• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ? :1:

gel tabiki de :) bende tam kahve yapmıştım kendime...

buyurun kızlar;

hos-bir-turk-kahvesi-sunumu-002.jpg

Son düzenleme:
ayyy o tepsideki çiklatalar ye beni diyor renge bak bi duruşa bak yaaa:95: dün melike heveslendirdi böreğe şimdide sen :94:neden bu kadar cnm çekiyor yahu anlamadım ki :97:

günaydın herkese gce sohbet koyuymuş yine
melikem tatlım acele etme daha adetine kaç gün war en az 3 gün adetin geçtikten sonra çıkıyo testte sıkma canını raht ol olurmu:16:

saol tatlım benimmmm öle yapacam artıkk :16: :emir_bebek:
Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini :34:.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?
merhaba canım hoşgeldin bende 4-5 temmuz 2009 geliniyim aynı gün evlenmişiz bacım bebek düşünüyoz ama hayırlısı bakalımm :29: :16:
kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim :9::9:
hoşgeldin tatlım benimmm:29: :16:
merhabalar günaydın kızlarrrrrrrrrrr.... 10 da kocim kaldırdı kahvaltı yaptık ve işine gitti bende akşam yapıcağım bireğin içini hazırladım çünkü buralara takılınca net başından kalkmak ne mümkün:23: bulaşıklarıda toparladım evlerimi yarın süpürtürüm artıkınnn gece rüyamda siyah dumanlar görüyordum bi rüya tabirine bakmalıyım ebru şallıda plates yapıyor yahu ayy azıcık kilo aldım sanırsam badilerim hiç yakışmıyor:24: neyse kızlarrrrrrrrrrrrr sizi özledim yahuuuuuuuu:7::71::82:
bizde seni özledik kuşummm :29: :16:
günaydın kızlarr

ne boğucu bi hava var yaaa...
sisli,bulutlu vs..
bugün eşimle bi uyandık ki işe geç kalmışız amaan bişey olmaz deyip sarıldık bi 20 dk.daha uyuduk :1:
ne rahatlık di mi..
hımm bogucu havayı bende hiç sevmiyom canım sorma yaaa :5:
bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ? :1:
hoşgeldin canımm benimm :29: :16:
balım siz isteyin yeter yapmam mı :1:
ellerine saglık katrecimmm :29: :16:
hşg. melikemmm sağol katrecim kahvekolik bebek çalışmaları nasıl gidiyor:emir_bebek:

hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa :7: :1: :emir_bebek:

hşg. melikemmm sağol katrecim kahvekolik bebek çalışmaları nasıl gidiyor:emir_bebek:
canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?

evet çikolata olsun sigara olmasın avatarındaki gibi :))))di mi şekerim
sigara olmasın tabi.
keşke olmasaydı yani :39:
ama 4e düşürdüm bitecek yakında.

sana da tatlım.

ben de feci kahveciyim, bi de seni her gördüğümde çekecek canım gibi duruyor :)
yaşasın kahve kardeşliği o zaman :37:

Back
X