olur en yakın ve hayırlı bi zamandaa
siz yine negüzel 4 kardfeşmişsiniz ben 2 evin tek kızıyım abim var.ben çok kalabalık bir ortamda büyümedim ama yinede arkadaşlarım ogünlerde daha çoktu şimdi ise okadar çok yok başka bi ortamdasın ama zamanla alışıyosun herşeyebenımde oyle hayatım 4 kardeşız gelenımız gıdenımız de olur ederdı bende pek yanlızlığı bılmıyodum burda oğrendım:)şımdı o kadar alışmşımkı bıraz kalabalıkta kalıyım hemen başım ağrıyo sese gelemeyn bı ınsan oldum:)
dr aslında ufak tefekk seylerden olmuyoo dıyoo ama 2 sene olduu olmadıı 2 kere asılama denedıkk sımdı yılbasından sonra tupbebekk denıycez.. esımın aılesınde cook varr bebegı olmayn o yuzden beklemenın anlamıı yokk dedıkk.. bende kullandımm klomen agrı yapıyoo ılaca basladıgın zamandan adet olana kadar.. ıns olur tekk eksıgımız bebegımızz..
hşb. cnm sağol amin inş yaaaaaaaa :/ [evet tatlışım benim hoşgeldinnnn
ahhh canım hiç sorma aynı dertten müzdaribiz bende bebiş istiyorum hayırlısıyla inşallahhhh rabbim bizede hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn"]hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
allah bağışlasın ne hoş hemenmi hamile kaldın cnm düüşündüğün ay ?merhabalar
bende 2009 kasım gelınıyım bu ay 1 sene olcak ınşallah:)
şu an 3 aylık hamişim bebek ısteyen herekese rabbım ınşallah nasip eder kızlar
olmıycak dıye uzulmeyın sakın daha yenı sayılır evlılıklerımız.
bu arada melikecim benim de ailem malatyalı umarım vaktın guzel geçıyodur oralarda
cnm ya sen nasıl muayene oldun bana gittiğimde doktor bir tek göbeğimde alet gezdirerek baktı sadece bişiy yok gayet iyi kistte yok dedi ............ ama 5 ay biticek bu ay yok hala bebek filan .................ahh canım yaa ne cıktı sende bak bende yumurta tembelligi cıktrı dr klomen verdi bakalım nolucak canım bu ay inşallah melegin senle olur en yakın ve hayırlı bi zamandaa
canım inşllh Allah tan hayırlısı olur.kendini üzme ve bunaltma olmassa bile evlatlık bebek alabilirsin.inşllh bebişinide kavuşursun
bendede pko teşhisi konmuştu bakalım neolucak ?:18:
inşallah bizimkilerde akıllı olur canım ben diom zaten eşime umarım benim küçüklügüme benzemezler cok yaramzdım bendeee
siz yine negüzel 4 kardfeşmişsiniz ben 2 evin tek kızıyım abim var.ben çok kalabalık bir ortamda büyümedim ama yinede arkadaşlarım ogünlerde daha çoktu şimdi ise okadar çok yok başka bi ortamdasın ama zamanla alışıyosun herşeye
dr aslında ufak tefekk seylerden olmuyoo dıyoo ama 2 sene olduu olmadıı 2 kere asılama denedıkk sımdı yılbasından sonra tupbebekk denıycez.. esımın aılesınde cook varr bebegı olmayn o yuzden beklemenın anlamıı yokk dedıkk.. bende kullandımm klomen agrı yapıyoo ılaca basladıgın zamandan adet olana kadar.. ıns olur tekk eksıgımız bebegımızz..
ayyy canım hiçüzülme ben cok duydum pko polupta hamile olanı inşallah hayırlısıyla darısı sana bitanem benimmm
hşb. cnm sağol amin inş yaaaaaaaa :/ [
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn"] allah bağışlasın ne hoş hemenmi hamile kaldın cnm düüşündüğün ay ?
cnm ya sen nasıl muayene oldun bana gittiğimde doktor bir tek göbeğimde alet gezdirerek baktı sadece bişiy yok gayet iyi kistte yok dedi ............ ama 5 ay biticek bu ay yok hala bebek filan .................
umarım akıllı olurlar yada allah sabrını verırı heralde uykumada çok duşkunum zaten uyumassada yandımkı ne yandım
ayy bende hep tek kızlar degerlı olur ya çok heveslenırdım:)senıde şımdı paylaşamıyolardır.
ınss ee evlılık nasıl gıdıyoo bakalımm sıkayetcıı varmı??
sagol canım benim çok teşkler inşllh hepimizin olurda burada paylaşırız o güzel haberleri darısı sanada canım
evlılık supper gıdıyoo
allah bozmasın canım kırk bin kere maşallahhhh hepimizeeee
canım beni hep alttan muayene etti doktorum hatta adetliyken cagırdı bi günde yumıurta takibi yaptı öle ögrendim canım
hımm.. bana bakmadı bakalım birazdaha geçsinde ondan sonra olmassa yine yol gözüküyo zaaten ama allah düşürmesin kimseyi yinede do ktorlara cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?