- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.021
iiyim tatlım saol sen nasılsın
hoşgeldin kelebekli aramıza
07.06.2009 evlendim
ben de ist oturuyom
gülcancım bizim aramızda bigün warmışşş ne güsel yaw
günaydın h.g tatlım aramıza bende 6 haziranda ewlendim we 7,5 aylık hamileyim snin bebiş war mı yoksada düşünüyomusun
iii cnm işteyim
akşam ben kapatınca baya sohbet
olmuş onları okudum seni gördüm slm vereyim dedim
bebiş nasıl
Hepimizde hemen hemen aynı tarihlere yakınız ve cogu kişide bebek düşünüyor :) Şeker kedi Sen bize bakılaraktan baya bi erkencisinBizde Düşünüyoruz ama bakalım nasip artık.
hmm ewet bende bırakadm sohbeti ama pek halim yoktu en son kalktım
bebiş ii maşallah kıpır kıpr hiç durmuyo teyzesi
Günaydın kızlar
Hepimizde hemen hemen aynı tarihlere yakınız ve cogu kişide bebek düşünüyor :) Şeker kedi Sen bize bakılaraktan baya bi erkencisinBizde Düşünüyoruz ama bakalım nasip artık.
Günaydın kızlar
yerim ben cadıyı sağlık bir sekilde gelsin bakalım
dünyaya cimcime hanım adını ne koyacaksınız cnm
yaw ewet çalışmayınca we ewde tek olunca bi de bebekleri sewince istedik we allaha şükür minik kuşum her geçen gün büyüyo benimle rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder inş.
günaydın denizcim
saol teyzesi allahtan bişe çıkmazsa ilkem düşünüyoruz inş
adı çok güzel cnm ilkem hnm çok asil bir isim
yaw ewet çalışmayınca we ewde tek olunca bi de bebekleri sewince istedik we allaha şükür minik kuşum her geçen gün büyüyo benimle rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder inş.
iyiyim canım sağol işten ayrılacağım yakında o yüzden yoğun çalışıyorum sen nasılsıngünaydın cnm nasılsın
günaydın tatlımyaw ewet çalışmayınca we ewde tek olunca bi de bebekleri sewince istedik we allaha şükür minik kuşum her geçen gün büyüyo benimle rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder inş.
günaydın denizcim
saol teyzesi allahtan bişe çıkmazsa ilkem düşünüyoruz inş
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn İnşallah. Allah isteyen herkese versin hayırlı bebekler....
Senin bebiş kız mı erkek mi? Adını ne koymayı düşünüyorsunz?
merhabalar günaydın kızlarrrrrrrrrrr.... 10 da kocim kaldırdı kahvaltı yaptık ve işine gitti bende akşam yapıcağım bireğin içini hazırladım çünkü buralara takılınca net başından kalkmak ne mümkünbulaşıklarıda toparladım evlerimi yarın süpürtürüm artıkınnn gece rüyamda siyah dumanlar görüyordum bi rüya tabirine bakmalıyım ebru şallıda plates yapıyor yahu ayy azıcık kilo aldım sanırsam badilerim hiç yakışmıyor neyse kızlarrrrrrrrrrrrr sizi özledim yahuuuuuuuu :82:
bencede cnm :82:günaydın kızlarr
ne boğucu bi hava var yaaa...
sisli,bulutlu vs..
bugün eşimle bi uyandık ki işe geç kalmışız amaan bişey olmaz deyip sarıldık bi 20 dk.daha uyuduk
ne rahatlık di mi..
h.geldin tatlım ii maşallah ellerine sağlık ben çıkıyorum tatlım midem bulanıyo kocağımda uyuyo girip yanına bende uyuyayımm midemin bulantısı geçerse gelirim yine öptm seni by
günaydın kızlarr
ne boğucu bi hava var yaaa...
sisli,bulutlu vs..
bugün eşimle bi uyandık ki işe geç kalmışız amaan bişey olmaz deyip sarıldık bi 20 dk.daha uyuduk
ne rahatlık di mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?