- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
amin cnm amin...........dün adet günümdü hala yok piyasada bişiyy:26:
mert olucak isim bulmak ne zormuş ama
çok sağol canımadıda cok güzelmiş annesiiii
ayyy ne güzel oğlunuzla adaş olucak oğlumoooo süperrrr....MERT.....adı gibi olsun sağlıkla gelsin ve adıyla büyüsün inşallah....
benim de Mert im var....allah ömrünü arttırsın o şimdi 26 yaşında ve annesinin ikinci gözağrısı....
hayırlı olsun kocaelinin neresindensin?bende seninle aynıyım gurbetteyim çok özlüyorum ailemi.
emine sen nasılsın.....kocaeli de benim çok sevdiğim bir kızım var......yaşça aramızda mesafe çok ama kafaca çok yakınız....
çok sağol canım
ayyy ne güzel oğlunuzla adaş olucak oğlum
ben körfezdeyim canım sen nerden geldin kocaeline ve nerdesin hehehe belki aynı yerdeyizdir
melike.... ecesu senin kızın olursa koymayı düşündüğün isim mi.....
çok sağol canım
ayyy ne güzel oğlunuzla adaş olucak oğlum
ben körfezdeyim canım sen nerden geldin kocaeline ve nerdesin hehehe belki aynı yerdeyizdir
hayırlısı olsun melikecmmmm.....demekki zamanı değilmiş......rabbim bilir zamanını sen rahat ol yeter ki....
yok canım seviyorum bu ismi ama deil sevval ece kurcaz inşallah ama simdi test yaptım sonuc negatif cıktı 4 günüm vardı adet tarihime yine umudum gittiii bu aydaaa yaaa
karamürseldeyim bende canım
uzakmışız peki sen nerden gelin geldin kocaeline
Melikeeeeeeee daha dursana hemen anlaşılmaz ki canım ya dur idrar testinde hemen anlaşılmaz ama kan testi yaptırırsan 10 gün önceden bile belli oluyo.hemen umutsuzluğa kapılma daha adetine 4 gün var.bence bekle geçtiği gün idrar değil git kan testi yaptır
ank.dan canım deniz olması güzelde ailemi,arkadaşlarımı ve ank.yı özlüyorum hatta simidini çooooook özledimİstanbuldan geldimben seviyorum burayı deniz falan süperde aile özlemini hiçbir güzellik değitiremiyo.sen nerden geldin kocaeline?
bi arkadasım vardı az önce onla konsutuk emoşum o hamile cıkmış kan test yaptırmış bide evde yapmış cıkmış bende ümitlendim yap melike cıkar deyince yaptım ama çıkmadı demekki yine yok melegim bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?