- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #7.501
kızlar bu ara fazla giremiyorum facede azda olsa takılıyom eklemek isteyen olursa özelden yazsın hepinizi çok öpüyoruz ogluşlarımla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tatlım uzun zaman olmus kuzum desene maşallah prensesine bitanem valla ben kübra bide burcu hamişiz 2.ye biizm gruptan kazara kaldık tatlım:) napıcan nasıl olsa olucak kuzum oldu işte tabi yakın olmasa iyiydi cünkü oglan hareketlendi koştur peşinden yapıoz bitanemm![]()
merhaaba canım iyiyiz sen nasılsın
merhaba canım hoşgeldsin maşallah kuzusunada
darısı da sana baharım inşallahhh![]()
kızlar bu ara fazla giremiyorum facede azda olsa takılıyom eklemek isteyen olursa özelden yazsın hepinizi çok öpüyoruz ogluşlarımla![]()
![]()
![]()
![]()
A.s canım iyi diyelim öyle olsun.Dün evlilik yıldönümümüzdü3 senede geldi geçti.
Allah birde evlat nasip eder inşallh bana ve olmayanlara
Sen nasılsın neler yapıyorsun
![]()
merhaba tatlım uzun zaman olmus kuzum desene maşallah prensesine bitanem valla ben kübra bide burcu hamişiz 2.ye biizm gruptan kazara kaldık tatlım:) napıcan nasıl olsa olucak kuzum oldu işte tabi yakın olmasa iyiydi cünkü oglan hareketlendi koştur peşinden yapıoz bitanemm![]()
Aminn canım Allah razı olsun sizleride mutlu etsin inşallahnice mutlu senelere canım Allahım evliliğinizi bir evlatla taçlandırsın en kısa sürede inşallah
Allah sağ salim bebeğine kavuşturup o özlemi dindirsin canım hayırlı doğumlar olsun Allah kurtarsınsaol canım bende iyiyim gün sayıyorum artık Allahın izniyle bide oğluşum hayırlısıyla alsam kucağıma daha iyi olucam
Aminn canım Allah razı olsun inşallah.Eşimde ve bende sorun olunca doktorlar tüp bebek dedi direk.Ama ben hiç klomen vs içmemiş biri olarak aşılama 1 defada olsa yaptırmayı düşünüyorum belli olmaz.Allah bilir orasını.Facem yok canım olsa eklerdim.Allah oğluşlarını size bağışlasındenk gelirsek burdan görüşrüüz canım kib öpüyorum Aeo
![]()
saol canım bende iyiyim gün sayıyorum artık Allahın izniyle bide oğluşum hayırlısıyla alsam kucağıma daha iyi olucam
hiç belli olmaz kuzumm rabbim ol desin yeterki o olur canımsın dualrım hep seninle inşallahh![]()
aaa az kalmıs kuzum seninde hadi allah kurtarsın inşallah dogumunu nasıl yapıcan bellimi canım bende ilk oglumu 39+0 da dogurmustum![]()
![]()
Sağol canım Allah razı olsun inşallah.Başkasının ettiği dua daha makbulmuş.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Rabbim sanada sağlıklı doğum nasip etsin![]()
merhaba melike 2 bebeğin hayırlı olsun cinsiyeti bebişin cnm
Canım benim ya az kalmış doğumuna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahamin kuzum aminnnnnnnnnnn![]()
![]()
oy canım benim sendemi hamilesin darısıda inşallah baharıma olsun görmüşsemde unutmusum kusura bakma gülcanım![]()
![]()
![]()
canım benim emir kaana erkek kardeş geliyor allahın izniyle inşallah metehanımız olucak subatın ilk haftası dogumum kuzum senin ne zaman belli mi ne olucak hayırlsıyla inşallah![]()
![]()
slm kızlar 12,12,12 de oğlum UMUT dünyaya geldi
3 gün yoğun bakımda kaldı şimdi iyiyiz çok şükür
slm kızlar 12,12,12 de oğlum UMUT dünyaya geldi
3 gün yoğun bakımda kaldı şimdi iyiyiz çok şükür
Canım benim ya az kalmış doğumuna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Ayy canım Allah hayırlı etsin size bağışlasın hoşgelmiş Umut bebekNe güzel tarihte doğmuş.Allah kaderinide güzel yazsın
Sen nasılsın arkadaşım neden yoğun bakımdaydı bebeğin inşallah iyisinizdir ikinizde tekrardan Allah bağışlasın canım
![]()
oyy maşallah kuzuma canımm normal mi dogdu bitanem yoksa sezeryanlamı oldu saglıcakla büyüsün kuzucun inşallah darısıda baharıma olsun inşallahhhhh![]()
![]()
evet kuzum az kaldı agrılarım arttı biliyosun kaanı doguralı cok olmadı tekrar hamile olunca sezaryan yerim artık agrı yapıo mide yanması oluyo buna sükür yine diyorum kuzum baska saglık problemi cıkmasında katlanırım allahın izniyle inşallah bi aksilik olmazsa dr bey 2 şubat demişti bakalım inşallah kuzum güzel gelişir kilo alır da teyzesi saglıcakla dogum yaparım bende canımsın darısı sana olsun güzel arkadasım benimm dualrım hep seninle inanki![]()
![]()
![]()
Canım benim ya az kalmış doğumuna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Ayy canım Allah hayırlı etsin size bağışlasın hoşgelmiş Umut bebekNe güzel tarihte doğmuş.Allah kaderinide güzel yazsın
Sen nasılsın arkadaşım neden yoğun bakımdaydı bebeğin inşallah iyisinizdir ikinizde tekrardan Allah bağışlasın canım
![]()
oyy maşallah kuzuma canımm normal mi dogdu bitanem yoksa sezeryanlamı oldu saglıcakla büyüsün kuzucun inşallah darısıda baharıma olsun inşallahhhhh![]()
![]()
evet kuzum az kaldı agrılarım arttı biliyosun kaanı doguralı cok olmadı tekrar hamile olunca sezaryan yerim artık agrı yapıo mide yanması oluyo buna sükür yine diyorum kuzum baska saglık problemi cıkmasında katlanırım allahın izniyle inşallah bi aksilik olmazsa dr bey 2 şubat demişti bakalım inşallah kuzum güzel gelişir kilo alır da teyzesi saglıcakla dogum yaparım bende canımsın darısı sana olsun güzel arkadasım benimm dualrım hep seninle inanki![]()
![]()
![]()
saol canım benim . Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah . ben iyiyim çok şükür
sezeryan olmak zorunda kaldım çatım dar olduğundan dolayı 37. haftada dünyaya geldi oğlum solunum problemi yaşamış çok hızlı nefes alıp vermiş hemen yoğun bakıma almışlar tatlım. ama çok şükür iyiyiz artık
![]()
![]()
![]()
![]()
çok saol baharımmm amin inşallah canım benim solunum sorunu yaşamış canım çok hızlı nefes alıp vermiş ondan sonrada tansiyonu yüksek çıkmış hep o yüzden kaldı ama iyiyiz çok şükür . darısı senin başına inşş arkadaşım benimAllahım sanada nasip etsin tez zamanda
çok saol canım benim. sezeryan oldum canım çatım dar dı sezeryan olmak zorunda kaldım malesef ama çok şükür çok iyi geçti doğumum