• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Canım benim şükür atlattınız.Allah bundan sonra sorunsuz hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun:nazar::emir_bebek:Aminn canım inşallah isteyen herkeze olsun:16:Bu arada bebişinin resmimi bu maşallah Subhanallah:nazar::emir_bebek:Allah bağışlasın canım kokla bol bol bebişini :34::16:

canım bebişin çok tatlı maşallah Allah sağlıklı ömür nasip etsin .kokla benim için yakışıklı yeğenimizi

amin baharcım .
evet bebişimin resmi teyzeleri koklarım tabi oda ellerinizden öper

$04012013825.webp
evet teyzeleri buda UMUT paşa hepinizin ellerinden öpüyor

baharcım alevcim ben geldim :3:
unuttunuz mu beni bebişler :26:
uzuuuuuuuuuuuuun zaman oldu tanışmadığım arkadaşlara merhabalar :13: ben eskiden bu topiğin iyi bir takipçisiydim

geçmişi okuyamam kızlar yaa sabahlarım heralde bilg başında :27:

ee naptınız canlar var mı hayatlarınızda yeni gelişmeler

benim oğlumda 2 yaşını geçti teyzeleri :nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar
topiği yeni gördüm beni de aranıza alır mısınız :)
2009 haziranda evlendim ben
bir kızın var 2 yaşını yeni doldurdu
aynı dönemde evlenen arkadaşlarla birşeyler paylaşmak çok güzeldr eminim

merhaba arkadaşlar

hoşgeldin aramıza canım.maşallah kızına Allahım size bağışlasın

uzuuuuuuuuuuuuun zaman oldu tanışmadığım arkadaşlara merhabalar :13: ben eskiden bu topiğin iyi bir takipçisiydim

Canımmm hoşgeldin bende 1 haftadır felan yoktum bir bakayım dedim bugün.Özlettin kendini nasılsın maşllah prense büyümüşte abi olmuş artık:nazar::emir_bebek::1:Canım ben çocuk tedavisindeyim tüp bebek aşamasına geçmedik henüz.Sende ne var yok nasılsın canım oğluşun nasıl iyisinizdir umarım:nazar::16:
merhaba arkadaşlar
Tabiki alırız hoşgeldin aramıza:3: Allah mesut etsin bebeğinide Allah bağışlasın canım:nazar::emir_bebek::16:

Canımmm hoşgeldin bende 1 haftadır felan yoktum bir bakayım dedim bugün.Özlettin kendini nasılsın maşllah prense büyümüşte abi olmuş artık:nazar::emir_bebek::1:Canım ben çocuk tedavisindeyim tüp bebek aşamasına geçmedik henüz.Sende ne var yok nasılsın canım oğluşun nasıl iyisinizdir umarım:nazar::16:

hoşbuldum :54:
iyiyim canım ev işleri çocuk derken zaman geçiyo hep koşuşturma içindeyim :122:
büyüdü yaramazım :nazar: bi ara hasta oldu rota virüsünden 3 gün baygın yattı ishal kusma ateş çok şükür atlattı bı haftada. ömrümüzden ömür gitti :50:
inşallah olur canım ya Allah nasip eder inşallah sanada sağlıklı bebişler :49:

hoşbuldum :54:
iyiyim canım ev işleri çocuk derken zaman geçiyo hep koşuşturma içindeyim :122:
büyüdü yaramazım :nazar: bi ara hasta oldu rota virüsünden 3 gün baygın yattı ishal kusma ateş çok şükür atlattı bı haftada. ömrümüzden ömür gitti :50:
inşallah olur canım ya Allah nasip eder inşallah sanada sağlıklı bebişler :49:

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kolaymı bir çocuk ne zahmetle büyüyor.Bundan sonra iyi olur inşallah.Aminnn canım Allah herkeze nasip etsin.Bende yarın dişçiye gideceğim dolgu yeri hava alıyor agrı yaptı günlerdir:18::5:

Kızlar yarın Mevlit Kandili,hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun iyi kandiller:16:Dualarımız kabul,günahlarımız affolsun inşallah kandilin hürmetine:16::16::nazar:

İyigeceler hepinize:3:

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kolaymı bir çocuk ne zahmetle büyüyor.Bundan sonra iyi olur inşallah.Aminnn canım Allah herkeze nasip etsin.Bende yarın dişçiye gideceğim dolgu yeri hava alıyor agrı yaptı günlerdir:18::5:

Kızlar yarın Mevlit Kandili,hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun iyi kandiller:16:Dualarımız kabul,günahlarımız affolsun inşallah kandilin hürmetine:16::16::nazar:

İyigeceler hepinize:3:

hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun kızlar Allahım dualarımızı kabul etsin inşş

canım merhaba hoşgeldin unuturmuyum seni hiç oğluşunu öp benim için.ben işten ayrılmıştım eğer haberin yoksa bunun dışında bi değişiklik yok tatlım.bu arada çok geçmiş olsun oğlun rahatsızlanmış Allah bir daha yaşatmasın inşallah

sagolun canlar
aminn Allah bidaha yaşatmaz inşallah :26:

Kandilimiz Mübarek olsun kızlar Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...

Kızlar adet düzensizliği ve pkodan dolayı gebe olduğumu farkedemişim 6 aylık gebe olduğumu öğrendim:49:.Ve erken doğum riski yaşıyorum doktorun demesine göre.Dualarınıza ihtiyacım var.Biz direk tüp bebek düşünürken böyle bir haberi almak mucize gibi geldi bize.Fark etmedinmi sorusuyla karşılaştım tabiki ama dediğim gibi söktürücü içtiğim halde bazen gelmezdi.Bende yine öyle durumlar olduğunu düşündüm.Şu an bebeğin sağ ve sağlıklı olarak dünyaya gelmesi için dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun iyi sabahlar...

3 ay daha bekleyedin ya öyle öğreneydin :DDD
rabbim inş sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.
benim komşumun gelinide aynen senin gibi 6 aylıkken öğrendi
tosun gibi bir oğlu oldu .
doktorların demesine sen bakma cnm .rabbim ol derse olur bunu aklından çıkarma.

3 ay daha bekleyedin ya öyle öğreneydin :DDD
rabbim inş sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.
benim komşumun gelinide aynen senin gibi 6 aylıkken öğrendi
tosun gibi bir oğlu oldu .
doktorların demesine sen bakma cnm .rabbim ol derse olur bunu aklından çıkarma.

Canım bende isterdim ilk ayları her anını yaşamayı.Ama Allah öyle nasip etmiş.Tedaviye ara verip yaz sonu tüp bebek yaptıracaktık bu olayla karşılaştık:)Çok heyecanlıyım ve endişeliyim hayırlısı olsun hepimiz için.Allah bağışlasın komşunun oğlunuda:nazar::emir_bebek:Ben Allah'a sığındım umudumu kaybetmedim canım.Ama bunu defalarca, nasıl oldu nasıl farketemdin diye soranlarıda anlamıyorum.Benmi istedim geç öğrenmeyi.Allah onun dünyaya gelmesini kısmet ettiyse he rtürlü olur benim anlatmak istediğim buydu ama hala nasıl oldu dedilermi geriliyorum açıkçası.Zaten riskli bir gebelik yaşıyorum hayırlsıı olsun dua et canım:16::34:

Back