2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hşg. melikemmm sağol katrecim kahvekolik bebek çalışmaları nasıl gidiyor

ayyy o tepsideki çiklatalar ye beni diyor renge bak bi duruşa bak yaaa:95: dün melike heveslendirdi böreğe şimdide sen :94:neden bu kadar cnm çekiyor yahu anlamadım ki :97:

günaydın herkese gce sohbet koyuymuş yine
melikem tatlım acele etme daha adetine kaç gün war en az 3 gün adetin geçtikten sonra çıkıyo testte sıkma canını raht ol olurmu

saol tatlım benimmmm öle yapacam artıkk
Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini .. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?
merhaba canım hoşgeldin bende 4-5 temmuz 2009 geliniyim aynı gün evlenmişiz bacım bebek düşünüyoz ama hayırlısı bakalımm
kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim
hoşgeldin tatlım benimmm
bizde seni özledik kuşummm
günaydın kızlarr

ne boğucu bi hava var yaaa...
sisli,bulutlu vs..
bugün eşimle bi uyandık ki işe geç kalmışız amaan bişey olmaz deyip sarıldık bi 20 dk.daha uyuduk
ne rahatlık di mi..
hımm bogucu havayı bende hiç sevmiyom canım sorma yaaa
bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ?
hoşgeldin canımm benimm
balım siz isteyin yeter yapmam mı
ellerine saglık katrecimmm

hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa

canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?

evet çikolata olsun sigara olmasın avatarındaki gibi :))))di mi şekerim
sigara olmasın tabi.
keşke olmasaydı yani
ama 4e düşürdüm bitecek yakında.

sana da tatlım.

ben de feci kahveciyim, bi de seni her gördüğümde çekecek canım gibi duruyor :)
yaşasın kahve kardeşliği o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…