• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

gorumcemi severım gerçı sadece bayramlarda ve tatıllerd egoruyom ıyıdır.kayınvaldemde ıyıdir işte:D

gerçı uzak olmak her zaman ıyı oluyo onlar bursada ben ızmırde senın nasıl aran kayınvaldeyle canım

anladım canım benim mi süperrr desem ben eşimin ailesine hep annecim babacım derim tabii bunu elticim cekemediii saolsun bende uzak duruyom ondan cünkü sürekli yılan gibi sokmaya calışıyo eşimde istemiyo konusmamızı taa bastan beridir uzak dur yengemden diyo o anlaşamıyo kayınvalidemle kayınbabamda napsın kızım kızım diyoo eltücüme :9: :9:

anladım canım benim mi süperrr desem ben eşimin ailesine hep annecim babacım derim tabii bunu elticim cekemediii saolsun bende uzak duruyom ondan cünkü sürekli yılan gibi sokmaya calışıyo eşimde istemiyo konusmamızı taa bastan beridir uzak dur yengemden diyo o anlaşamıyo kayınvalidemle kayınbabamda napsın kızım kızım diyoo eltücüme :9: :9:

uzak olmakla iyi edersin boşver o açtlasın sen çatlatmaya devam et:1:kötülük eden kendi bulurmuş sen iyi olda boşver:31:

benım gorumcem var ama ıyıdır allah ıçın oyle çok nadır goruşsekte nasılsın ıyımısın ıyıyım sen resmıdır ıyıdır eltılerımde ıyıdır bı kotuluklerını gormedım gerçı hepsı bursadalar belkıde ondan:)kayınvaldem bazen yersız konuşuyo sadece ona kızıyomda o da ıyıdır yıne

kayınvaldemle gelın kaynana hocbısey yapamıyrz saolsun her ıste bulunuyoo cocukları elınde hıcbıseyden gerı kalmıyoo..

benım gorumcem var ama ıyıdır allah ıçın oyle çok nadır goruşsekte nasılsın ıyımısın ıyıyım sen resmıdır ıyıdır eltılerımde ıyıdır bı kotuluklerını gormedım gerçı hepsı bursadalar belkıde ondan:)kayınvaldem bazen yersız konuşuyo sadece ona kızıyomda o da ıyıdır yıne

iyi canım her evde olan şeyelr kimseninki dört dörtlük olmuyor çok ciddi sorunlar olmadıktan sonra idare edecegiz yani:34:

uzak olmakla iyi edersin boşver o açtlasın sen çatlatmaya devam et:1:kötülük eden kendi bulurmuş sen iyi olda boşver:31:

ayy sorma canım geliyo gidiyodu bize kayınvalidemleri kınıyo duruyodu halbuki kaynana kayınbaba evlenirken herseylerini almışlar altın takmışlar inanınki dügünü eşimle benim ailem yaptı kayınbabam emekli bende fazla masraf ettirmedim eşime oda polis eşi kayımda polis ama gel gör ki kendini geliştirememiş çok fesat bi insannn :47:

aman canım iyi ol kötülükle kim nereye varmış herkes ettiginden utansınnn :19:

Back