2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

haha sen test yaptın mı
?
yapmıycam annem kızıyoo :)))))
[

hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa [/QUOTE] oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz için

ayy canım su bi gün suyu kesene adamı bende bulup gebeticem olmuyo canım allah kimseyi bırakmasın susuzluk cok kötü bişi yaaa

kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn

h.g zehra, geçmiş olsun tatlım

sağol canım vallahi kızlar bugün memleketten teyzem aradı rüyasında görmüş iki gün üst üste hamile misin yoksa diyorbirkaç gün öncede kuzenim aramış annemi zehra ablamı rüyamda gördüm hamile mi diye noluyor yav acaba:44:melikem napıyosun kuşum

kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn

çoğu cvp verme tenezzülünde bulunmuyordu çok ayip

oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz için

o zaman ben geleyim sana kusumm bende akşama ekşili köfte yapıcammm :13:

melikeeeeeeeeeeee o deneyin bakalım benim sözümdü sana biz denemedik bu ay fazla sen dedin bu ay çok yoğundu diye yazxılar karıştı hay alllah

çoğu cvp verme tenezzülünde bulunmuyordu çok ayip

aynen canım kız senide hatırladım şimdi tatlımbende canım kaç kere bişey sordum bitane cvp veren olmadı bense herkese yorum yapıyordum ayırt etmeden hamile olanlara kendim olmuşum gibi seviniyordum canım sıkıldı çıktım vallahi bidahada girmiyorum hıh:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…