2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende hem çok sabırsızım hemde gelemem oyle sese yaramaz çocuğa heralde sabrım olur başkalrının çocuklarını çok sveıyorum ama akıllı olanları:)

inşallah bizimkilerde akıllı olur canım ben diom zaten eşime umarım benim küçüklügüme benzemezler cok yaramzdım bendeee

dr aslında ufak tefekk seylerden olmuyoo dıyoo ama 2 sene olduu olmadıı 2 kere asılama denedıkk sımdı yılbasından sonra tupbebekk denıycez.. esımın aılesınde cook varr bebegı olmayn o yuzden beklemenın anlamıı yokk dedıkk.. bende kullandımm klomen agrı yapıyoo ılaca basladıgın zamandan adet olana kadar.. ıns olur tekk eksıgımız bebegımızz..

siz yine negüzel 4 kardfeşmişsiniz ben 2 evin tek kızıyım abim var.ben çok kalabalık bir ortamda büyümedim ama yinede arkadaşlarım ogünlerde daha çoktu şimdi ise okadar çok yok başka bi ortamdasın ama zamanla alışıyosun herşeye

canım inşllh Allah tan hayırlısı olur.kendini üzme ve bunaltma olmassa bile evlatlık bebek alabilirsin.inşllh bebişinide kavuşursun

evet tatlışım benim hoşgeldinnnn
ahhh canım hiç sorma aynı dertten müzdaribiz bende bebiş istiyorum hayırlısıyla inşallahhhh rabbim bizede hayırlı bir evlat nasip etsinnnn
hşb. cnm sağol amin inş yaaaaaaaa :/ [
hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn"] allah bağışlasın ne hoş hemenmi hamile kaldın cnm düüşündüğün ay ?

ahh canım yaa ne cıktı sende bak bende yumurta tembelligi cıktrı dr klomen verdi bakalım nolucak canım bu ay inşallah melegin senle olur en yakın ve hayırlı bi zamandaa
cnm ya sen nasıl muayene oldun bana gittiğimde doktor bir tek göbeğimde alet gezdirerek baktı sadece bişiy yok gayet iyi kistte yok dedi ............ ama 5 ay biticek bu ay yok hala bebek filan .................

inşallah bizimkilerde akıllı olur canım ben diom zaten eşime umarım benim küçüklügüme benzemezler cok yaramzdım bendeee

umarım akıllı olurlar yada allah sabrını verırı heralde uykumada çok duşkunum zaten uyumassada yandımkı ne yandım

ayy bende hep tek kızlar degerlı olur ya çok heveslenırdım:)senıde şımdı paylaşamıyolardır.

hımmm evet canım yaa sag kasıgımda bi sancı oluyo benimde bakalım ayın 8 de adet tarihim inşallahhh melegim benimledirr inşallah canım seninde melegin gelirrr hayırlısıylaaa

canım beni hep alttan muayene etti doktorum hatta adetliyken cagırdı bi günde yumıurta takibi yaptı öle ögrendim canım

ayyy onu hiç sorma canım burda arkadsım var onun kızıda hep kadın uyucak zaman uyanıyo gecen eşime dedimki benim uykum cok agırdır napıcaz oda dediki valla ben uyurum bakamammm

canım beni hep alttan muayene etti doktorum hatta adetliyken cagırdı bi günde yumıurta takibi yaptı öle ögrendim canım

hımm.. bana bakmadı bakalım birazdaha geçsinde ondan sonra olmassa yine yol gözüküyo zaaten ama allah düşürmesin kimseyi yinede do ktorlara cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…