- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.041
bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ?![]()
bende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ?![]()
teşekkürler kızlar. beni görenin canı da hep kahve çeker.
nefis yaa yanında da çikolata.
hayırlı sabahlar sekerlerrrrimmmm![]()
teşekkürler kızlar. beni görenin canı da hep kahve çeker.
nefis yaa yanında da çikolata.
ayyy o tepsideki çiklatalar ye beni diyor renge bak bi duruşa bak yaaa:95: dün melike heveslendirdi böreğe şimdide sen :94:neden bu kadar cnm çekiyor yahu anlamadım ki :97:
günaydın herkese gce sohbet koyuymuş yine
melikem tatlım acele etme daha adetine kaç gün war en az 3 gün adetin geçtikten sonra çıkıyo testte sıkma canını raht ol olurmu![]()
merhaba canım hoşgeldin bende 4-5 temmuz 2009 geliniyim aynı gün evlenmişiz bacım bebek düşünüyoz ama hayırlısı bakalımmGünaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?
hoşgeldin tatlım benimmmkızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim![]()
bizde seni özledik kuşummmmerhabalar günaydın kızlarrrrrrrrrrr.... 10 da kocim kaldırdı kahvaltı yaptık ve işine gitti bende akşam yapıcağım bireğin içini hazırladım çünkü buralara takılınca net başından kalkmak ne mümkünbulaşıklarıda toparladım evlerimi yarın süpürtürüm artıkınnn gece rüyamda siyah dumanlar görüyordum bi rüya tabirine bakmalıyım ebru şallıda plates yapıyor yahu ayy azıcık kilo aldım sanırsam badilerim hiç yakışmıyor
neyse kızlarrrrrrrrrrrrr sizi özledim yahuuuuuuuu
:82:
hımm bogucu havayı bende hiç sevmiyom canım sorma yaaagünaydın kızlarr
ne boğucu bi hava var yaaa...
sisli,bulutlu vs..
bugün eşimle bi uyandık ki işe geç kalmışız amaan bişey olmaz deyip sarıldık bi 20 dk.daha uyuduk
ne rahatlık di mi..
hoşgeldin canımm benimmbende 2009 mayıs geliniyim. geleyim mi ?![]()
ellerine saglık katrecimmmbalım siz isteyin yeter yapmam mı![]()
hşg. melikemmm sağol katrecim kahvekolik bebek çalışmaları nasıl gidiyor![]()
canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?hşg. melikemmm sağol katrecim kahvekolik bebek çalışmaları nasıl gidiyor![]()
sigara olmasın tabi.evet çikolata olsun sigara olmasın avatarındaki gibi :))))di mi şekerim
yaşasın kahve kardeşliği o zaman
sana da tatlım.
ben de feci kahveciyim, bi de seni her gördüğümde çekecek canım gibi duruyor :)
ayyy o tepsideki çiklatalar ye beni diyor renge bak bi duruşa bak yaaa:95: dün melike heveslendirdi böreğe şimdide sen :94:neden bu kadar cnm çekiyor yahu anlamadım ki :97:
merhaba kızlarrr herkese iyi bir gün geçirmesini diliyorum