- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.001
ank.dan canım deniz olması güzelde ailemi,arkadaşlarımı ve ank.yı özlüyorum hatta simidini çooooook özledim
daha 4 gününmü var canım adetine çıkmazki yani imkansız gibi birşey ben adetimin olduğu günün gecesi yaptım 2..çizgi silik çıktıki ertesi sabah kanıma baktırdım 2000lerdeydi beta hcg düşün okadar yüksek olmasına rağmen silikti
Ben geride kalmışım sen hamilemisiiiiiiiiiin?birde merak ettim adet oldun ve akşamı yaptın hamile olduğunu mu anladın?yani üstünemi gördün???
Ya herşeyin hayırlısı canım zamanı değilmiş ama yinede ben diyorum ki bünyeden bünyeye değişir.şimdi böyle düşünelim belki rabbim sana mucizeyi verir bitanem.
ank.dan canım deniz olması güzelde ailemi,arkadaşlarımı ve ank.yı özlüyorum hatta simidini çooooook özledim
daha 4 gününmü var canım adetine çıkmazki yani imkansız gibi birşey ben adetimin olduğu günün gecesi yaptım 2..çizgi silik çıktıki ertesi sabah kanıma baktırdım 2000lerdeydi beta hcg düşün okadar yüksek olmasına rağmen silikti
anladım canımm dedim yaa bu arkadasta 7 ekimdi ne bilim ümitlendim bende sevincten test yapayım dedim hayırlısı olsun canımm
sıkma canını sakın hiç belli olmaz bence sen adet gününün 1gün gecikmesini bekle yada gecesi yap birşey varsa kesin çıkar ama sağlık ocağında yapılan idrar testinde bile 10günü geçmesi gerekiyor ozaman çıkıyormuş birde hassas testler var belkide ondan almıştır ark.ın
neyse canlar bende cıkayım kendinize cok iyi bakın olurmu hersey için çok saolun rabbime emanet olun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bacılarrr hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrv v
iyi geceler canım ayyy senle ben kalmışız zaten bende yatıyım iyi geceler diliyorum
günaydın herkese gce sohbet koyuymuş yine
melikem tatlım acele etme daha adetine kaç gün war en az 3 gün adetin geçtikten sonra çıkıyo testte sıkma canını raht ol olurmu
SWETT-------------------------dündü beklenmeyen adet cnm ---------yarın görüşürüz kızlar öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii
günaydın gamze nasılsın cnm iii misin
Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?
kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim
Günaydın kızLar, efenim burada da var 2009 geLini.. 2009'un hangi ayLarında evlendiniz? Ben 4 Temmuz. Bir de aranızda hamile kalan,doğum yapan ya da bebek düşünen var mı?
kızlar günaydın ben 2009'un 30 mayısında evlendim. şu an gebelik yok. bursada oturuyorum çalışıyorum. arkadaşlarıma başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?