• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ank.dan canım deniz olması güzelde ailemi,arkadaşlarımı ve ank.yı özlüyorum hatta simidini çooooook özledim:1:

daha 4 gününmü var canım adetine çıkmazki yani imkansız gibi birşey ben adetimin olduğu günün gecesi yaptım 2..çizgi silik çıktıki ertesi sabah kanıma baktırdım 2000lerdeydi beta hcg düşün okadar yüksek olmasına rağmen silikti

Ben geride kalmışım sen hamilemisiiiiiiiiiin?birde merak ettim adet oldun ve akşamı yaptın hamile olduğunu mu anladın?yani üstünemi gördün???

ank.dan canım deniz olması güzelde ailemi,arkadaşlarımı ve ank.yı özlüyorum hatta simidini çooooook özledim:1:

daha 4 gününmü var canım adetine çıkmazki yani imkansız gibi birşey ben adetimin olduğu günün gecesi yaptım 2..çizgi silik çıktıki ertesi sabah kanıma baktırdım 2000lerdeydi beta hcg düşün okadar yüksek olmasına rağmen silikti

anladım canımm dedim yaa bu arkadasta 7 ekimdi ne bilim ümitlendim bende sevincten test yapayım dedim hayırlısı olsun canımm :29: :16:

anladım canımm dedim yaa bu arkadasta 7 ekimdi ne bilim ümitlendim bende sevincten test yapayım dedim hayırlısı olsun canımm :29: :16:

sıkma canını sakın hiç belli olmaz bence sen adet gününün 1gün gecikmesini bekle yada gecesi yap birşey varsa kesin çıkar ama sağlık ocağında yapılan idrar testinde bile 10günü geçmesi gerekiyor ozaman çıkıyormuş birde hassas testler var belkide ondan almıştır ark.ın

sıkma canını sakın hiç belli olmaz bence sen adet gününün 1gün gecikmesini bekle yada gecesi yap birşey varsa kesin çıkar ama sağlık ocağında yapılan idrar testinde bile 10günü geçmesi gerekiyor ozaman çıkıyormuş birde hassas testler var belkide ondan almıştır ark.ın

anladım canım artık öle yaparız bide tatlım benim çok soalll :29: :16:

neyse canlar bende cıkayım kendinize cok iyi bakın olurmu hersey için çok saolun rabbime emanet olun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bacılarrr hayırlı geceler tatlı rüyalarrrr:29:v:16:v:16:

günaydın herkese gce sohbet koyuymuş yine
melikem tatlım acele etme daha adetine kaç gün war en az 3 gün adetin geçtikten sonra çıkıyo testte sıkma canını raht ol olurmu:16:

Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini :34:.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?

Son düzenleme:
Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini :34:.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?

günaydın canım hoşgeldin, nisan da evlendim ben de. hamile olan var canım ve hamişlerimiz artıyor inşallah biz de düşünüyoruz bakalım nasip.:71:

kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim :9::9:

günaydın canım sende hoşgeldin. inşallah seninde bebişin olur, başarı dilekleri benden sana da gelsin :15:

günaydın h.g tatlım aramıza bende 6 haziranda ewlendim we 7,5 aylık hamileyim snin bebiş war mı yoksada düşünüyomusun

kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim :9::9:

günaydın sende h.geldin canım aramızda 1 hafta warmış aramızda:29: peki düşünüyomusnz bebiş

hoşgeldin nurum bende 07.06.2009 evlendim
evet cnm hamile arkdaşlarımız var
biz biraz bekleyeceğiz bebek için su anda düşünmüyoruz
bebek

Back
X